30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Felhajtó rámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Személygépkocsik
(2)
Kertészeti technológia
(1)
Motorok
(9)
Quad
(1)
Anyag
Acél
(1)
Alumínium
(8)
Szín
Ezüst
(9)
Fekete
(1)
Egy felhajtó teherbírása
0,2 t
1 t
- 200 kg 1000 kg
Teherbírás párban
0,4 t
2 t
- 400 kg 2000 kg
Rámpa hossza
130 cm
226 cm
-
Darabok száma a csomagban
1 db
2 db
-
Szűrés

A felhajtó rámpa nélkülözhetetlen a járművek, gépek vagy rakományok magasságkülönbségének biztonságos és hatékony leküzdéséhez. Válaszd ki a megfelelő rámpát, és könnyítsd meg a munkát a be- vagy kirakodás során. Tudj meg többet ezekről a segédeszközökről és típusaikról az alábbi sorokban.

Tovább

A felhajtó rámpa számos előnyt kínálhat

A rámpa felhajtó ideális az ipari, a kereskedelmi és a háztartási környezetben, ahol megkönnyítik a járművek és a nehéz terhek kezelését és szállítását. A különféle anyagok és teherbíró képességek révén a felhajtó rámpa alkalmazkodik a felhasználók egyedi igényeihez, robusztus szerkezetük pedig hosszú élettartamot és magas szintű biztonságot kínál. Milyen gyakorlati előnyökkel rendelkezik a felhajtó rámpa, és mire használható?

  • A felhajtó rámpa sokoldalúan használható segédeszköz a járművek be- és kirakodásától kezdve a nehézgépek hozzáférésének megkönnyítéséig.
  • Szabályos és biztonságos módot kínál a magasságkülönbségek leküzdésére, ezáltal minimalizálják a balesetek és a rakomány sérülésének kockázatát.
  • Kialakításuknak és anyaguknak köszönhetően a szerelő rámpa könnyen hordozható, valamint gyors és hatékony használatot tesz lehetővé a legkülönbözőbb esetekben.
  • Természetesen erős anyagból készültek, ellenállnak a nagy terhelésnek és a zord körülményeknek, így biztosítva hosszú távú használatukat.
  • A felhajtó rámpák számos típusa létezik, például összecsukható, rácsos vagy hidraulikus emelővel ellátott változatok.

Milyen típusú járművekhez készül a szerelő rámpa?

A felhajtó rámpa típusának megfelelően különböző járművekhez alkalmas, ami lehetővé teszi a különböző helyzetekben való alkalmazást. Ideális autókhoz, ahol megkönnyíti a be- és kirakodást, valamint motorkerékpárokhoz és ATV-khez. A kisebb, legfeljebb 1 tonna teherbírású változatok könnyű járművek és kerti berendezések számára alkalmasak, míg a robusztusabb, akár 6 tonna teherbírású modellek a nehezebb teherautók esetén is megfelelőek. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően a rámpák nemcsak a magánszektorban, hanem a kereskedelmi és ipari alkalmazásokban is megtalálják a számításukat.

szerelő rámpa 1 tonnás autóknak
Felhajtó rámpa legfeljebb 1 tonnás járművek számára

profi szerelőrámpa
Profi felhajtó rámpa

Milyen anyagból készül a felhajtó rámpa?

A felhajtó rámpa típusai különböző anyagokból készülhetnek, és mindegyiknek megvannak a maga sajátos előnyei, amelyek lehetővé teszik a különböző helyzetekben való használatot. Az alumínium nagyon népszerű a könnyűsége és a korrózióállósága miatt, így ezek az változatok hordozhatóak, és kültéri használatra is alkalmasak. Az acél rámpák nagy teherbírással rendelkeznek, emellett robusztusak. Pont ez teszi őket ideálissá a nehéz ipari terhekhez. A műanyag felhajtó rámpa típusai megfizethetőek és ellenállóak a sérülésekkel szemben, míg a kompozit anyagok a könnyűség és a szilárdság kombinációját kínálják.

A szerelő rámpa műanyag védőkkel kiváló védelmet nyújt a karcolások és a kopás ellen mind a rámpa, mind a jármű esetében. A védőelemek javítják a tapadást és biztosítják a stabil és biztonságos használatot. A tartós anyag és a védőelemek ezen kombinációja minimálisra csökkenti a jármű vagy a kifutó sérülésének kockázatát.

Milyen méretű a felhajtó rámpa?

A felhajtó rámpa mérete fontos szempont, amely meghatározza annak használhatóságát. Az összecsukható rámpák előnye a kompakt tárolás és a hordozhatóság, ami ideális a rámpát gyakran mozgató felhasználók számára. Kihajtott állapotban a rámpák hosszának és szélességének meg kell felelnie a jármű vagy gép biztonságos használatához szükséges követelményeknek. A teljes termékválaszték lehetőséget ad arra, hogy pontosan azt válaszd, amire szükséged van.

i

A megfelelő méret kiválasztása, mind összecsukva, mind kihajtva, kulcsfontosságú a felhajtó rámpa használatának biztonsága és hatékonysága szempontjából.

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezhet a felhajtó rámpa?

A felhajtó rámpa praktikus speciális funkciókkal is rendelkezhet, amelyek néha jelentősen könnyebbé és biztonságosabbá tehetik a használatot. Egyes modellek például csúszásmentes felületekkel készülnek, amelyek jobb tapadást biztosítanak, és megakadályozzák, hogy a jármű megcsússzon a felhajtás során. Egy másik hasznos tulajdonság lehet az összecsukható kialakítás, amely megkönnyíti a tárolást és a szállítást. Emellett egyes rámpákat állítható magassággal vagy szélességgel terveztek, ami lehetővé teszi, hogy különböző típusú járművekhez használhatók legyenek, ez pedig növeli a sokoldalúságukat is.

motoros szerelő rámpa

Motoros vagy ATV felhajtó rámpa - ideális a hajótestre történő felrakodáshoz.

Milyen kiszerelésben vásárolható a felhajtó rámpa?

A rámpákat általában egy vagy két darabonként csomagolják, így az ügyfelek az igényeiknek és alkalmazásuknak megfelelően választhatják ki a darabszámot. Az egy darabos csomagok ideálisak azok számára, akiknek csak egy rámpára van szükségük egy adott célra, míg a két darabos rámpakészletek tökéletes megoldást kínálnak a járművek kezeléséhez. Ez a csomagolási rugalmasság biztosítja, hogy a felhasználók a saját igényeikhez igazíthatják vásárlásukat, akár személyes, kereskedelmi vagy ipari felhasználásra. A gondosan megtervezett csomagolás ráadásul védi a rámpákat szállítás közben és megkönnyíti a tárolást.

Mekkora a felhajtó rámpa maximális terhelhetősége?

Az, hogy mekkora az felhajtó rámpa maximális terhelhetősége, kulcsfontosságú tényező annak meghatározásában, hogy képes-e biztonságosan kezelni a nehéz terheket. A rámpákat úgy tervezték, hogy a könnyű járművektől a nehézgépekig sokféle súlyt kibírjanak, a maximális terhelhetőségük néhány száz kilogrammtól több tonnáig terjed. A megfelelő teherbírású felhajtó rámpa kiválasztása alapvető fontosságú a biztonság és a használat hatékonyság biztosítása érdekében. A gyártók általában minden modellnél megadják a maximális terhelhetőséget, így a felhasználók a saját igényeiknek leginkább megfelelő rámpát választhatják ki.

i

Mennyire nehéz egy felhajtó rámpa?

A felhajtó rámpa tömege kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja hordozhatóságát és a használhatóságát. Az alumíniumból vagy műanyagból készült könnyebb rámpák nagyszerűen hordozhatók, míg a nehezebb acél rámpák nagyobb teherbírást és stabilitást biztosítanak a professzionális vagy ipari használatra. Vedd figyelembe a teherbírásra és a kezelhetőségre vonatkozó igényeidet is.

Nem csak a felhajtó rámpa érdekel?

Ha nem csak a rámpa felhajtó érdekel, hanem más hasonló kapcsolódó termékek is, mint például a rakományrögzítők és oldalfal rögzítő kapcsok, akkor a legjobb helyen jársz. Webáruházunkban lehetőséged van arra, hogy mindent egyszerre összeszedj anélkül, hogy hosszasan kellene különböző boltokba járnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Autós felhajtó - praktikus felhajtó rámpa, teherbírás: 1000 kg (2000 kg párban), méretek: 830 x 270 x 310 mm, robusztus acél kialakítás, 1 db az eladási csomagban
13 390 Ft

2.
CAPPA Felhajtó rámpa, 160 cm, 2 db Szállításra kész > 5 db
Motorkerékpár felhajtó - durva profil csúszásgátló felületkezeléssel, korróziógátló kezelés, acél, méretek: 160×22,5 cm, maximális terhelhetőség párban: 400 kg
27 790 Ft

10 termék
4,4 20×
COMPASS Felhajtórámpa 1000 kg 830x310x270 mm TÜV/GS
Autós felhajtó - praktikus felhajtó rámpa, teherbírás: 1000 kg (2000 kg párban), méretek: 830 x 270 x 310 mm, robusztus acél kialakítás, 1 db az eladási csomagban
13 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR263988
4,5
CAPPA Felhajtó rámpa, 160 cm, 2 db
Motorkerékpár felhajtó - durva profil csúszásgátló felületkezeléssel, korróziógátló kezelés, acél, méretek: 160×22,5 cm, maximális terhelhetőség párban: 400 kg
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR341190
5,0
Q-TECH aluminium ramp, (1 pair)
Autós felhajtó
48 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306606
48 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306603
89 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306612
105 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306611
56 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306607
35 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306604
49 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306602
96 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR306601

Felhajtó rámpák

A Felhajtó rámpák kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ