A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Neoline X-COP 9100s

Termékkatalógus
Neoline X-COP 9100s
4,0 2 értékelés
Traffipax jelző - Full HD felbontás (1920 × 1080), 2"-es LCD, 135°-os látószög, hurok felvétel, microSD, autós töltő, USB kábel, gesztusvezérlés, G-szenzor, WDR mód a tükröződések elnyomásához, K, M, Ka, Laser és Strelka traffipaxok észlelése
Kód:  AUPR218552 Termékszám:  Neoline X-COP 9100s Gyártó honlapja:

Neoline X-COP 9100s

Kiváló útitárs

Ne habozz, és vásárold meg ezt az autós kamerát. Ezzel nemcsak érdekes utazási képeket, hanem közlekedési baleset esetén szükséges bizonyítékokat is rögzíthetsz. A Neoline X-COP 9100s hibrid kamera kiváló minőségű SONY Exmor IMX 322 érzékelővel rendelkezik, amellyel részletes, Full HD felbontású felvételeket készíthetsz. A praktikus kamera fő előnye a passzív traffipax észlelés, valamint a helyhez kötött traffipaxok, mérési szakaszok és a sebességet mérő közlekedési lámpák széles adatbázisa. Így mindig képes leszel időben reagálni és elkerülni a lehetséges problémákat. Az adatbázis 45 európai ország több ezer zónáját tartalmazza. A GPS modulnak köszönhetően mindig pontos információkat fogsz kapni a tartózkodási helyedről és a sebességedről. Az összes szükséges információ egy átlátható, 2"-es LCD kijelzőn jelenik meg. A koccanás vagy ütközés közbeni felvétel megőrzéséhez a Neoline X-COP 9100s kamera praktikus G-szenzorral rendelkezik, amely zárolja a felvételt, hogy ne törlődjön. A kamera gesztusokkal is vezérelhető, így odafigyelhetsz a vezetésre. A hang elnémításához csak ints egyet a kezeddel kb. 10-15 cm-es távolságra az érzékelőtől. Vedd meg a Neoline X-COP 9100s autós kamerát, és ne hagyd, hogy valami meglepjen.

A Neoline X-COP 9100s autós kamera legfontosabb jellemzői

  • A kamera passzív traffipax érzékeléssel rendelkezik
  • 2"-es LCD kijelző
  • Kiváló minőségű SONY Exmor IMX 322 érzékelő
  • K, M, Ka, Laser és Strelka traffipaxok érzékelése
  • Gesztusvezérlés
  • G-szenzor a felvétel törlése ellen
  • Az autós kamera 45 ország traffipaxainak adatbázisát tartalmazza
  • Full HD felvétel
  • Két MicroSD kártyanyílás (128 GB-ig)
  • Intelligens üzemmód a tükröződés és a napfény elnyomásához (WDR)

Csomag tartalma:

  • NEOLINE X-COP 9100 hibrid kamera
  • Tartó
  • Tápkábel, szivargyújtó adapterrel
  • Tápkábel fix rögzítéshez
  • 3M szalag a szélvédőre történő szereléséhez
  • 8 db rögzítőelem a tápkábelhez
  • Használati utasítás

A Neoline X-COP 9100s autós kamera előnyei

Minőségi felvétel

A Sony processzorral és érzékelővel mindig kiváló minőségű felvételt készíthetsz. A 135o -os látószög minden szükségeset és még annál többet is rögzít. Az automatikus éjszakai üzemmód pedig minőségi felvételeket biztosít az esti időszakban.

A traffipax érzékelés kikapcsolható

Annak biztosítása érdekében, hogy a Neoline X-COP 9100s kamera megfeleljen a különböző országok jogszabályainak, a traffipax érzékelést könnyen kikapcsolhatod egy egyszerű kézmozdulattal. A továbbiakban már csak a GPS információkat (a sebességet és a hasonlókat) fogja megjeleníteni.

Nagy GPS adatbázis

Az autós kamera nemcsak a világ 45 országában található több ezer traffipax és mérési szakasz adatbázisát tartalmazza, hanem a GPS és a GLONASS segítségével a helyzetedet is rendkívül pontosan meghatározza.

Frekvenciabeállítás

Az autós kamera saját maga érzékeli a jelvétel optimális frekvenciáját, és kiküszöböli a hamis interferenciajeleket. A hozzáértők manuálisan is módosíthatják a frekvenciát a kamera beállításaiban.

Sebesség alapú értesítések

Ha betartod a maximális sebességhatárt az úton, akkor nem jelzi a traffipaxokat, mert rád nézve nem jelentenek veszélyt.

Maximális sebesség

A kamerán beállíthatod a maximális sebességet, amennyivel haladni szeretnél. Ha túlléped, akkor riasztással figyelmeztet.

2"-es IPS kijelző

A nagy és átlátható IPS kijelző az összes fontos információt megjeleníti. A felületnek köszönhetően a kijelző minden szögből jól látható.

Parkolási mód

A Neoline X-COP 9100s kamera automatikusan parkolási módba válthat, amikor a motort leállítod. Ahhoz, hogy ez működjön, a kábel segítségével állandó áramforráshoz kell csatlakoztatni.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó Kész!

Látószög
135 ° Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
220 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A mobil trafipaxot is jelzi?? Köszönőm válaszát

Kérdések és válaszok: Neoline X-COP 9100s
Kiegészítők: Neoline X-COP 9100s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neoline X-COP 9100s.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ