30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Pikatec Ceramic Üvegtisztító

Termékkatalógus
Pikatec Ceramic Üvegtisztító
4,0 3 értékelés
Szélvédőtisztító - 40 ml-es kiszerelés - zsírtalanító hatással, zsíros szennyeződések eltávolítása, 40 ml
Kód:  AUPR16363 Termékszám:  180101010013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pikatec Ceramic Üvegtisztító

A szennyeződés hatékony eltávolítása az üvegfelületektől

40 ml-es Ceramic Nano Clear Glass, mely a szennyeződések eltávolítására szolgál az üvegfelületekről, mielőtt a Nano Protect Glass-t felhordnák az üveg tökéletes védelme érdekében. A speciális nanorészecskék könnyen behatolnak az üvegfelület pórusaiba és eltávolítják az üvegszerkezetben lerakódott szennyeződéseket.

Ez a termék otthon is használható üveg, kerámia, ablakok és kirakatok tisztításához.


Pikatec kerámia nanokozmetikai vonal

A Pikatec kerámia nanokozmetikumok forradalmi kínálata részben a legmagasabb gyémántvonalon alapul, de megfizethetőbb. Nagyfokú UV-védelmet biztosít a festéknek, és az előző sorozathoz képest többször jobb keménységgel és kopással szembeni ellenálló képességgel rendelkezik. Ezenkívül ezek a kozmetikumok lezárják a festék pórusait, és így nagy ellenállást biztosítanak a behatoló víznek, ipari mosószereknek és550 °C-ig tartó szélsőséges hőmérsékleteknek.



Innovatív technológia Pikatec Car

A Pikatec Car nanotechnológia a festék, a kerekek, az üveg és az autó belső tereinek korszerű védelmét nyújtja, amelynek fő alapelve a felületek simítása és megerősítése vékony védőfóliával, amely különleges nanorészecskéket tartalmaz. Ezek a részecskék láthatatlan védőpajzsot képeznek a festék felületén, amelybehatol a festék mikrorepedéseibe, és megóvja azt a repülo tárgyak, például szennyezés, kavics stb. által okozott károktól.


A Pikatec Car helyes alkalmazása

A kezelt felületek alapos előkészítése fontos a Pikatec nanokozmetikumok megfelelő működéséhez. A védőbevonatok alkalmazása előtt gondosan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a felületet. Ezután az ilyen módon előállított felületekre nagyon gyenge rétegben alkalmazzuk az egyedi polírozószereket. Utána
a felső rétegek meghatározott rögzítési idejeit az adott felületekre polírozzuk, és várjunk 12 órát, amelyalatt a polírozók teljesen megszilárdulnak.



Paraméterek

Űrtartalom
0,04 l (40 ml) Kész!
Használat
Szélvédők Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,04 l (40 ml) Kész!

Használat

Használat
Szélvédők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Čistič skel Ceramic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Čistič skiel Ceramic.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ