Shop roku 30 dnů na vrácení

Sencor SWM 165 RDS

Termékkatalógus
Sencor SWM 165 RDS
4,2 32 értékelés
FM Transzmitter - transzmitter, USB/SD, AUX IN bemenet, vezeték nélküli MP3 átvitel FM-en keresztül, háttérvilágítású LCD, 12V DC tápegység, távirányító
Kód:  JN391f6 Termékszám:  SWM 165 RDS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWM 165 RDS

Elegáns fekete kivitelű vezeték nélküli FM transmitter 3,5 cm-es hátulról megvilágított LCD kijelzővel, ami megkönnyíti az vezérlést és az olvashatóságot. A kijelzőn megjelenik a vivőfrekvencia értéke vagy a lejátszott dal fájlneve. A Sencor SWM 165 RDS összesen 199 FM csatornát képes biztosítani a 88,1 MHz - 107,9 MHz frekvenciatartományban.

Kedvenc zenéid hallgatásához használhatod az USB portot, a kártyaolvasót vagy a 3,5 milliméteres AUX-IN bemenetet. A támogatott SD memóriakártyák maximális mérete 16 gigabájt.  A lejátszó oldalán található nyomógombokkal a berendezés kezelése rendkívül egyszerű. A transzmitter a 12V szivargyújtóba csatlakoztatva hozható működésbe. 

Legfontosabb jellemzői

  • Támogatja a pendrive-okat és az SD kártyákat
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • A fájlok nevei láthatók az RDS vevőkészüléken
  • Támogatott a mappák használata
  • Távirányító
  • Equalizer
  • Be/ki kapcsoló
  • Tartozék audio kábel

Műszaki adatok:

Kijelző:
3,5 cm

Méretek:
105,8 × 43 × 34 mm

Tömeg:
37,5 g

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SWM 165 RDS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWM 165 RDS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SWM 165 RDS.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ