Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml

Termékkatalógus
Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml
4,4 15 értékelés
Fertőtlenítő - antibakteriális készítmény bármilyen felület azonnali és rendkívül hatékony fertőtlenítéséhez, fém, műanyag, fa, kerámia, üveg, textil és egyéb olyan anyagokhoz, amelyek esetén szükséges a baktériumok, vírusok, gombák és egyéb mikrobiológiai organizmusok eltávolítása
Kód:  AUPR246357 Termékszám:  180200010076
Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml Megszűnt

Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml

Minden típusú felület hatékony fertőtlenítése

A Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml-es erős antibakteriális spray hatékonyan fertőtleníti a fém, műanyag, textil, kerámia, üveg és más felületeket. A kezelt felületeken megszabadul a baktériumoktól és védelmet nyújt a vírusok, gombák és más mikrobiológiai organizmusok ellen. Az antibakteriális spray ideális választás az otthonok, irodák, járművek és ipari környezetek számára.

A termék nem alkalmas kézfertőtlenítésre.



Nagyon könnyen használható

A Pikatec Nano Strong Antibacterial fertőtlenítő azonnali és rendkívül hatékony módja a belső és külső felületek gyors fertőtlenítésének. A termék semmilyen módon nem okoz sérülést a fertőtlenített felületnek és nem változtatja meg a felület megjelenését sem.


A Pikatec Nano Strong Antibacterial szagtalan, egy nem nedvszívó törlőruhával nagyon könnyű a használata. A szórófejes kialakításával a terméket egyenletesen fújhatod fel a kiválasztott felületre. Hagyd hatni, majd egy kis idő múlva letörölheted egy száraz törlőronggyal.


A Pikatec Nano Strong Antibacterial készítmény főbb jellemzői

  • Elpusztítja a baktériumokat, gombákat, spórákat és vírusokat
  • Nem teszi tönkre az alatta lévő rétegeket
  • Alkalmas háztartási és ipari felhasználásra
  • Nagyon egyszerű a használata
  • A fertőtlenítő pH semleges (6-8)
  • Szagtalan biocid termék
  • Nem tartalmaz alkoholt
  • Ideális a Pikatec polírvédővel kombinálva

Pikatec nano polírvédelem

Az antibakteriális terméket használhatod előzetes védőkészítmények alkalmazása nélkül, ez esetben azonban sokkal gyakrabban válik majd szükségessé a fertőtlenítés, mintha a Pikatec különleges polírvédő készítményt is használtad volna.

A Pikatec nano polírvédő egy különleges nano-réteggel védi meg a felületeket, amely ellensúlyozza az egyenlőtlenségeket és bármilyen felületet simává tesz. A Pikatec nanokozmetikai ápoló termék használata megelőzi a mikroorganizmusok és más szennyeződések megtapadását a felületek miniatűr részeiben, ahonnan ezt követően normál tisztítás során nem lehet azokat eltávolítani. A baktériumok és vírusok így sehol nem tudnak megtapadni és táplálkozni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Nano Strong Antibacterial 150ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ