Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pikatec Textilvédelem

Termékkatalógus
Pikatec Textilvédelem
Nano kozmetikum víztaszító, megerősíti a szövetet a kopás ellen, megvédi az UV sugárzástól, elegendő 10 m2-re
Kód:  AUPR16373 Termékszám:  180111010034

Pikatec Textilvédelem

A textilanyagok átfogó védelme

A Pikatec Nano Protect Textil ideális eszköz a textil anyagok kezelésére és védelmére az autó belsejében. A speciális nanorészecskék könnyen behatolnak a textilanyagok szerkezetébe, és láthatatlan nanoréteget képeznek a szálak körül, amely visszatartja a szennyeződéseket és más folyékony molekulákat. Ennek eredményeként a szálak ellenállnak a nedvességnek, a szennyeződésnek és a foltoknak a kiömlött folyadékokés vegyi anyagok által.

A hidrofób hatás miatt az összes folyadék egyszerűen lecsúszik a kezelt szövet felületéről.Ezenkívül a Protect Textile erősíti az anyagot, és védi azt kopás és UV sugárzás ellen. A termék nem látható a kezelt felületen, és tökéletes lélegzőképességének köszönhetőena tapintás nem változott.



Innovatív technológia Pikatec Car

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet nyújtja a festékek, a kerekek, a szemüveg és az autó belső terek számára, amelynek fő eleme a felületek simítása és erősítése speciális nanorészecskéket tartalmazó védőbevonattal. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a tárgy felületén, amely behatol a felület pórusaiba, és megvédia sérüléstől és a szennyeződésektől. A simításnak köszönhetően a felület természetesen antibakteriális, és a nanorészecskék taszító erőknek köszönhetően antisztatikusak.

  • Tökéletes lélegzés
  • Védő réteget hoz létre a szálak körül
  • Taszítjaa folyadékokat, még azok is nagyon agresszív
  • Védi a nedvességtől, piszoktól és foltoktól
  • A textil védi az UV sugárzástól
  • Ez elég 10m2-re

Maximális felületi védelem

A kezelt felület védve van az UV sugárzás ellen, és nemcsak a vizet, hanem az olajat és a port is taszítja. A fényezésnek köszönhetően az anyagok nem törékenyek, a felső színek és lakkok nem repednek. Védett felületek esetén a védett felületek védelme mind szilárd, mind textilanyagokon alapul, beleértve a bőrt is. Ugyanakkor a polírozó anyagokat simítja és védi egy kemény, de ugyanakkor rugalmas réteg, amely ellenáll a mechanikai károsodásoknak.

A mikroszkóp alatt minden anyag nagyon gyenetlen felülettel rendelkezik, amelyben a por, zsír és más szennyeződések hosszú ideig lerakódnak. Ez többek között ideális "szaporítóhelyet" teremt a baktériumok számára. Nagyon időigényes és gyakran lehetetlen a kosz és a nem kívánt szennyeződések teljes eltávolítása ezekből a szabálytalanságokból.


A Pikatec Car helyes alkalmazása

A készítmény alkalmazása egyáltalán nem bonyolult, mindössze három lépésből áll. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután csak permetezd be a védőlakkot, hagyd megszáradni, és a teljes szárítás után újabb réteget permetezhetsz. A teljes szárítás és keményedés után megkezdődik a teljes védelem (ideális esetben 12 óra után).A Pikatec polírozó alkalmazásával 12 hónapig megvédi autód belső részét.

Mindig olvasd el az aktuális utasításokat itt .



Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Autó belsőtér Kész!
Tisztítószer típus
Spray Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Tömeg
100 g Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Autó belsőtér Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Spray Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Tömeg

Tömeg
100 g Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Textil Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nano Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,1 l (100 ml) Kész!

Használat

Használat
Kárpitozott és huzattal, Autósülések, Textil Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana textilu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Ochrana textilu.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ