A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

EEK Alkoholszonda EK911

Termékkatalógus
EEK Alkoholszonda EK911
2,0 3 értékelés
Alkoholszonda - elektrokémiai érzékelő, mérési tartománya 0-4‰, pontossága ±0,1‰, személyi használatra, fúvókás, kalibrálható érzékelő, mérési memória, háttérvilágítású LCD kijelző, beépített akkumulátorral működik
Kód:  AUPR316795 Termékszám:  EK911

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EEK Alkoholszonda EK911

Előfordult már, hogy ittál egy pohárral, és utána nem voltál biztos benne, hogy beülhetsz-e a volán mögé? Az elektrokémiai érzékelővel ellátott EEK EK911 alkoholszonda gyors és rendkívül pontos mérésének köszönhetően mindig egyértelmű választ ad. A vezérlés teljesen intuitív, így nem kell aggódnod semmilyen probléma miatt. Csak nyomd meg a bekapcsológombot, várj egy pillanatot, majd fújj bele 3-7 másodpercig - az eredményt közvetlenül az EK911 alkoholszonda kijelzőjén olvashatod le.

Az EEK EK911 elektrokémiai érzékelővel ellátott alkoholszonda főbb jellemzői

  • Gyors és rendkívül pontos alkoholszonda az EEK-tól
  • Egyszerű vezérlés
  • Öt cserélhető fúvóka a csomagban
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogásért
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Többféle mérési egység közül választhatsz
  • Az EEK EK911 szonda beépített lítium akkumulátorral működik.
  • Az utolsó 10 eredmény megtekintése
  • Micro USB töltőkábel
  • Az alkoholszonda több mint 300 alkalommal használható egyetlen feltöltéssel

EEK EK911 alkoholszonda minden alkalomra

Megittál egy italt a céges bulin, egy pohár sört egy kiadós ebéd után, vagy ünnepeltél tegnap este? Akárhogy is - most autóval kell távoznod, és nem tudod, hogy ez lehetséges-e a rendőrség esetleges szankciója nélkül? Ez a dilemma másodpercek alatt megoldható az EEK EK911 alkoholszonda segítségével. Elég bekapcsolni, várni egy percet és belefújni. A szonda kijelzőjén pillanatok alatt megjelenik, hogy biztonságos-e a volán mögé ülni vagy sem.

Erőteljes beépített lítium akkumulátor

A EKEK EK911 alkoholszonda beépített lítium akkumulátora a mellékelt Micro USB kábellel könnyen feltölthető, így mindig kéznél lehet. Kompakt mérete miatt a szondát bárhová magaddal viheted. Egy töltéssel több mint 300 tesztelési lehetőséget biztosít. A mérésekhez többféle mértékegység közül választhatsz, amelyekben az eredményt megjeleníti. A szonda csomagjában 5 darab fúvókát találsz.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EEK Alkoholszonda EK911 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EEK Alkohol tester EK911. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EEK - Alkohol tester EK911.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ