Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Pikatec Műanyagápoló készlet

Termékkatalógus
Pikatec Műanyagápoló készlet
4,0 3 értékelés
Műanyag felújító - felhasználási terület: műanyag, 50 ml-es kiszerelés
Kód:  AUPR16371 Termékszám:  180111010037

Pikatec Műanyagápoló készlet


A műanyag felületek átfogó védelméért

A Pikatec Nano Plastic Protection Pack tökéletes védelmet nyújt a gépjármű műanyag felületei számára, mivel összehangolja a pórusokat, és olyan védőréteget hoz létre, amely kiküszöböli a szennyeződések megtapadását a felületen. Ez a készítmény jelentősen megnöveli a felületi keménységet, amely így védett a karcolások kialakulása és a szétbomlás ellen.

Az így képzett réteg védi a felületet az UV sugárzástól, tehát a szín nem halványul. A termék élettartama legfeljebb két év az alkalmazását követően. A készítmény megakadályozza a por és a zsír lerakódását a műszerfalon. 

A készlet tartalma: tisztítószer műanyagra (50 ml) és ápolószer műanyagra (30 ml). A készlet 6 m2-re elegendő.




Innovatív Pikatec Car technológia

A Pikatec Car Nanotechnológia a legmodernebb védelmet nyújtja a festés, a kerekek, az üveg és az autó belső tere számára. Úgy működik, hogy egy speciális nanorészecskékkel gazdagított vékony védőbevonatot képez a felületek kisimítására és megerősítésére. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot alkotnak a felületen, amelyek mélyen behatolnak a pórusokba, így biztosítanak védelmet a sérüléssel és szennyeződésekkel szemben. A kisimításnak köszönhetően a felület természetesen antibakteriálissá válik, és, hála a nanorészecskék taszító energiájának, a felület antisztatikus is egyben.

  • Megbízható védelem a műanyagnak
  • Védőréteget képez a felületen
  • Megakadályozza a szennyeződések és a zsír lerakódását, például az ujjlenyomatokat
  • Taszítja a port
  • Véd a kopás ellen
  • Természetesen antibakteriális felületet képez (nem táptalaj a baktériumok vagy gombák számára)
  • Egyszerű alkalmazás 5 lépésben


Maximális felületi védelem

A kezelt felület védett az UV sugárzás ellen, és nem csak a vizet, hanem a zsírt és a port is taszítja. Nem sérül meg a felső szín, és nem reped meg a fényezés sem. A tartós szín garantált mind a szilárd, mind a textil anyagok esetében, beleértve a bőrt is. Ugyanakkor egy kemény, de rugalmas réteg óvja és polírozza az anyagokat, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Mikroszkóp alatt minden típusú anyagot egyenetlen felület jellemez, amelyben hosszú távon megül a por, a zsír és az egyéb szennyeződések. Ez többek között ideális táptalajt jelent a baktériumok számára. Rendkívül időigényes és gyakran lehetetlen teljes mértékben megszabadulni ezektől a szennyeződésektől.


A Pikatec Car helyes alkalmazása

A készítmény használata egyáltalán nem bonyolult. Mindössze 5 lépésből áll. A felület először alapos tisztításra és zsírtalanításra szorul. Ezután vidd fel a védőkészítményt, és hagyd, hogy néhány percig hasson. Majd egy törlőruhával töröld át a felületet. Ezután már csak az aktiválás van hátra. Csupán annyit kell tenned, hogy leöblíted vagy letörlöd a felületet a hidrofób hatás "beindításához". A Pikatec védőkészítmény egyszeri alkalmazást követően 24 hónapos védelmet biztosít a gépjármű belső műanyag részeinek.



Paraméterek

Illat
Illatmentes Kész!
Űrtartalom
0,05 l (50 ml) Kész!
Használat
Műanyagok Kész!
Használati mód
Folyékony krém Kész!
Használat
Műanyag Kész!

Illat

Illat
Illatmentes Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,05 l (50 ml) Kész!

Használat

Használat
Műanyagok Kész!
Használati mód
Folyékony krém Kész!

Használat

Használat
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada na plasty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Súprava na plasty.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ