Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Victron Akkumulátor töltéskiegyenlítő

Termékkatalógus
Victron Akkumulátor töltéskiegyenlítő
Feszültség stabilizátor - akkumulátor töltéskiegyenlítő 2 akkumulátorhoz, passzív
31 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  tra00043 Termékszám:  E6632 Gyártó honlapja:
Victron Akkumulátor töltéskiegyenlítő 31 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Victron Akkumulátor töltéskiegyenlítő

Az akkumulátor pack élettartamát jelentősen csökkentheti az egyes akkumulátorok töltöttségi szintjének különbsége. Ez egy olyan helyzet, amikor sorosan vagy soros-párhuzamosan vannak kapcsolva a 12 V-os akkumulátorok (nem csak párhuzamosan!) Egy ilyen rendszerben a kissé magasabb belső ellenállással rendelkező 12 voltos akkumulátor párhuzamosan kapcsolt akkumulátoroknál megakadályozhatja a teljes feltöltést, sorosan kapcsolt akkumulátoroknál pedig túltöltést okozhat. Az új akkumulátorcellák vagy a sorosan kapcsolt teljes akkumulátorok szinte azonos kezdeti tulajdonságokkal rendelkeznek. Apróbb különbségeik a töltés abszorpciós vagy kiegyenlítési fázisában kiegyenlítődnek. A nagy különbségek azonban túlzott mértékű gázkibocsátáshoz vezethetnek, amelyet a jobban feltöltött akkumulátorok túltöltése okoz, a kevésbé feltöltött akkumulátorok esetében pedig nemkívánatos szulfásodását okozzák, amelyet arra lehet visszavezetni, hogy nem töltődtek fel teljesen.

A megoldás a kiegyensúlyozott töltés az akkumulátor töltéskiegyenlítő segítségével. Ez kiegyenlíti két sorosan, vagy több párhuzamosan kapcsolt 12 V-os akkumulátor töltöttségi állapotát. Amint 24 V-os rendszer töltési feszültsége meghaladja a 27,3 V-ot, az akkumulátor töltéskiegyenlítő működésbe lép és összehasonlítja a két, sorosan kapcsolt akkumulátor feszültségét. A töltéskiegyenlítő át tudja irányítani az akár 0,7 A-es áramot a nagyobb feszültségű akkumulátorból (vagy a párhuzamosan kapcsolt akkumulátorokból) a másik akkumulátorba. A különböző töltőáramok következtében megegyezik az összes akkumulátor végleges töltési állapota.

Az akkumulátor töltéskiegyenlítőt bonyolultabb rendszerekben párhuzamosan is lehet kapcsolni. Így a 48 V-os rendszerben összesen három töltéskiegyenlítőt lehet használni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICTRON ENERGY Bateriový balancér.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ