Ajándék férfiaknak? Autós termékek a Pikatec-től

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

 A férfiaknak általában az autó a gyengepontjuk Épp ezért egy praktikus autóápolási csomag megfelelő ajándék lehet a számukra. Például a cseh Pikatec ápoló- és tisztítószerei, amelyek a nanotechnológiát felhasználva érnek el elsőosztályú eredményeket. Nézd meg közelebbről a modern autóápoló szereket, és talán Karácsonyra te is megkapod. Vagy csak tapasztald meg, milyen hatékonyan is védheted autódat a téli hónapokban.

Pikatec

Autós termékek a Pikatec-től – TARTALOM

  1. Hogyan válassz praktikus ajándékot
  2. Mi a nanotechnológia
  3. A nanotechnológia nagy rejtélyei
  4. Hogyan alkalmazd megfelelően a Pikatec termékeket

Hogyan válassz praktikus ajándékot

A férfiak inkább a praktikus ajándékokat kedvelik, hiszen haszontalan tárgyakkal nem igazán tudnak mit kezdeni. Nagyon nehéz valami olyat választani, ami megéri, hasznos és még boldoggá is teszi őket. Ajándékvásárláskor azonban kihasználhatod a technika és a modern technológia előnyeit. A fejlődés már az autók világába is begyűrűzött. A Pikatec, az autó külső és belső felületeire alkalmas ápoló- és tisztítószereket gyártó cseh cég minden évben előrukkol valami újdonsággal.

i Tippek izgalmas Pikatec szettekhez:

Egyre több és több alternatív üzemanyag-forrás, a biztonságos vezetést lehetővé tévő elektronikai rendszer vagy funkció áll a rendelkezésünkre, amely egyaránt növeli a vezetési kényelmet és az utasok szubjektív kényelemérzetét. Habár pár éve még sci-finek hangozhatott, manapság az autók esetében már gyakran találkozhatunk autonóm rendszerekkel. Az autók némi túlzással szinte már önállóan közlekednek. Az autóipar a Cseh Köztársaságban is fejlődésnek indult. A cseh mérnökök további globális előnnyel is büszkélkedhetnek - az országban már a nanotechnológia használata is rendkívüli népszerűségnek örvend. Hasonlót eddig csak az Egyesült Államokban és Japánban értek el. 

Pikatec Protection Pack
A nanotechnológiai festékvédelemről a Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet gondoskodik.

Mi a nanotechnológia

A nanotechnológia hatékonyan védi az autók külső és belső felületeit. Ennek eredményeként a szakemberek olyan termékeket fejleszthettek ki, amelyek használatával az autó ápolását követően szinte nincs is szükség további karbantartásra. Habár paradoxnak tűnhet, a mai autófestékek a technológiai váltás ellenére még mindig nem elég ellenállóak. A jelenleg elérhető lakkok vízzel hígíthatók és nagyon vékony rétegben alkalmazzák. Ez elsősorban az előállítási költségek megtakarításának maximalizálását szolgáló erőfeszítéseknek köszönhető.

Ezzel kapcsolatban a Cseh Köztársaságban is megnyílt az út az új kutatások irányába. A Pikatec célja egy forradalmi technológia bevezetése volt, amely jelentősen megnöveli a festékek élettartamát az addig használt viaszokhoz képest. És a cég fejlesztői teljesítették is a küldetést.

A nanotechnológia nagy rejtélyei

Mitől ennyire hatékony a nanotechnológia? Alapvetően a létrehozott felületet elképzelhetjük egy hegyvidéki tájként - kis kiemelkedésekkel és mélyedésekkel. Természetesen ezek szabad szemmel nem láthatók. Ez a struktúra jelentősen befolyásolja az autófesték állapotát. A mélyedésekbe beletapadnak a szennyeződések, mint például zsír vagy rovarok, amelyek eltávolítása rendkívüli nehézséget okoz. A kiemelkedések továbbá nagyon sérülékenyek. Éppen ezért fontos, hogy gondoskodjunk az ilyen érzékeny felületek védelméről. Itt jön képbe a nanotechnológia.

Sada Pikatec
Ha nem vagy biztos benne, hogy mit válassz a Pikatec-től, a Ceramic komplett autós nanokozmetikai készlettel  nem lőhetsz mellé.

A nanotechnológia a szilícium, cirkónium és a titán rendkívüli tapadású egyvelegének elvén alapszik. Ez egy speciális, rendkívül ellenálló formulát hoz létre, amely tökéletes védelmet nyújt az autófestéknek. Az így kialakult védőpajzs például teknőspáncélra vagy középkori páncélra emlékeztet. Ez a filmréteg 23-szor keményebb az aranynál, és még 3-szor keményebb az edzett acélnál. Nem csak karosszériához, de az autó szélvédőjéhez és kerekeihez is felhasználható. A többszöri ápolásnak köszönhetően az autó tökéletesen védett az úti sóval, kaviccsal, vízzel, faggyal és a számos egyéb tényezővel szemben, amely hatással lehet rá.

A nanotechnológia megakadályozza az UV sugárzás okozta lebomlást, elhalványulást és elridegülést, valamint a mechanikai és kémiai károkat, illetve a madárürülék vagy rovarok okozta károsodásokat. A kerámia pajzs kisimítja a felületet, ezáltal az kevésbé szennyeződik és könnyebben karbantarthatóvá válik. Természetesen az autó továbbra is rendszeres tisztítást igényel, ám kevesebb és kevésbé fárasztó mosásra lesz szükség. 

Hogyan alkalmazd megfelelően a Pikatec termékeit

Az ápolószerek használata rendkívül egyszerű, akár otthon is bevetheted. Szükséges tudni azonban az egyes Pikatec termék megfelelő használatát. Az aljzatot először le kell tisztítani és zsírtalanítani, majd felvinni rá az ápoló nanokészítményt. Az ápolás legalább 12 órát vesz igénybe. Így autód 12 hónapnyi védelmet élvezhet.

Idővel észreveheted, hogy a festék, a szélvédő, a kerekek és az autó belsejének állapota miatt az autó eladási értéke 2-3 év után akár 10-15%-kal nőhet. A nanotechnológiába való beruházás idővel megtérül. Az új és régi autókat egyaránt védheted. Ez a technológia még az egyik legextrémebb versenyen is bemutatkozott, a cseh legénység tagjai ugyanis ezt használták a híres Dakar rallyn. Egy nanokészítményekből álló készlet nagyszerű kiegészítője lehet bármely autórajongó felszerelésének.

 Pikatec az autók külső és belső felületéhez alkalmas, nanotechnológián alapuló ápoló- és tisztítószereket fejleszt és állít elő. Használatukkal növelhető a karosszéria és a műanyag belsők élettartama és fénye. Autód mindig újszerűnek tűnhet.

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ