Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Draeger Interlock 5000 F

Termékkatalógus
Draeger Interlock 5000 F
Indításgátló alkoholszonda - elektrokémiai érzékelő, 0-5%-os mérési tartomány, üzleti felhasználásra, fúvókával mér, kalibrálható és cserélhető érzékelő, jármű indításgátló
Kód:  AUPR07852 Termékszám:  8322552 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Draeger Interlock 5000 F

A Dräger Interlock 5000 F a véralkoholszint mérését szolgálja, immobilizáló funkcióval rendelkezik. A motor indítása előtt a készülék megkéri a sofőrt, hogy fújjon bele a szondába. A leheletben mért alkohol-koncentráció alapján határozza meg, hogy a vezérlőegység engedélyezi-e a jármű gyújtásának indítását. Az Interlock 5000 F így megbízható védelmet nyújt az alkohol befolyása alatt álló autóvezetés kockázataival szemben. A nagy és jól olvasható kijelzőnek köszönhetően a készülék használata egyszerű, bárki képes azt kezelni. A Dräger fúvókája könnyen cserélhető és higiénikus. Az Interlock 5000 F ergonomikus megjelenésű, az erős konstrukciójának köszönhetően megbízható és tartós.

A Dräger szonda legfontosabb jellemzői

  • Megbízhatóan véd az alkohol hatása alatti veszélyes vezetés ellen
  • Az Interlock 5000 F érzékelővel rendelkezik megbízható és pontos méréshez
  • Nagyon rövid válaszidő 
  • Az Interlock 5000 F minden mért adatot tárol
  • Rendkívül alacsony és gazdaságos akkumulátorfogyasztás
  • A Dräger nagy és jól olvasható kijelzővel rendelkezik
  • Erős szerkezet és ergonomikus megjelenés

A Dräger Interlock 5000 F védi az adatokat

A Dräger alkoholszonda megbízhatóan tárolja az összes adatot a vezérlőegységben. A lehelet alkoholkoncentrációjának mérése mellett megjegyzi leheletvizsgálat megtörténtét vagy elutasítását, a motor indításának és leállításának idejét, valamint az esetleges manipulálási kísérleteket. Ezek az adatok letölthetők és elemezhetők. Az Interlock 5000 F speciális titkosítási módszerekkel védi az összes mért adatot, hozzáférési jogosultságra, megfelelő szoftverre és hardverre van szükség az adatok letöltéséhez.

Szükséges kalibrálni a Dräger alkoholszondát?

A Dräger alkoholszondákat a gyártó által meghatározott időközönként kalibrálni kell. A legtöbb modell esetében a javasolt kalibrálási intervallum 6 hónap, a Dräger Alcotest 3820 esetében ez az időintervallum 12 hónap. A következő kalibráláshoz olvasd el az alkoholszondára ragasztott matricát.

Az alkoholszondát a kalibráláshoz a Dräger Safety Hungária Kft. számára kell elküldeni a következő címre: Dräger Safety Hungária Kft., 1135 Budapest, Szent László út 95. (Tel.: +36 1 452 2023).

A kalibrálás ára: 16 700 forint + ÁFA.

Az alkoholszondához mellékeld a kalibrálásról szóló szöveget, és ne felejtsd el megadni a visszaküldési címet sem.

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérés módja
Fúvókával Kész!
Min. mérési érték (‰)
0 Kész!
Max. mérési érték (‰)
5 Kész!
Alkalmazás
Céges Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Draeger Interlock 5000 F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dräger Interlock 5000 F.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ