AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Autodesk AutoCAD

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Márkák
Autodesk
(3)
Rendeltetés
Cégeknek
(3)
Hivatalok számára
(3)
Szoftvertípus
CAD
(3)
3D grafika
(3)
Operációs rendszer
Windows
(2)
MacOS
(2)
Nyelvi változat
CZ
(2)
EN
(2)
HU
(2)
DE
(2)
Szűrés

Az Autodesk AutoCAD egy népszerű grafikai szerkesztőprogram, amely minden mérnök és mérnökhallgató számára nélkülözhetetlen segédeszköz. Hatékony grafikus eszközökkel, automatizált funkciókkal, széles körű kompatibilitással és sok egyéb előnnyel büszkélkedhet. Szeretnél többet megtudni az Autodesk AutoCAD programról? Ez esetben olvass tovább.

Tovább

Autodesk AutoCAD – teljes körű megoldást kínál a 2D és 3D grafikához

Az Autodesk AutoCAD az egyik leghatékonyabb elérhető CAD programok közé sorolható. Funkciók, eszközök és tulajdonságok széles skáláját kínálja, így szinte bármilyen grafikai tervezési feladatra alkalmas. Az AutoCAD emellett speciális eszközkészleteket is kínál, amelyeket különböző mérnöki szakterületekhez terveztek, az építészettől a térképtervezésen át egészen a villanyvezeték tervekig.


Autodesk AutoCAD

Az AutoCAD környezete világos és intuitív. Ezenkívül az oldalsó eszköztárakat tetszés szerint testre szabhatod.

Az Autodesk AutoCAD segít minden dokumentáció elkészítésében

A grafikus eszközök mellett az Autodesk AutoCAD számos intelligens funkcióval rendelkezik a dokumentációk kezeléséhez. A program képes automatikusan terveket, táblázatokat és listákat készíteni, illetve fontos jegyzeteket generálni a rajzokhoz.

i

Az AutoCAD folyamatos fejlesztéseken megy keresztül

Az AutoCAD 2022 új verziója számos hasznos fejlesztést tartalmaz. De ha már hozzászoktál és vágysz a régebbi verziók valamelyikére, akkor gond nélkül letöltheted azt licenccel együtt. A szolgáltató honlapján például az Autodesk AutoCAD 2019 és korábbi verzióit is megtalálod.

Számíthatsz a széles körű kompatibilitásra

Az AutoCAD alkalmazás lehetővé teszi, hogy akár mobileszközökön (okostelefonon vagy tableten) folytasd a munkát. A felhőalapú tárolás biztosítja, hogy bármikor és bárhol visszatérhess a már folyamatban lévő munkádhoz. Ráadásul az AutoCAD online webes alkalmazás nem igényel szoftver telepítést az eszközeidre. A fájlok a jellegzetes DWG formátumban kerülnek mentésre.

Az Autodesk AutoCAD milyen verziói állnak rendelkezésünkre?

Az Autodesk AutoCAD három változatban érhető el - AutoCAD, AutoCAD LT és az AutoCAD diákverziója. Mik a különbségek?

Standard licenc mindennel együtt

Az AutoCAD licenc egy klasszikus és korlátlan verzió, amelyet a legigényesebb szakemberek, építészek, tervezők és grafikusok számára terveztek. Éppen ezért ez a valaha kínált legdrágább licenc.

AutoCAD LT vs. AutoCAD

Az Autodesk AutoCAD LT (Limited) a program speciális változata, amelyet kevésbé igényes felhasználók számára terveztek. A teljes verzióhoz képest az AutoCAD LT nem rendelkezik olyan sok funkcióval - nem teszi lehetővé például a 3D grafikával vagy makrókkal való munkát, nem kínál programozási felületet, valamint nem tartalmaz néhány fejlett vagy automatikus funkciót.

Az AutoCAD LT előnye az ár, amely többszörösen alacsonyabb, mint a normál licenc ára.

Mi mindent kínál az AutoCAD diákverziója?

Az AutoCAD diákverzió a program speciális verziója, amely a diákok és oktatók számára egyaránt ingyenesen elérhető. A funkciókat és eszközöket tekintve az AutoCAD diákverziója épp ugyanolyan hatékony, mint a normál verzió. Használata azonban kizárólag diákcélokra korlátozódik, és nem használható kereskedelmi vagy szakmai célokra.

i

Szerezhetek ingyenesen AutoCAD vagy AutoCAD LT programot?

Sajnos sem az AutoCAD, sem az AutoCAD LT nem érhető el ingyenesen. Azonban mindkét változatot kipróbálhatod a 30 napos próbaverzióban. Az AutoCAD diáklicenc viszont teljesen ingyenes.

Az AutoCAD egyike az előfizetéses programoknak

A program fizetős változatai (AutoCAD, AutoCAD LT) csak időkorlátos licencekkel érhetők el. Havi, éves vagy hároméves előfizetéseket találhatsz, mivel a szoftverhez nem létezik állandó licenc.

Megvásároltad az Autodesk AutoCAD vagy AutoCAD LT elektronikus licencét? Tekintsd meg a következő részletes útmutatónkat: Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenceket?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
AutoCAD LT Mac-hez Commercial Renewal 1 évre (elektronikus licenc)
CAD/CAM szoftver - AUTODESK AutoCAD LT, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, szoftver típusa: CAD és 3D grafika, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: macOS
225 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LS004f2e
AutoCAD LT Commercial Renewal 1 évre (elektronikus licenc)
CAD/CAM szoftver - AUTODESK AutoCAD LT, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, szoftver típusa: CAD és 3D grafika, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
233 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LS004j1
AutoCAD LT 2024 Commercial New 1 év (elektronikus licenc)
CAD/CAM szoftver - AUTODESK AutoCAD LT, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: CAD és 3D grafika, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
247 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LS004f7a2
MicrosoftMi az a SharePoint? A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.

Autodesk AutoCAD

A Autodesk AutoCAD kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autodesk AutoCAD Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autodesk AutoCAD A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autodesk AutoCAD A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autodesk AutoCAD vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ