Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz

Termékkatalógus
Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz
4,4 22 értékelés
Autóápolási szett - teljes karosszéria- és üvegvédő készlet, 150 ml sampon, Armor 50 ml karosszériavédelem, 40 ml üvegtisztító, 40 ml üvegvédő, 2 mikroszálas törlőkendő, védőkesztyű, prospektus
Kód:  AUPR16358 Termékszám:  180101010010

Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz

Átfogó karosszéria- és üvegvédelem

A Pikatec Ceramic Protection Pack csomag a nanotechnológiáknak köszönhetően - amely vékony bevonatot képez a kezelt felületen - hosszú időn keresztül megvédi autóját. A részecskéknek egy milliárdodméter méretűek, így megbízhatóan kitöltik a festék legkisebb egyenlőtlenségeit is. Az eredmény nagy vízlepergetés és kisebb mértékű szennyeződés egy évig. Ugyanakkor a szilícium-oxid és a cirkónium nanorészecskék kopásállóságot is biztosítanak.

A készlet tartalma: Sampon (150ml), Armor Body Protection (50ml), Üvegtisztító (40ml), Üvegvédő (40ml), 2X mikroszálas applikátor és védőkesztyű.



Innovatív Pikatec Car technológia 

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet nyújtja a festés, a kerekek, az ablakok és az autó belső terei számára. Fő elve a felületek simítása és kikeményítése egy speciális nanorészecskéket tartalmazó védőbevonattal. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, behatolnak a festék mikrorepedéseibe, és megvédik azt a repülő tárgyakkal, például szennyeződéssel, kaviccsal, stb-vel szemben.

  • Megbízható karosszériavédelem
  • Védőbevonat létrehozása a felületen
  • Megakadályozza a szennyeződéseket
  • Taszítja a vizet
  • Kopásvédelem
  • Vegyi és sóvédelem - korrózióvédelem
  • Megvédi a festéket az elhalványulástól és az UV sugárzás által okozott károsodástól
  • Egyszerű alkalmazás 5 lépésben

Új Pikatec polírozó 

A Pikatec polírozó a klasszikus viaszokhoz képest nagyon nehéz, de ugyanolyan rugalmas. A polimerekhez képest lágyabb, de a rendkívül kemény nanorészecskéknek köszönhetően a felületen egyfajta "drótváz" keletkezik, amely az összes szükséges tulajdonságot tartalmazza. A polírozó alapja egy szabadalmaztatott adalékanyagokkal és emulgeálószerekkel ellátott speciális gyanta, amely szinte bármilyen felületen tökéletes és hosszan tartó bevonatot képez.


A Pikatec Car helyes alkalmazása

A készítmény alkalmazása egyáltalán nem bonyolult. Mindössze 5 lépést igényel. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vigyük fel a polírozót, hagyjuk néhány percen át hatni, majd egy ronggyal töröljük át. Végül csak annyit kell tennünk, hogy aktiváljuk. Csak öblítsük le vagy töröljük le a felületet, hogy aktiváljuk a hidrofób hatást. Egy Pikatec kezelés 12 hónapig védi az autót .

Mindig olvasd el az aktuális kézikönyvet.



Pikatec Ceramic és Diamond sorozat összehasonlítása

A mindkét szériában megtalálható szilícium és cirkónium nanorészecskék a Diamondban titán nanorészecskékkel és más vegyi anyagokkal vannak gazdagítva, amelyek tíz százalékkal növelik védő tulajdonságaikat a Ceramic-hoz képest. Általában a ötmillió forintot meghaladó autók esetében a gyártó azt ajánlja, hogy a Ceramic-választékot vásárold, míg a magasabb árkategóriáknál válaszd a Diamond sorozatot.



Paraméterek

Űrtartalom
150; 50; 40; 40 ml Kész!
Használat
Karosszéria, Szélvédők, Fényszórók Kész!
Használat
Metál, Lakk, Üveg Kész!

Térfogat

Űrtartalom
150; 50; 40; 40 ml Kész!

Használat

Használat
Karosszéria, Szélvédők, Fényszórók Kész!

Használat

Használat
Metál, Lakk, Üveg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! Gondolkozom a termék vásárlásán, de sajnos nem találok hozzá, használati utasítást. Sem arról, hogy esetlegesen milyen eszközök kellenek még hozzá, sem arról, hogy pontosan milyen előkészületek szükségesek a gépjárművön a kellő eredmény eléréséhez! Tudnának mellékelni egy pontos leírást? Köszönöm

Kérdések és válaszok: Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz
Kiegészítők: Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada nanokosmetiky na auto Ceramic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ