AP+ nový vizuál Effaclar

Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4

Termékkatalógus
Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4
Walkie Talkie - A legmagasabb szintű Motorola TLKR modell, hordozótáskával és kiegészítőkkel
Kód:  ZD2554i5 Termékszám:  8594158694294 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4 Megszűnt

Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4

A Motorola TLKR T81 Hunter rádiós adóvevő a legfejlettebb modell a Motorola TLKR kínálatában. A készülékek könnyen kezelhezők, és számos fontos funkcióval rendelkeznek, többek között helyiségfigyelés, rezgő hívásjelzés, csoporthívások kezelése, valamint egy kiválóan olvasható LED-es háttérvilágítású kijelző. A Motorola TLKR T81 rádiós adóvevő segítségére lesz szabadtéri kalandjai során, ugyanakkor professzionáls örzővédő feladatok során is megállja a helyét.

Motorola TLKR T81 Hunter főbb jellemzői

  • Fejlett funkciók, könnyű kezelhetőség, nagy hatótávolság és rendkívüli tartósság
  • A Motorola walkie-talkie maximális hatótávolsága nyílt terepen 10 km 
  • Beépített LED-es lámpa, amely vészvilágításként szolgál
  • Kiváló minőségű vízálló külső burkolat
  • Akár 16 órás üzemidő egyetlen töltéssel
  • 8 csatorna és 121 kód

Egyedülálló, hogy minden körülmények között olvasható kijelző

A Motorola TLKR T81 Hunter adóvevő nagy kontrasztú kijelzővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a számok és egyéb szükséges információ fekete betűkkel jelenik meg egy zöld háttér előtt. A kijelző nagyon erős fényben is jól olvasható. A háttérvilágítás automatikusan bekapcsol a sötétben. Bármely fényviszonyok között könnyen megteheti a szükséges beállításokat, és létrehozhatja a kívánt kapcsolatot.

Gazdag tartozékkínálat

A két darab Motorola TLKR T81 Hunter készüléken kívül még számos fontos kiegészítő tartozik ehhez a praktikus horozótáskában szállított csomaghoz. A készlet tartalmaz egy fülhallgatót, amivel szabadon élvezheti a kéz nélkül használható funkciókat, valamint egy nyakpántot és egy övcsipeszt. Természetesen a tölthető akkummulátorok, a töltőtalp és az autós töltő szintén a csomag részét képezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Walkie Talkie Motorola TLKR T81 Jäger Duo Pack, IPx4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Walkie Talkie Motorola TLKR T81 Jäger Duo Pack, IPx4.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ