A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

MIO MiVue 846 Wifi GPS

Termékkatalógus
MIO MiVue 846 Wifi GPS
4,3 51 értékelés
Autós kamera - CMOS szenzorral, 150°-os képszög, 2,7"-es kijelző, GPS, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximum 60 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximálisan 256 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  PP350ya Termékszám:  5415N6310038 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 846 Wifi GPS

A vezetésnek nem kell unalmasnak lennie - az új Mio MiVue 846 navigációval a vezetés minden nap egy igazi kaland lehet! Ez a kivételes autós kamera 60 fps sebességű Full HD 1080p felbontással és szabadalmaztatott, kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelővel büszkélkedhet, utóbbi gondoskodik a remek tisztaságú képekről. A Night Vision Ultra technológiával, amely még rossz fényviszonyok között is szuper képminőséget biztosít, és a nagy fényerejű f/1.8-as rekeszértékkel együtt segítségedre lehet az éjszakai vezetés közben is. A Mio MiVue 846 autós kamera 150°-os látószöget alkalmaz és lenyűgöz számos modern technológiájával, mint például a telepített mérőpontok felismerése, a GPS helymeghatározás és a sebességmérő kamerákra figyelmeztetés, illetve a passzív parkoló mód vagy a beépített Wi-Fi modul.


A Mio MiVue 846 autós kamera főbb jellemzői 

  • Egy modern autós kamera mindennapi használatra, az utazások rögzítéséhez a legjobb minőségben
  • A Mio MiVue 846 Full HD minőségben (1920 × 1080) rögzíti a felvételeket 60 fps sebességgel
  • A kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő tökéletesen tiszta képet biztosít
  • A Night Vision Ultra technológia és az f/1,8 rekeszérték biztosítja a minőséget gyenge fényviszonyok mellett
  • A H.264 technológiával a felvételek remek minőségben készülnek el, ugyanakkor a fájlok nem foglalnak sok helyet 
  • Az integrált GPS-nek hála automatikusan rögzíti az utazással kapcsolatos információkat (sebesség, irány, koordináták és egyebek)
  • A GPS modul ingyenes frissítéssel gondoskodik a sebességmérő kamerák, kamerák és a telepített mérőpontok információiról 
  • A beépített Wi-Fi segítségével okostelefonról vagy tabletről is megtekintheted a felvételeket és könnyedén megoszthatod a fájlokat
  • Mio MiVue 846 autós kamera széles, 150°-os látószöggel
  • Ütések érzékelése és felvételek felülírásának megelőzése a 3 tengelyes G-szenzorral
  • Autós kamera passzív parkoló móddal állandó áramellátás nélkül (akár 48 órán át)
  • A Mio MiVue 846 az összes adatot megjeleníti a 2,7"-es képernyőjén
  • A kamera hozzáférést nyújt a Mio MiVue Manager PC szoftverhez, amellyel megoszthatod, lejátszhatod és elemezheted a képeket és a G-szenzor adatait baleset esetén.

Kivételes képminőség a STARVIS CMOS érzékelővel

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS széles látószögű autós kamerával minden helyzetben számíthatsz a kristálytiszta felvételekre. A kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelőt a világhírű Sony szabadalmaztatta, ez a biztosíték a gazdag színvilágára és a kivételes kontrasztjára, amelynek hála a felvételek még rossz fényviszonyok között is nagyszerű minőségben készülnek el.

Tökéletes éjszakai felvételek a Mio MiVue 846 kamerával

A Mio MiVue 846 autós kamera magas minőségű 5G+1 IR üveg optikával érkezik, amelyet kivételes fényerő és a Night Vision Ultra technológia jellemeznek, éppen ezért nem szükséges aggódnod az éjszakai felvételek miatt sem. Továbbá a MiVue 846 szenzor szinte az infravörös skálának megfelelően érzékeny a fényre, így tehát képes az éjjellátásra.

Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamera HDR technológiával

A HDR funkcióval az útközben készített felvételek szinte olyanok, mintha a saját szemeden keresztül néznéd őket - még alacsony fényviszonyok között is. A Mio MiVue 846 autós kamera HDR technológiája magas dinamikatartománnyal rendelkezik, ezáltal minden egyes videóképkocka sokkal élesebb és igazán részletgazdag.

A MiVue 846 autós kamera figyelmeztet a telepített mérőpontokra

Amennyiben a Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamerával utazol, nem szükséges aggódnod a véletlen gyorshajtás miatt, még akkor sem, ha nem tudod, hogy mérnek. A kamera valós idejű információt nyújt a sebességkorlátozásról, az egy adott szakaszban megengedett átlagos sebességről és megjeleníti a megtett távolságot és időt (másodpercek formájában), mielőtt egy adott útszakaszon belefutnál a sebességmérő kamerába. Mindezt és más információkat tökéletesen megtekintheted a 2,7"-es kijelzőn.

Állítsd be a megfelelő kameraállást a QuickClick dokkolóval

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerát könnyedén kiszedheted a helyéről és visszateheted a helyére az eredeti QuickClick dokkolóállomással, ez pedig azt jelenti, hogy a készüléket bárhová magaddal viheted, hogyha kiszállsz a kocsiból. Ezt a kompakt autós kamerát azonban diszkréten felszerelheted a visszapillantó tükörre is még magasabb vagy nagyobb autók esetében is. A kamera látószögét pedig kényelmesen beállíthatod az igényeid szerint.

Mio MiVue 846

Kiváló Full HD felvétel még nagyobb sebességnél is

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerával számíthatsz a szuper minőségű Full HD (1080p) felvételekre 60 fps sebességgel. Emellett a képeket a modern H.264 technológiával tömöríti, ezáltal a fájlok igazán kevés helyet foglalnak a memóriakártyán, miközben megőrzik kivételes minőségüket.


Mio MiVue 846

Kivételesen könnyű lencse

A Mio MiVue 846 autós kamera kiváló minőségű f/1.8-as lencséje gondoskodik a tökéletesen olvasható közúti jelzésekről és rendszámtáblákról illetve a részletgazdag felvételekről még alkonyatkor vagy éjszaka is.

Mio MiVue 846

Széles látószög a tökéletes áttekintésért

Az úton készített felvételeken mindent megtekinthetsz, amire csak szükséged van, például, hogy mi történik a járdaszegélyen. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a készülék 150°-os, széles látószögű lencséjének.

Mio MiVue 846 kamera vezeték nélküli kapcsolattal

Adatátvitel szükségtelen kábelek, a kábel keresése és csatlakoztatása nélkül? Ez sem jelent problémát a Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS nagyszerű autós kamerának. A beépített Wi Fi modullal vezeték nélkül is áthelyezheted a fájlokat a Mio kameráról más készülékekre, ahol könnyedén és gyorsan elmentheted azokat a MiVue Pro alkalmazással. Az OTA (Over-the-air) technológiával a készülékeden mindig a legfrissebb szoftveres verzió található meg.

Mio MiVue 846

Beépített GPS technológia

A vezetési sebesség illetve a pontos helyzeted és az idő megbízható rögzítéséről a beépített GPS helymeghatározás gondolkodik. Más autós kamerákkal ellentétben a GPS modul közvetlenül az egységben található, ez biztosítja az idő és a pozíció automatikus kalibrálását a Mio MiVue 846 kamerán, például amikor a készüléket már hosszú ideje nem használtad. Ehhez állítsd be azt az egyéni sebességkorlátot, amit nem szeretnél túllépni, a MiVue 846 készüléke pedig értesít, ha ez mégis megtörténne.

Mio MiVue 846

Parkoló mód passzív áramellátással

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamera lehetővé teszi az akár 48 órás akkumulátoros készenléti üzemmódot, amely automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését amint gyanús behatást érzékel. A passzív parkoló módot töltés nélkül is használhatod a beépített akkumulátorral.

Fejlett támogató rendszer a Mio MiVue 846 autós kamera sofőrjeinek

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerával akkor sem kell aggódnod, ha friss jogosítvánnyal vagy kevés tapasztalattal ülsz a volán mögé - ugyanis a kamera modern interfésze magában foglalja az előre telepített támogató rendszert (ADAS), emellett a készülék figyelmeztet sávelhagyás esetén (FCWS), sőt, még időben felismeri és figyelmeztet a veszélyes mikro-alvásra is (FA).

Mio MiVue 846

Felvételek védelme a G-szenzorral

Természetesen a legtöbb kamera esetében a legfontosabb a beépített G-szenzor, amely megelőzi a felvételek felülírását, hogyha balesetet vagy gyanús behatást érzékel. A G-szenzor a modern Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamera felszereltségében is megtalálható.

Mio MiVue 846

Szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció

A Mio MiVue 846 a GPS technológia és az előre telepített sebességmérő kamera adatbázis kombinációját alkalmazza, hogy még időben figyelmeztessen a sebességmérő kamerás útszakaszokra, így figyelhetsz a vezetési sebességedre. Az innovatív autós kamera jóval előre tájékoztat a sebességmérő kamerákról, a belső adatbázisát a kamera egész élettartamán át ingyenesen frissíti (kivéve Franciaország, Svájc, Lettország, Észtország, Románia, Törökország és Németország sebességmérő kameráit).

Mio MiVue 846

MiVue hátsó kamera csatlakoztatás támogatással

A csúcs-kategóriás Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerához megvásárolhatod a MiVue A30 vagy az A50 hátsó kamerát, hiszen kompatibilisek egymással. Ezáltal azt is láthatod, mi történik a jármű mögött. A felvételeket így duplán készíti el a MiVue 846 kamerával együtt.

Mio MiVue 846

Könnyű képkezelés a MiVue Manager alkalmazással

A Mio MiVue 846 kamera hozzáférést biztosít a MiVue Manager Desktop számítógépes szoftverhez a Windows és a MAC operációs rendszereken, amellyel könnyedén lejátszhatod, kombinálhatod és szerkesztheted a fájlokat, majd kényelmesen megoszthatod azokat a közösségi hálókon.



Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
117 g Kész!
Szélesség
8,75 cm Kész!
Magasság
6,23 cm Kész!
Mélység
4,15 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Magyar hanggal működik? Köszönöm

Lehet hozzá kapni pluszban aktív tartót?

Magyar menü van benne?

Üdvözlet. A Mio 846-os kamera kezeli a Mio A 30 as hátsó kamerát?

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 846 Wifi GPS
Kiegészítők: MIO MiVue 846 Wifi GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 846 Wifi GPS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 846 Wifi GPS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ