Shop roku 30 dnů na vrácení

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpárok száma
2
(12)
3
(8)
4
(2)
Teherbírás
45 kg
60 kg
-
Tulajdonságok
Bicikli tartóval együtt nyitható
(4)
Csúszósín
(1)
Zárható fej
(15)
Csatlakozók és átalakítók
7 tűs csatlakozó
(2)
13 tűs csatlakozó
(18)
Adapter - 13 tűsről 7 tűsre
(2)

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és kerékpárszállító alkalmatosságok a bringák könnyű fel- és leszerelésben segítenek, miközben az autó csomagteréhez továbbra is kényelmesen hozzáférhetsz. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó akár 4 kerékpár befogadására is alkalmas lehet, anélkül, hogy a jármű kezelhetősége vagy üzemanyag-fogyasztása romlana. Szükséged lesz azonban egy vonóhorogra és egy harmadik rendszámtábla beszerzésére is. Hogy miért? Azt az alábbi sorokat olvasva megtudhatod.

Tovább

2 kerékpárhoz alkalmazható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és annak egyszerűsége

A 2 kerékpárhoz használható vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító ideális párok vagy egyedülállók számára, akiknek kerékpárjaikat kerékpáros kirándulásokon kell szállítaniuk. Az ilyen kerékpárszállító általában könnyű, és könnyen felszerelhető a vonóhorogra. A 2 kerékpárra alkalmas biciklitartó a kisebb méretű autókra is jobban illik, mivel általában ezek a szerkezetek kisebbek és kompaktabbak.

3 kerékpárhoz használható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kisebb csoportok számára alkalmas

3 kerékpárhoz használható vonóhorgos kerékpártartó alkalmas kisebb családok vagy csoportok számára, akik együtt szeretnének kerékpározni. Ez a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó általában nagyobb és nehezebb, de még így is kiválóan alkalmazható a viszonylag egyszerű felszerelési lehetőségeivel.

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - 4 bringa sem jelent problémát

4 kerékpáros vonóhorogra szerelhető kerékpártartó nagyobb csoportoknál, például családoknál vagy kerékpáros csapatoknál találja meg a helyét. Ezek az állványok nagyobb kapacitást kínálnak, és gyakran olyan funkciókkal rendelkeznek, mint például a biztonságos szállítást biztosító zárható villák. A 4-es kerékpártartó általában nehezebb és nagyobb, ami megnehezítheti a vonóhorogra való felszerelését.

Létezik a vonóhoroghoz alkalmas bővített kapacitású kerékpártartó?

Ha még több kerékpárt szeretnél szállítani, akkor sajnos rossz hírünk van. Egyelőre nem kapható 5 kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Egyes vonóhorgos kerékpártartóknál azonban lehetőség van kiegészítő adapter vásárlására, amellyel 1-2 további kerékpárt tudsz szállítani. Ha azonban ilyen adapter beszerzését tervezed, akkor a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kiválasztásakor először győződj meg arról, hogy a bővítési lehetőség valóban valós opció-e.

Egyszerre több kerékpárt is könnyedén szállíthatsz a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó és a tetőcsomagtartó kombinációjával.

Az elektromos kerékpárok nem jelentenek problémát a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó használata során sem

Az elektromos kerékpártartókat kifejezetten a nehezebb és nagyobb méretű elektromos kerékpárok szállítására tervezték. Ezek az állványok gyakran speciális fogantyúkkal rendelkeznek az e-kerékpár akkumulátorához, és nagyobb súlyt képesek szállítani. Az elektromos biciklikhez alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kompatibilis a nagyobb felnivel rendelkező kerékpárokkal, de valamivel nehezebb és nagyobb is, mint az ilyen jellegű hagyományos kerékpártartó.

vonóhorogra szerelhető kerékpártartó
4 kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

biciklitartó vonóhorogra
Kerékpártartó 2 elektromos kerékpár számára

Milyen paraméterek alapján válasszunk biciklitartót a vonóhorogra?

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kiválasztásakor fontos számon tartani több, a funkcionalitást és a biztonságot befolyásoló paramétert. Különösen a maximális teherbírást, a járművel való kompatibilitást, a hordozó méretét és kapacitását, a biztonsági jellemzőket, valamint a könnyű telepíthetőséget és karbantartást kell figyelembe venned. A legfontosabb, hogy olyan vonóhorogra szerelhető kerékpártartót válassz, amely képes az összes kerékpár szállítására és kompatibilis a járműveddel.

Kerékpártartó a vontatóhorgon

Ha kerékpártartót szeretnél felszerelni egy vonóhorog gömbjére, akkor feltétlenül szükséged van a vonóhorogra. Ha nincs ilyen az autódon, fontold meg, hogy érdemes-e új vonóhorgot szereltetned, vagy inkább más kerékpárrögzítő rendszert választasz. Alternatívaként használhatsz hátsó ajtós kerékpártartót vagy tetőre szerelhető kerékpártartót is.

Hogyan csatlakoztatom a kerékpártartót a vonóhorogra?

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó csatlakozásakor elektromos csatlakozót is kell használnod, amelyet áramforráshoz kell csatlakoztatnod. Az elektromos csatlakozók kétféle típusúak, 7 vagy 13 tűsek. Ezek a csatlakozók kritikus fontosságúak a jármű és a kerékpártartó közötti kommunikáció, valamint a féklámpák és az irányjelzők működése szempontjából. Több variáció is létezik, de a gyakorlatban a 7 tűs csatlakozók esetében általában a tolatólámpa hiányával találkozhatsz. Egyes gyártók azonban megfelelő, erre alkalmas adaptert is biztosítanak.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartó?

A vonóhorog gömbjére szerelhető összecsukható kerékpártartó lehetővé teszi a könnyű és kényelmes tárolást, amikor az nincs használatban. Valójában gond nélkül összecsukható és elhelyezhető a csomagtartóban is. Az összecsukható állvány kényelmesebbé teszi a kerékpárok ki- és berakodását. A levehető kar szintén megkönnyíti a kerékpárok kezelését a hordozón.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó esetében a rendszámtábla is kötelező

Szükség van egy harmadik rendszámtáblára ahhoz, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó gond nélkül használható legyen. A törvény szerint a rendszámtáblának mindig olvashatónak és láthatónak kell lennie, viszont a felszerelt kerékpártartó eltakarhatja a rendszámtáblát. A bírság elkerülésének egyetlen módja a harmadik rendszámtábla igénylése és felszerelése.

Ha olcsón szeretnél vonóhorogra szerelhető kerékpártartót vásárolni, keress olyan költséghatékonyabb lehetőséget is, amely lehetővé teszi a kerékpárok szállítását a csomagtartóhoz való hozzáférés fenntartása mellett, például egy tetőre szerelhető kerékpártartó.

Hogyan rögzíthető a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó?

A magasabb kategóriájú vonóhorgos kerékpártartók kettős lopásgátló rendszerrel rendelkeznek. Magát az állványt a vonóhoroghoz, az egyes kerékpárokat pedig az állványhoz rögzítheted, így biztosítva, hogy a csatlakoztatott utánfutó és a kerékpárok menet közben is biztonságban legyenek.

i

Kíváncsi vagy, hol található a legolcsóbb vonóhorogra szerelhető kerékpártartó? Az outlet oldalunk sok minőségi darabot rejt az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PERUZZO PURE INSTINCT 3 kerékpárhoz Szállításra kész > 5 db
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 16,5 kg, TUV tanúsítvány
125 590 Ft

2.
PERUZZO PURE INSTINCT 4 kerékpárhoz Szállításra kész 5 db
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 19 kg, TUV tanúsítvány
134 490 Ft

3.
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó és 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
175 390 Ft

22 termék
4,2 23×
DOLPHIN 4 TÜV - 4 kerék
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 116 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
150 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP483
4,7 33×
PERUZZO PURE INSTINCT 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 16,5 kg, TUV tanúsítvány
125 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR00467
4,6 63×
PERUZZO PURE INSTINCT 4 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 4 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 19 kg, TUV tanúsítvány
134 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR00469
3,5
Pro-USER Diamant SG2 - tartó két kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó és 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
175 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR275524
4,3 44×
COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 116 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 18,5 kg, TUV tanúsítvány
124 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AUPR4273
Pro-USER Diamant SG2 PLUS - dupla
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, lehajtható, zárható rögzítő fej, adapter - 13 tűsről 7 tűsre, kerékpártartó tömege 17 kg, TUV tanúsítvány
182 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR275526
COMPASS Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó ORCA TÜV - 3 kerékpár
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, max. abroncs szélesség 2,76", max. tengelytávolság 108 mm, 65 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 16,5 kg, TUV tanúsítvány
108 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR326767
4,7
Pro-USER Diamant SG3 - tartó 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 135 cm, 75 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, adapter - 13 tűsről 7 tűsre, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
235 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: AUPR275525
4,4 12×
PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,57", max. tengelytávolság 120 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, levehető karral, összecsukható, lehajtható, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 14,6 kg, TUV tanúsítvány
121 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: AUPR00466
4,6
BOSAL COMFORT PRO III Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, 3 kerékpárhoz, TUV
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 150 cm, 120 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
229 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: AUPR306535
4,0 15×
COMPASS E-BIKE TÜV Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó - 2 kerékpár
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,76", max. tengelytávolság 120 cm, 55 mm kerékpár váz átmérőhöz, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 22,5 kg, TUV tanúsítvány
98 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR293665
3,0
TMK e-Classic
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 50 kg, egy kerékpár max. tömege 25 kg, zárható rögzítő fej, 7 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 10 kg
82 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR321991
Light & Easy 2
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 50 kg, egy kerékpár max. tömege 25 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 14 kg
163 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329137
Sixtol Bike 3 Bull, 3 kerékpárhoz
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 45 kg, max. sebesség 130 km/h
22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59923
TMK FLY 02 - narancsszín - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY 02 - narancsszín
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
188 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59014
TMK FLY 02 - fekete - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY 02 - fekete
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
180 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59013
TMK FLY Footbike 02 - fekete - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY Footbike 02 - fekete
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
180 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59017
TMK FLY Footbike 02 - narancsszín - Kerékpártartó Típusok
TMK FLY Footbike 02 - narancsszín
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,95", max. tengelytávolság 130 cm, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, a csomagtartó a kerékpártartóval is nyitható, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 15 kg, City Crash tanúsítvány
188 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59018
FABBRI Bici Exclusive Deluxe 2 Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 1,97", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó
228 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329229
FABBRI Exclusive Deluxe Elektrobik Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 2 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 0,20", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, csúszósín, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó
256 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329231
FABBRI Bici Exclusive Deluxe 3 Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 20 kg, max. abroncs szélesség 0,20", max. tengelytávolság 125 cm, 50 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz és a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, lehajtható, 13 tűs csatlakozó
256 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329230
Light & Easy 3
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, egy kerékpár max. tömege 30 kg, max. abroncs szélesség 2,17", max. tengelytávolság 130 cm, max. sebesség 130 km/h, a kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 17 kg
176 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR329138

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Kerékpárszállítók vonóhorogra

A Kerékpárszállítók vonóhorogra kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpárszállítók vonóhorogra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpárszállítók vonóhorogra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpárszállítók vonóhorogra vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ