Shop roku Shop roku

Autós hűtőládák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
19 l
75 l
-
Energia osztály
A
(13)
D
(2)
E
(14)
F
(4)
Nincs meghatározva
(1)
Hűtőtechnológia
Kompresszor
(32)
Termoelektrikus
(10)
Tápellátás
12 V
(39)
24 V
(26)
230 V
(38)

Az autós hűtőtáska praktikus segítség a hosszú utazások során. A kiválasztáskor figyelembe kell venni a hűtőtér térfogatát, amely a külső méreteket is meghatározza. Érdemes ellenőrizni, hogy elfér-e a csomagtartóban vagy az ülés mögött. Mit kell még figyelembe venni autó hűtőláda választásakor?

Tovább

Honnan ismerhető fel a jó autós hűtőtáska és kinek jó?

Az autós hűtőtáska nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik nagy távolságokat tesznek meg autóval. Nemcsak a hivatásos sofőrök, hanem a gyermekes családok és mindenki, aki gyakran utazik, nagyra fogja értékelni. A forró nyári napokon a nyaralóba való utazáskor, nyaraláskor vagy a boltban vásárolt élelmiszerek szállításakor is segítségedre lehet.

Mik az autós hűtőláda előnyei?

Az autós hűtő olyan praktikus eszköz, amelyet nem csak a nyári hónapokban használhatsz.

  • Nagyon könnyen használható és telepíthető.
  • Hidegen tartja az italokat és az ételeket az egész út alatt.
  • Egyes modellek áramforráshoz való csatlakoztatás nélkül is képesek hidegen tartani az ételt.

Az autós hűtőtáska méretének kiválasztása

Az autó hűtőláda mérete lényeges paraméter. Az autós hűtőládák 6 és 100 liter közötti méretben kaphatók, így bőséges a választék. Fontos tudni, hogy mikor és hogyan fogod használni a hűtőládát. A kisebb modellek elegendőek az italok piknikre való viteléhez, míg a nyaralásra az étel-ital készletek szállításához egy kellően nagy autós hűtőtáska ajánlott.

  • A 10 literes autós hűtőtáska körülbelül 15 db 0,33 literes italos doboz számára kínál helyet.
  • A 30 literes autós hűtőláda akár 8 darab 1,5 literes palack befogadására is alkalmas.
  • Az 50 literes autó hűtőláda néhány napra elegendő élelmet képes tárolni. Ezáltal ideális lakókocsi hűtőnek is.
  • A 70 literes kapacitású és többféle méretű autós hűtő felveszi a versenyt a hagyományos pult alatti hűtőszekrényekkel.

Ne felejtsd el ellenőrizni az autós hűtőtáska pontos méreteit

Autós hűtő választásakor vedd figyelembe annak külső méreteit is, és ha szükséges, mérd meg a csomagtartó vagy a hátsó ülések méretét. Azt is tartsd szem előtt, hogy mindkét oldalon legalább 5 cm-es ráhagyásra van szükség.

Az autó hűtőláda elég hosszú kábellel kell, hogy rendelkezzen

A tápkábel hosszát annak függvényében válaszd ki, hogy hova fog kerülni az autós hűtőláda. Ha az anyósülésen vagy a hátsó üléseken fogod szállítani, egy rövid kábel is elegendő. Ahhoz azonban, hogy az autós hűtőtáska a csomagtartóba kerülhessen, 2-3 méter hosszú kábelre van szükség, az autó méretétől függően.

i

Melyik a legjobb autós hűtőtáska? Nézegesd meg a felhasználói véleményeket

A többi felhasználó tapasztalatai is segíthetnek az autós hűtő kiválasztásában. Ha bizonytalan vagy, neked melyik lenne a legjobb, a vélemények támpontot adhatnak.

Az autós hűtőtáska hűtési technológiái. Miben különböznek?

Az autós hűtőládák hűtési technológiájukban különböznek egymástól, ami azt is meghatározza, hogy az autós hűtő valójában hogyan működik. A leggyakoribb hűtési módszer a termosztatikus és a kompresszoros hűtés. Mi a különbség köztük?

Kompresszoros autós hűtő

A kompresszoros autós hűtőtáska csatlakoztatható akkumulátorhoz, de gyakran saját akkumulátorral rendelkezik. A termoelektromos modellekhez képest a külső hőmérséklettől függetlenül hidegen tartja a benne lévő dolgokat. A kompresszoros autós hűtőláda -18 °C-ig fagyaszt, és gyakran két hőmérsékleti zónára osztott belső térrel rendelkezik. Hátránya a magasabb ár.

Termoelektromos autó hűtőláda

A termoelektromos autós hűtőtáska általában olcsóbb és könnyebb is. Az autóból veszi az áramot, és konnektorhoz is csatlakoztatható (például a nyaralóban). A hőmérsékletet azonban csak a külső körülményekhez képest tudja szabályozni. A legjobb modellek lehetővé teszik, hogy a belső teret a környezeti hőmérséklethez képest körülbelül 30 fokkal hűtsd le (pl. 35 °C kint, 5 °C a hűtőben). A termoelektromos autós hűtőládák fűtés funkcióval is rendelkezhetnek.

Hűtőláda autóba

A hűtőláda egy külön típus. Működéséhez nincs szükség áramra, és a szigetelés révén hűti az ételeket vagy italokat. A hosszabb hatás érdekében jégakkut is tehetsz bele. Előnyük a könnyű hordozhatóság és az elfogadható ár, de csak igazán rövid használatra alkalmasak.


Kompresszoros autós hűtőtáska
Kompresszoros autós hűtő

Termoelektromos autó hűtőláda
Termoelektromos autós hűtő

Autó hűtőláda
Hűtőláda

Az autós hűtőtáska tápellátása

Mint fentebb már jeleztük, az autós hűtőtáska áramellátása is különböző lehet, főként a hűtés típusától függően. Az autós hűtőládák alapfelszereltségként a következő típusú áramellátással rendelkeznek:

  • 12 V - szabványos szivargyújtó aljzat. A 12 V-os hűtő tehát nem más, mint az autós hűtő.
  • 24 V - szivargyújtó aljzat egyes furgonokban, lakókocsikban és teherautókban.
  • 230 V - az ilyen autós hűtőláda támogatja a hagyományos konnektorból származó normál feszültséget.

i

Mindig ellenőrizd az autós hűtőtáska tápellátását

Az autó hűtőláda tápegységének típusa valóban számít. A két típus kölcsönösen összeegyeztethetetlen egymással. A 12V-os autós hűtő nem csatlakoztatható a 24V-os tápegységhez és fordítva.

Az autós hűtő és a hűtési tartomány

A hűtési tartomány az autós hűtőtáska másik fontos paramétere. Ezt is attól függően válaszd ki, hogy mennyi ideig használod majd a hűtőládát út közben. Rövid utakra egy egyszerűbb modell is elegendő, de hosszú utakra az autó hűtőláda hűtési képességei kulcsfontosságúak. A következő paraméterekre kell figyelni:

  • Az autós hűtőtáska minimális hőmérséklete az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyre a készülék termosztátját beállíthatod.
  • Az autós hűtőláda maximális hőmérséklete azt a legmagasabb hőmérsékletet jelzi, amelyre a hűtő beállítható.

Van olyan autós hűtőtáska, amely a külső körülményektől függően hűt

A környezeti hőmérséklet alatti hűtés mértékét a termosztatikus autós hűtő modellek esetében adják meg, amelyek a belső hőmérsékletet csak a külső körülményekhez képest tudják szabályozni. Például, ha egy adott modell a környezeti hőmérséklethez képest legfeljebb 25 °C-kal képes lehűteni a belső teret, és kint 35 °C van, akkor az autós hűtőtáska belsejében a hőmérséklet 10 °C lesz.

i

Gondolj az autós hűtőtáska zajszintjére is

Az autós hűtő kiválasztásakor vedd figyelembe a zajszintet. A legfeljebb 40 dB-es zajszint megfelel a normál autó zajának. Az 50 dB feletti zajszinttel rendelkező autós hűtőláda már vezetés közben is zavaró lehet.

Az autós hűtőtáska hasznos funkciói

A kényelmesebb használat és a nagyobb hűtési hatékonyság érdekében az autó hűtőláda néhány különleges funkcióval is rendelkezhet.

  • A világítás segítségével könnyebben megtalálod a dolgokat az autós hűtőtáska belsejében sötétben vagy szürkületben.
  • A levehető fedél megkönnyíti az autós hűtőláda bepakolását.
  • A fűtés olyan praktikus funkció, amellyel néhány termoelektromos autós hűtőtáska esetében találkozhatsz.
  • A kijelző a belső hőmérséklet pontos beállítására szolgál. A kijelzővel ellátott autó hűtőláda kezelése ezért könnyebb.
  • A teleszkópos fogantyú és a kerekek segítségével a teli autós hűtőláda könnyen az autóhoz vihető (úgy lehet húzni, mint egy bőröndöt).
  • Az ABS védelem biztosítja, hogy az autós hűtőtáska automatikusan kikapcsol, amikor az autó akkumulátorának feszültsége lecsökken, hogy elegendő energia maradjon a problémamentes indításhoz.

A megfelelő autós hűtőláda tartozékok beszerzéséről se feledkezz meg. Itt találsz feszültségátalakítókat vagy a szükséges hosszabbító- és tápkábeleket.

Az autó hűtőláda egyben lakókocsi hűtő is

A lakókocsi hűtő ugyanazon az elven működik, mint az autós hűtő. Fontos figyelembe venni a hűtés típusát, az űrtartalmat és a csatlakozási módot is. A lakókocsi hűtő azonban a tágasabb hely miatt sokkal nagyobb lehet, és könnyebben elfér bennük elegendő élelmiszer az egész nyaralásra.

i

Böngéssz a legnépszerűbb autós hűtőládák között, vagy látogass el outlet oldalunkra

Nem tudod, melyik autós hűtőtáska lenne neked a legjobb? Nézd meg a legnépszerűbb autós hűtőláda modelleket, és ha nem szeretnél beruházni egy újba, akkor használtan is vásárolhatsz egyet. Hacsak nem bánod a használt és felbontott termékeket, outlet kínálatunk az ideális választás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Guzzanti GZ 37 Szállításra kész > 5 db
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 37l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, fogantyú, zajszint 50dB, 45W teljesítmény, tömege 13kg, rozsdamentes színben, F energiaosztály
141 990 Ft

44 termék
5,0
Blackmont Car Cooler PRO 50 l
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 50l, hűtési tartomány -22 - 12°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, fogantyú, belső partíció, kijelző és belső világítás, gyors hűtés, zajszint 49dB, tömege 21,5kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke kivitel, E energiaosztály
Szuper ár
262 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLMAM017
5,0
Blackmont Car Cooler PRO 40 l
Autós hűtőláda kompresszoros, elektronikus vezérléssel, térfogata 40 l, 2 hűtőrekesz, hűtési tartomány -22 és 12 °C között, gyors hatékonyság, vészhelyzeti üzemmód, kivehető kosár, belső világítás, védelem az autó akkumulátorának lemerülése ellen, kompresszorvédelem, mellékelt adapter 100 - 240 V és 12/24 V feszültséghez, tömege 20 kg, N klímaosztály, ajánlott környezeti hőmérséklet 16 és 32 °C között, E energiaosztály, D zajosztály
Szuper ár
245 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLMAM016
Guzzanti GZ 37 - Autós hűtőláda Típusok
5,0
Guzzanti GZ 37
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 37l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, fogantyú, zajszint 50dB, 45W teljesítmény, tömege 13kg, rozsdamentes színben, F energiaosztály
141 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR344327
4,4 38×
GUZZANTI GZ 30B
Autós hűtőláda - termoelektrikus, 12 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 28l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, fogantyú, melegítés funkció akár 65°C hőmérsékletre, zajszint 55dB, 68W teljesítmény, tömege 5,2kg, szürke és zöld kivitel, F energiaosztály
Szuper ár
31 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZACH03
3,2 14×
Blackmont Car TwinCooler 33 l
Autós hűtőláda - kompresszoros, elektronikus vezérléssel, űrtartalom: 33 l, két rekesz különböző hőmérsékleti beállításokkal, hűtési tartomány: -20 és 20°C között, gyors hatékonyság, megvilágított belső rész, védelem az autó akkumulátor lemerülése ellen, kompresszor védelem, 100-240 V és 12/24 V-os adapter a csomagban, súly 18,2 kg, N klímaosztály, ajánlott környezeti hőmérséklet 16° és 32 °C között, E energiaosztály, D zajszint
Szuper ár
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLMAM014
4,0 16×
Compass hűtőláda 19 l + kijelző 220V/24V/12V DOUBLE
Autós hűtőláda - termoelektrikus, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 19l, hűtés akár 23°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, fogantyú és kijelző, melegítés funkció, 12 V-os kábel hossza 180cm, tömege 6,52kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke kivitel
71 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AUPR3140
3,7 20×
Compass autós hűtődoboz 23l 220V/12V
Autós hűtőláda - termoelektrikus, 12 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 23l, hűtés akár 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, fogantyú és kijelző, melegítés funkció, 12 V-os kábel hossza 150cm, 48W teljesítmény, AC töltőadapter a csomag része, lila kivitel,
29 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR3139
5,0
Guzzanti GZ 40T
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 38l, hűtési tartomány -20 - 20°C, fogantyú és kijelző, zajszint 43dB, tömege 13,8kg, AC töltőadapter a csomag része, fekete kivitel, E energiaosztály
Szuper ár
142 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR344336
EverCool EC-0265
Autós hűtőláda - termoelektrikus, 12 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 24l, hűtés akár 16°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány 16 - 18°C, fogantyú, melegítés funkció akár 55°C hőmérsékletre, 12 V-os kábel hossza 200cm, zajszint 57dB, 53W teljesítmény, tömege 4,5kg, AC töltőadapter és DC töltőadapter a csomag része, fehér és sötétszürke kivitel, E energiaosztály
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR61100
5,0
Guzzanti GZ 37
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 37l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, fogantyú, zajszint 50dB, 45W teljesítmény, tömege 13kg, rozsdamentes színben, F energiaosztály
134 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR344327
4,6
Blackmont Car Cooler PRO 58 l
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 58l, hűtési tartomány -22 - 12°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, fogantyú, belső partíció és kijelző, gyors hűtés, zajszint 49dB, tömege 23kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke kivitel, E energiaosztály
249 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BLMAM018
4,6
Blackmont Car Cooler PRO 58 l
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 58l, hűtési tartomány -22 - 12°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, fogantyú, belső partíció és kijelző, gyors hűtés, zajszint 49dB, tömege 23kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke kivitel, E energiaosztály
278 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BLMAM018
5,0
Blackmont Car Cooler PRO 50 l
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 50l, hűtési tartomány -22 - 12°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, fogantyú, belső partíció, kijelző és belső világítás, gyors hűtés, zajszint 49dB, tömege 21,5kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke kivitel, E energiaosztály
249 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BLMAM017
5,0
Blackmont Car Cooler PRO 40 l
Autós hűtőláda kompresszoros, elektronikus vezérléssel, térfogata 40 l, 2 hűtőrekesz, hűtési tartomány -22 és 12 °C között, gyors hatékonyság, vészhelyzeti üzemmód, kivehető kosár, belső világítás, védelem az autó akkumulátorának lemerülése ellen, kompresszorvédelem, mellékelt adapter 100 - 240 V és 12/24 V feszültséghez, tömege 20 kg, N klímaosztály, ajánlott környezeti hőmérséklet 16 és 32 °C között, E energiaosztály, D zajosztály
233 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BLMAM016
5,0
Blackmont Car Cooler PRO 40 l
Autós hűtőláda kompresszoros, elektronikus vezérléssel, térfogata 40 l, 2 hűtőrekesz, hűtési tartomány -22 és 12 °C között, gyors hatékonyság, vészhelyzeti üzemmód, kivehető kosár, belső világítás, védelem az autó akkumulátorának lemerülése ellen, kompresszorvédelem, mellékelt adapter 100 - 240 V és 12/24 V feszültséghez, tömege 20 kg, N klímaosztály, ajánlott környezeti hőmérséklet 16 és 32 °C között, E energiaosztály, D zajosztály
221 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BLMAM016
Guzzanti GZ 47 - Autós hűtőláda Típusok
5,0
Guzzanti GZ 47
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 46l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, zajszint 47dB, 45W teljesítmény, tömege 16,5kg, rozsdamentes színben, E energiaosztály
164 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AUPR344328
5,0
Compass Hűtőláda, kompresszoros, beépített, kihúzhatós 20 l 12/24 V
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V és 24 V tápellátás, űrtartalma 20l, hűtés akár 43°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, LED-jelző és hőmérséklet szabályozás, melegítés funkció akár 20°C hőmérsékletre, ECO üzemmód, zajszint 45dB, 60W teljesítmény, tömege 20kg, fekete kivitel
208 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR58386
Guzzanti GZ 40S
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 38l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem és kijelző, zajszint 43dB, fekete kivitel
Szuper ár
142 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AUPR329096
GoSun CHILLest - 45L 12/24 - 230V kétzónás - Autós hűtőláda Ingyenes
szállítás boltjainkba
GoSun CHILLest - 45L 12/24 - 230V kétzónás
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 45l, hűtés akár -20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, integrált leeresztő szelep, kétoldali nyitás, USB port és LED-jelző, melegítés funkció akár 20°C hőmérsékletre, gyors hűtés, ECO üzemmód, zajszint 35dB, 45W teljesítmény, tömege 19kg, AC töltőadapter és DC töltőadapter a csomag része, fehér, fekete és szürke kivitel, A energiaosztály
491 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CASUSGR005
5,0
Guzzanti GZ 47
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 46l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, zajszint 47dB, 45W teljesítmény, tömege 16,5kg, rozsdamentes színben, E energiaosztály
156 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: AUPR344328
5,0
Compass Hűtőláda, kompresszoros, beépített, kihúzhatós 20 l 12/24 V
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V és 24 V tápellátás, űrtartalma 20l, hűtés akár 43°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, LED-jelző és hőmérséklet szabályozás, melegítés funkció akár 20°C hőmérsékletre, ECO üzemmód, zajszint 45dB, 60W teljesítmény, tömege 20kg, fekete kivitel
198 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR58386
5,0
Guzzanti GZ 47
Autós hűtőláda - kompresszoros, 230 V tápellátás, űrtartalma 46l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, zajszint 47dB, 45W teljesítmény, tömege 16,5kg, rozsdamentes színben, E energiaosztály
156 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR344328
4,0 31×
Hűtőtáska 22l 230V/12V A++
Autós hűtőláda - termoelektrikus, 12 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 22l, hűtés akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, fogantyú, ECO üzemmód, 12 V-os kábel hossza 150cm, 68W teljesítmény, tömege 4,5kg, AC töltőadapter a csomag része, szürke és zöld kivitel, A energiaosztály
29 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR20234
4,6 10×
BIG FRIDGE, kompresszor, 60 l, 230 / 24 / 12 V, -20 °C
Autós hűtőláda - kompresszoros, 12 V, 24 V és 230 V tápellátás, űrtartalma 60l, hűtés akár 43°C-kal a környezeti hőmérséklet alá, hűtési tartomány -20 - 20°C, autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, fogantyú és kijelző, gyors hűtés, ECO üzemmód, zajszint 47dB, 60W teljesítmény, tömege 20,7kg, AC töltőadapter a csomag része, ezüst kivitel, A energiaosztály
206 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR01866b

Autós hűtőládák

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES) Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik. Környezetbarátak és egy kilométernyi utazás csupán néhány fillérbe kerül. Miben különbözik az elektromos autó a megszokott autóktól, mik az előnyei, hátrányai? És...

Autós hűtőládák

A Autós hűtőládák kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autós hűtőládák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autós hűtőládák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autós hűtőládák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autós hűtőládák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ