30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Pikatec Készlet bőr felületre

Termékkatalógus
Pikatec Készlet bőr felületre
5 1 értékelés
Kárpittisztító - 30 ml-es kiszerelés - tisztítókészlet, a bőr felületek ápolására és védelmére, tartalmaz egy 30 ml-es bőrtisztítót és egy 30 ml-es bőrápolót, 6 m2-re elegendő
Kód:  AUPR16370 Termékszám:  180111010036

Pikatec Készlet bőr felületre

A bőr felületek átfogó védelméért

A Pikatec Nano Leather Protection Pack tökéletesen tisztítja és zsírtalanítja a belső bőr felületeket. A készítmény rendkívül gyengéd a bőrrel, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat a felületről, miközben óvja a bőr színét és textúráját.

A Nano Protect Leather nem zárja le az anyag pórusait, így az szabadon "lélegezhet". Ez annak köszönhető, hogy a készítmény egyfajta membránt képez a felszínen, amely megakadályozza a vízcseppek behatolását, ugyanakkor lehetővé teszi a kisebb gőz- vagy vízzel telített levegő részecskék áthaladását. Ezáltal a bőr kevésbé szennyeződik, megőrzi tisztaságát, és nem szaporodnak el rajta a különféle gombák és a baktériumok. Emellett a bőr fokozottan ellenáll a normál elhasználódásnak és kopásnak, amelyet az ülés és a dörzsölés okoz a használat során.

  • Előkészíti a felületet a bőrápoló termék felvitelére
  • Megerősíti a bőr felületet és védelmemet nyújt a kopás ellen
  • UV-védelem, amely megelőzi a színek elhalványulását
  • Az antibakteriális hatás megakadályozza a baktériumok szaporodását a felszínen
  • Mély táplálás és puhaság a bőrnek

A készlet tartalma: 30 ml-es bőrápoló termék és 30 ml-es bőrtisztító készítmény. A készlet 6 m2-re elegendő.



Innovatív Pikatec Car technológia

A Pikatec Car Nanotechnológia a legmodernebb védelmet nyújtja a festés, a kerekek, az üveg és az autó belső tere számára. Úgy működik, hogy egy speciális nanorészecskékkel gazdagított vékony védőbevonatot képez a felületek kisimítására és megerősítésére. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot alkotnak a felületen, amelyek mélyen behatolnak a pórusokba, így biztosítanak védelmet a sérüléssel és szennyeződésekkel szemben. A kisimításnak köszönhetően a felület természetesen antibakteriálissá válik, és, hála a nanorészecskék taszító energiájának, a felület antisztatikus is egyben.

  • Antibakteriális hatás
  • Megerősíti a felületet, ezáltal növeli kopásállóságát és véd az UV sugárzás ellen
  • A bőr fokozottan ellenáll a kopásnak
  • Hosszabb ideig biztosít védelmet a bőrnek, mint a többi készítmény
  • A tisztító készítmény zsírtalanít és eltávolítja a szennyeződéseket
  • A tisztítószer rendkívül gyengéd a bőrrel
  • 6 m2-re elegendő

Maximális felületi védelem

A kezelt felület védett az UV sugárzás ellen, és nem csak a vizet, hanem a zsírt és a port is taszítja. Nem sérül meg a felső szín, és nem reped meg a fényezés sem. A tartós szín garantált mind a szilárd, mind a textil anyagok esetében, beleértve a bőrt is. Ugyanakkor egy kemény, de rugalmas réteg óvja és polírozza az anyagokat, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Mikroszkóp alatt minden típusú anyagot egyenetlen felület jellemez, amelyben hosszú távon megül a por, a zsír és az egyéb szennyeződések. Ez többek között ideális táptalajt jelent a baktériumok számára. Rendkívül időigényes és gyakran lehetetlen teljes mértékben megszabadulni ezektől a szennyeződésektől.


A Pikatec Car készlet helyes alkalmazása

A készítmény használata egyáltalán nem bonyolult. Mindössze 4 lépésből áll. A felület először alapos tisztításra és zsírtalanításra szorul. Ezután vidd fel a felületre a védőkészítményt, és hagyd, hogy néhány percig hasson. Majd egy törlőruhával fényesítsd meg a felületet. A Pikatec ápoló készítmény egyszeri alkalmazás után 12-24 hónapos védelmet kínál az autó belső, bőr felületeinek.



Paraméterek

Űrtartalom
0,03 l (30 ml) Kész!
Használat
Bőr Kész!
Használat
Autósülések, Kárpit Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,03 l (30 ml) Kész!

Használat

Használat
Bőr Kész!

Használat

Használat
Autósülések, Kárpit Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada na kůži. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Súprava na kožu.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ