AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Pikatec Diamond kerékvédelem

Termékkatalógus
Pikatec Diamond kerékvédelem
Védelem - szuperhidrofób adalékokkal, fokozott ellenállás a vízzel és zsírral szemben, kiváló tapadás
Kód:  AUPR16367 Termékszám:  180102010021 Gyártó honlapja:

Pikatec Diamond kerékvédelem

A keréktárcsák hatékony védelme a sérülésekkel szemben

A Diamond Nano Protect Wheel gondoskodik az alumínium, króm és a lakkozott keréktárcsák tökéletes védelméről a sérülésekkel és a fékezés során keletkező magas hőmérséklettel szemben. Alkalmazás után a készítmény egy rendkívül kemény, láthatatlan védőréteget képez, amely ellenáll a kopást okozó részecskék behatásának és a szélsőséges hőmérsékletnek is.


Rendkívül ellenálló kerámia védőpajzs

A tartós kerámia védőpajzs megakadályozza a szennyeződések és a fékpor megtapadását a keréktárcsa felületén. A 700 °C-os, extrém hőmérséklet ellenállásnak köszönhetően a szennyeződések megrekednek a térségben, ahonnan víznyomással és törlőkendővel könnyen eltávolíthatók. A Diamond Nano Protect Wheel hosszan tartó hatást és kiváló tapadást nyújt, emellett ellenáll a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak, és fokozza a lakkozott keréktárcsák fényét.



Pikatec Diamond nanokozmetikai termékcsalád

A csúcstechnológiájú Pikatec Diamond Nanocosmetics megbirkózik a sarkvidéki hideg és az egyenlítő forróság szélsőségeivel egyaránt. A lakkozás maximális UV-védelmének, a nagyfokú keménységnek, a kopásállóságnak és a vízállóságnak köszönhetően ezek a nanokozmetikumok a lehető legkimagaslóbb védelmet garantálják az autó felületének. A Ceramic termékcsaládhoz képest 2-szer olyan kemény, erősebb UV-védelmi szűrőkkel rendelkezik és 60% -kal jobb ellenállást biztosít a vegyi anyagokkal és a sóval szemben.



Innovatív Pikatec Car technológia 

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet kínálja a lakkozás, a kerekek, az üveg és az autó belső tere számára. Működésének fő elve a felületek kisimítása és megerősítése, amelyet egy különleges, nanorészecskékkel dúsított vékony védőbevonat segítségével ér el. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, és behatolnak a lakkozás hajszálrepedéseibe, megvédik azt a repülő tárgyak, például szennyeződés, kavics stb. okozta sérülésektől.


A Pikatec Car termék helyes alkalmazása

A Pikatec nanokozmetikumok megfelelő működéséhez fontos a kezelni kívánt felületek alapos előkészítése. A védőbevonat alkalmazása előtt gondosan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a felületet. Ezután vidd fel az előkészített felületre a készítményt rendkívül vékony rétegekben. A felső rétegek száradási idejét követően polírozd a felületeket, és várj 12 órát, ameddig a réteg teljesen megkeményedik.


Paraméterek

Űrtartalom
0,03 l (30 ml) Kész!
Használat
Felnik, Króm és fém Kész!
Használat
Lemezek Kész!
Fém típusa
Króm, Rozsdamentes acél, Alumínium Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,03 l (30 ml) Kész!

Használat

Használat
Felnik, Króm és fém Kész!

Használat

Használat
Lemezek Kész!

Fém típusa

Fém típusa
Króm, Rozsdamentes acél, Alumínium Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana na kola Diamond. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Ochrana na kolesá Diamond.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ