A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Automata kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Automata
(158)
Beépített
(1)
Teljesítmény
1180 W
2700 W
-
Nyomás
15 bar
19 bar
-
Víztartály
0,9 l
3,5 l
-
Általános funkciók
Forró víz funkció
(95)
Időzítő
(32)
Két csésze készítése egyszerre
(115)
Ital készítése egy gombnyomással
(33)
Felhasználói profilok
(6)
Mélység
24 cm
50 cm
-
Szélesség
15,5 cm
56 cm
-
Magasság
31 cm
58 cm
-
Tömeg
2,12 kg
20 kg
-
Szín
Antracitszürke
(7)
Fehér
(19)
Bronz
(1)
Fekete
(97)
Piros
(1)
Rozsdamentes acél
(14)
Ezüst
(28)
Szürke
(16)
Titánium
(7)

Automata kávéfőzőgép használatával a teljes kávéfőzési folyamat automatizált - a darálástól kezdve a tömörítésen át egészen a gőzölésig. Egy automata darálós kávéfőző otthonra is remek választás, elsősorban viszont olyan háztartásokba és irodákba ajánlott, ahol nagy mennyiségben fogyasztanak kávét és a hangsúly az elkészítés gyorsaságára és egyszerűségére van fektetve. Mire érdemes odafigyelni egy automata kávéfőző kiválasztásakor?

Tovább

Automata kávéfőzők – mi alapján válasszunk?

Automata kávéfőzőgép választásakor a legfontosabb tulajdonságok, amikre figyelned kell, a nyomás, a víztartály térfogata, a teljesítmény és a funkciók. Ezeknek köszönhetően tucatnyi különböző kávét készíthetsz.

Automata kávéfőző teszt
Tudni szeretnéd, melyek a legjobb automata kávéfőzőgép? Az Alza automata kávéfőző teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális automata kávéfőzőgép termékkínálatot.

Automata kávéfőző
Az automata kávéfőző nemcsak kényelmet és eleganciát, hanem csodás ízek és aromák széles választékát hozza konyhádba.

Az automata kávéfőzőgép nyomása

Az őrölt kávéra gyakorolt nyomás határozza meg az elkészült ital minőségét. A jó presszókávé készítéséhez nem feltétlenül a legjobb automata kávéfőzőgép a legjobb választás, elegendő egy olyan is, amelynél az állandó nyomás 15 bar. Fontos, hogy a kávéfőzés során a nyomás ne csökkenjen jelentősen. A nagynyomású (legalább 15 bar) automata kávéfőzők folyamatosan biztosítják a szükséges minimális nyomást, ami a jó minőségű kávé elkészítéséhez elengedhetetlen.

Az automata kávéfőzőgép víztartályának térfogata

A víztartály térfogatát úgy válaszd meg, hogy az automata kávéfőző egy feltöltéssel képes legyen annyi embert kiszolgálni, ahány számára általában kávét fogsz főzni.

 • Az irodák számára ajánlott automata kávéfőzők víztartálya általában 2-3 literes. Akár tucatnyi embert is kiszolgál, így megkímél a gyakori vízfeltöltéstől.
 • Automata kávéfőző otthonra leginkább olyan ajánlott, amelynek kisebb, 1 literes víztartálya van, hiszen egy átlagos háztartásban csak napi néhány csésze kávé szokott elkészülni.

Az automata kávéfőzőgép teljesítménye

Minél nagyobb egy automata kávéfőzőgép teljesítménye, annál több energiára van szüksége. Egy teljesen automata kávéfőzőgép teljesítménye 850 W-nál kezdődik, míg egy fejlettebb szemes kávéfőző teljesítménye akár 2700 W is lehet.

Amennyiben az automata kávéfőzőgép elsősorban az irodában fog szolgálatot teljesíteni, ahol gyakran használják, vedd fontolóra egy alacsonyabb fogyasztású automata kávéfőző beszerzését – a költségmegtakarítás jelentős lesz.

A teljesen automata kávéfőzők előnyei és hátrányai

Előnyei

 • Teljesen automatizált működés.
 • Automata darálás a beépített daráló segítségével.
 • Napközben több csészényi kávét lefőz.
 • Egyszerű karbantartás az öntisztító és vízkőmentesítő funkciónak köszönhetően.
 • Hosszú élettartam.

Hátrányai

 • Magasabb vételár a karos kávéfőzőkhöz képest.
 • A teljesen automata kávéfőzők nagyobb méretekkel rendelkeznek.

i

Automata kávéfőző ár
Egy olcsó automata kávéfőző 80-90 ezer forintnál kezdődik, az átlagár körülbelül 200 ezer forintra tehető, azonban egyes automata kávéfőzőgép modellek elérhetik a 800-900 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

Automata kávéfőző akció
Ha a különleges ajánlatokat keresed, a legjobb helyen jársz: tekintsd meg automata kávéfőzőgép akciós termékkínálatunkat, ahol kihagyhatatlan kedvezményekkel találkozhatsz!

Automata kávéfőző otthonra

Az automata kávéfőző gépek külön csoportját képezik az otthoni automata kávéfőzők, amelyek, mint a nevükből adódik, elsősorban otthoni használatra ajánlottak. Ezek némileg alacsonyabb árkategóriájú automata kávégép modellek, amelyek az elegáns és stílusos dizájn mellett kompakt méreteket, gyors és egyszerű használatot kínálnak. Ugyanakkor kisebb terhelést viselnek el, mint a professzionális automata kávéfőzőgépek, bár így is képesek egyszerre két csésze kávé elkészítésére, és számtalan egyéb hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például beállítható kávémennyiség, energiatakarékos üzemmód, öntisztító rendszer, vízkőtlenítő rendszer.

Darálós automata kávéfőzőgép

A darálós automata kávéfőzők általában nagyobbak, kávétartályuk befogadó képessége 120 g és 600 g között mozog.

 • A lapos köves darálók 900-1400 percenkénti fordulatszámmal darálják a kávét. Az ilyen automata kávéfőzők azonban nagyobbak és a daráláshoz csak kevés helyük van, ami a daráló felmelegedéséhez vezethet.
 • A kúpos köves darálók kisebb fordulatszámon darálják a kávét – kb. percenkéni 500-as fordulattal, ezek kisebbek is és így nem melegszenek túl.

A kávéőrlemény alapvető fokozatai a nagyon finom, finom, közepesen finom, durva és nagyon durva. Egyes darálóknál akár 13 fokozatú finomság is választható.

Automata darálós kávéfőző
A szemes kávéfőzők leegyszerűsítik a kávé őrlésének folyamatát.

Szemes kávéfőzők - Mi is az?

A szemes kávéfőző megnevezést általában azok a kávéfőző gépek kapják, amelyek darálóval is rendelkeznek, tehát szemes kávé önthető beléjük, s abból másodpercek alatt őrölt kávét képesek varázsolni. Ha számodra is fontos, hogy a kávédat reggelente frissen őrölt kávéból készítsd, akkor érdemes megtekintened darálós szemes kávéfőzőgép kínálatunkat, ahol automata szemes kávéfőzők gazdag választékából válogathatsz.

A szemes kávéfőző mellé szükséges lesz szemes kávé is. Vásárolhatsz 100%-os Arabica szemes kávét, vagy Arabica, Robusta és egyéb kávékból készült szemes kávé keveréket. Ha igazi pörkölt kávé különlegességre vágysz, akkor kóstold meg AlzaCafé kínálatunk darabjait.

Kávéfőzőgépek - Automata vagy félautomata?

A félautomata kávéfőző, szemben a teljesen automata kávéfőző modellekkel, nem végez el minden folyamatot a kávéd elkészítése során. De kevesen tudják, hogy mi a pontos különbség, és milyen folyamatokat végez el a félautomata kávéfőző.

A félautomata kávéfőző a gombnyomás után:

 • Letömöríti az őrölt kávét
 • Elkészíti az kávéitalt, leginkább espresso-t
 • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
 • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Az automata kávéfőző ezzel szemben elvégzi a kávékészítés teljes folyamatát:

 • Leőrli a szemes kávét
 • Az őrölt kávét a főzőegységbe adagolja
 • Letömöríti a kávét
 • Italok széles választékából elkészíti a kiválasztott kávét
 • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
 • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Mint a fentiekből látható, az automata kávéfőző gépek és a félautomata kávéfőző közötti fő különbség, hogy a félautomata modellek nem rendelkeznek beépített darálóval. Természetesen vásárolhatsz előre csomagolt őrölt kávét, de ha szerelmese vagy a frissen őrölt kávénak, akkor egy kávédaráló jelentheti a megoldást. Ha a hagyományos megoldásokat kedveled, akkor leginkább a kézi darálók fognak tetszeni, ugyanakkor érdemes megfontolni az elektromos kávédarálók által nyújtott előnyöket a kézi darálókkal szemben. Ha igazán komoly kávédarálóra van szükséged, akkor a profi kávédarálók közt találod meg azt, amit keresel.

Automata kávéfőző otthonra
Az automata kávéfőző funkciók sokaságát hozza otthonodba.

A teljesen automata kávéfőzőgép funkciói

Foglaljuk tehát össze, mik azok a lényeges tulajdonságok, amelyek az automata kávéfőzőgépek népszerűségét megalapozták.

Kényelmi funkciók

 • Kávédaráló – az őrölt kávé darálási finomsága általában beállítható
 • Állítható kávé hőmérséklet – segítségével kiválaszthatod az elkészült kávé hőmérsékletét.
 • Gőzfúvóka – tejet habosíthatsz cappuccino, latte vagy bármilyen más tejeskávé készítéséhez.
 • Két csésze készítése egyszerre – az automata kávéfőző egyszerre két adag kávét is le tud főzni.
 • Csészemelegítő tálca – biztosítja, hogy a kávéd sokáig meleg maradjon.
 • Állítható kifolyócső magasság – különböző magasságú csészéket használhatsz.
 • Időzítő – az automata kávéfőzőgép magától elkészíti a kávét az általad beállított időben.
 • Memóriás automata kávéfőzőgép – megjegyzi a beállított kávé-, tej- és tejhab mennyiséget, így egy gombnyomással lefőzheted kedvenc kávédat.

Automata kávéfőző outlet
Kíváncsi vagy, hogyan juthatsz hozzá egy használt automata kávéfőző berendezéshez? Az automata kávéfőző outlet kedvező ajánlatokat tartogat számodra, ahol számtalan felbontott, újszerű és használt automata kávéfőző vár rád.

Az automata kávéfőzőgép karbantartó funkciói

 • Öntisztító funkció – az automata kávéfőzőgép használat után automatikusan kiöblíti önmagát.
 • Automatikus vízkőtelenítő funkció – szükség esetén az automata kávéfőző jelzi, hogy ideje elindítani a vízkőtelenítő programot.
 • Cseppmentes rendszer – miután elvetted a csészét az elkészült itallal, a maradék kávé nem csepeg ki az automata kávéfőző tálcájára.

Automata kávéfőző tisztítás

Ha attól tartasz, hogy a kávéfőzőgép tisztítása sok időt fog elvenni, akko feleslegesen aggódsz. A kávéfőző gépek többsége öntisztító rendszerrel van felszerelve, ami a végletekig könnyíti a munkádat. Nincs is másra szükséged, mint a kimondottan kávéfőzőkhöz kifejlesztett kávégép tisztító tablettákra, illetve szintén automata kávéfőző tisztításhoz ajánlott folyékony vízkőoldó és kávéfőző tisztító készítményekre.

Használt automata kávéfőző

Néha egyszerűen lehet jelentős összeget megtakarítani. Ha nem zavar, hogy már felbontott automata kávéfőző modellt vásárolsz, esetleg hiba nélküli használt terméket, amely esetben természetesen a termék mindegyik eredeti tartozéka megvan és a termék használatra kész, akkor használt automata kávéfőzők oldalunk mindenképp érdeklődésedre tarthat számot. Ezek a termékek tökéletes állapotban vannak, teljesen működőképesek, tehát a megbízhatóságukkal kapcsolatban nem kell aggódnod. Ezért is adunk rájuk nyugodt szívvel 12 hónap garanciát.

i

Használt kávéfőzőgép

Az automata kávéfőzők mellett a használt kávégépek kategóriában az összes többi kedvező árú kávékészítésre alkalmas eszközt megtalálod. Vannak itt automata kávéfőződhöz hasznos kiegészítők is, mint például tejkiöntők és tejforraló kavcsók. A használt kávéfőzők között alkalmi kávékészítésre alkalmas eszközök is vannak, ha netán elhagynád az automata kávégépek által nyújtott komfortzónát.

Automata kávéfőző - Kiegészítők

Akár szemes kávéfőzőgép, akár daráló nélküli automata kávéfőző díszíti konyhádat, kiegészítők és kellékek széles választéka áll rendelkezésedre, hogy még könnyebbé vagy édesebbé tegye életedet. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

 • Barista kellékek
 • Tejhabosítás - Eleketromos vagy kézi tejhabosítók arra az esetre, ha megpróbálkoznál a latte típusú kávéitalokkal.
 • Kávé felszolgálás - mivel különböző kávét, különböző módon kell felszolgálni, nem elég pár kávéscsésze, szükség lesz magas latte poharakra is.
 • Kávétartók

i

Milyen automata kávéfőzőt vegyek?
Ha még mindig nem tudod, melyik a számodra legmegfelelőbb kávéfőző, esetleg másfajta kávégépeken is gondolkodsz, vess egy pillantást a Hogyan válasszunk kávéfőzőt? cikkünkre, ahol megismerkedhetsz a kávégépek többi típusával is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips 2200 Series EP2235/40 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,7 cm, magasság 36,6 cm, mélység 43,4 cm + AJÁNDÉK Kávé Bravo értéke 4 490 Ft
169 490 Ft

2.
Philips 3200 Series EP3243/70 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, ital készítése egy gombnyomással és felhasználói profilok, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,1 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg + AJÁNDÉK Kávé Bravo értéke 4 490 Ft
239 540 Ft

3.
Philips 5400 Series EP5444/90 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció és két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,2 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg + AJÁNDÉK Kávé Bravo értéke 4 490 Ft
300 000 Ft

Még több
159 termék
Classic Kategória
5,0
Philips 4300 Series EP4341/50
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció és két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,2 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
239 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL712
Arany középút
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86. T - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86. T
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre és smart, víztartály kapacitása 1,8 l, teljesítmény 1450 W, szélesség 26 cm, magasság 38,5 cm, mélység 45 cm, tömege 11,3 kg
+1 ajándék melynek értéke 30 980 Ft
408 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELAK186
Premium Kategória
Siemens TQ707R03 - Automata kávéfőző Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Siemens TQ707R03
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, időzítő, automatikus kikapcsolás és smart, víztartály kapacitása 2,4 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 350 g, 6 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 35,2 cm, magasság 38 cm, mélység 46,7 cm, tömege 10,6 kg
566 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SIEAK247
5,0
Philips 2200 Series EP2235/40
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,7 cm, magasság 36,6 cm, mélység 43,4 cm
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
169 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL324
4,7 56×
De'Longhi Magnifica Compact ECAM 22.115. B
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 1,8 l, őrlőköves darálási mechanizmus, 13 őrlési fokozat, teljesítmény 1450 W, szélesség 23,8 cm, magasság 35,1 cm, mélység 43 cm, tömege 9 kg
131 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELAK911
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.55. S - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.55. S
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, forró víz funkció és két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, teljesítmény 1450 W, szélesség 26 cm, magasság 38,5 cm, mélység 45 cm, tömege 11,4 kg
+1 ajándék melynek értéke 30 980 Ft
366 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELAK143
4,5 59×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, 15 év javíthatósági garancia
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUAK156
4,5
Philips Series 800 EP0820/00
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 43,3 cm, mélység 37,1 cm, tömege 7,5 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
135 540 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIAK448
4,6 74×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 1,7 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 260 g, 3 őrlési fokozat, teljesítmény 1450 W, szélesség 24,5 cm, magasság 33 cm, mélység 36,3 cm, tömege 7,2 kg
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES003
5,0
Saeco GranAroma SM6580/10 automata kávégép automata tejhabosítóval
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 300 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 26,2 cm, magasság 38,3 cm, mélység 44,8 cm, tömege 9 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
295 540 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIAK971HU
KRUPS EA810870 Essential Roma - Automata kávéfőző
Típusok
4,7 146×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 hőmérsékleti beállítás, gőzfúvóka cappuccino és latte készítéséhez, két csésze készítése egyidejűleg, állítható kávékifolyó, vezérlőpanel LED jelzőkkel, daráló mechanizmus kúpos köves, 1,7 l-es víztartály, 260 g-os kávészem tartály, 3 őrlési fokozat, 1450 W teljesítmény, szélesség: 24,5 cm, magasság: 36,5 cm, mélység: 33 cm, tömeg: 7,1 kg, fekete, 15 év javítási garancia
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3065i
4,7 10×
De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 250 g, 13 őrlési fokozat, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 35 cm, mélység 44 cm, tömege 8,8 kg
152 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELAK400
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070 - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 198×
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 1,7 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 260 g, 3 őrlési fokozat, teljesítmény 1450 W, szélesség 24,5 cm, magasság 36,5 cm, mélység 33 cm, tömege 7,2 kg
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES002
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,7 l, teljesítmény 1500 W, szélesség 28,7 cm, magasság 39,6 cm, mélység 48,7 cm, tömege 12,4 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
511 540 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK779
De'Longhi PrimaDonna ECAM 650.85 MS - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
De'Longhi PrimaDonna ECAM 650.85 MS
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 2 l, teljesítmény 1450 W, szélesség 26 cm, magasság 37,5 cm, mélység 48 cm, tömege 12,5 kg
603 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES014
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB - Automata kávéfőző
Típusok
4,9 85×
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 300 g, teljesítmény 1450 W, szélesség 23,6 cm, magasság 34,8 cm, mélység 42,9 cm, tömege 9,5 kg
266 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELEC709
4,6 54×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, 15 év javíthatósági garancia
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUAK160
KRUPS EA875E10 Intuition Preference+ Chrome tejtartállyal - Automata kávéfőző
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 59×
KRUPS EA875E10 Intuition Preference+ Chrome tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintőképernyő, állítható fényjelzés, tejrendszer, két csésze kávé készítése egyszerre, forró víz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávé-hőmérséklet beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kifolyó, víztartály térfogata 3 l, daráló garat mérete 250 g, őrlési finomsági fokozatok száma 5, bemeneti teljesítmény 1450W, tejtartály térfogata 0,6 l, szélesség 24 cm, magasság 36,5 cm, mélység 40 cm, tömeg 8,2 kg, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUAK510
5,0
Philips 2200 Series EP2235/40
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,7 cm, magasság 36,6 cm, mélység 43,4 cm
178 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PHIL324
5,0
Philips 5400 Series EP5444/70
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,2 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
271 540 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHIL316
5,0
Philips 2200 Series EP2220/10
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 29 cm, magasság 36,6 cm, mélység 43,4 cm, tömege 7,5 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
Leárazás -7 %
114 490 Ft 122 570 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL431
5,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, ital készítése egy gombnyomással és felhasználói profilok, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,1 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
239 540 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL728
Philips 5400 Series EP5444/90 - Automata kávéfőző Ingyen
Alzabox szállítás
4,6 115×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció és két csésze készítése egyszerre, víztartály kapacitása 1,8 l, őrlőköves darálási mechanizmus, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 37,2 cm, mélység 43,3 cm, tömege 8 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
300 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL330
5,0
Philips 3200 Series EP3242/60
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció, víztartály kapacitása 1,8 l, kávétartály kapacitása 275 g, 12 őrlési fokozat, teljesítmény 1500 W, szélesség 24,6 cm, magasság 43,3 cm, mélység 37,1 cm, tömege 8 kg
+1 ajándék melynek értéke 4 490 Ft
214 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL236

Automata kávéfőzők

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a...
Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata...
Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe,...
NespressoKávékapszula kedvezmény Vertuo vagy Original típusú Nespresso kávéfőző vásárlásakor 12 000 Ft értékben Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft...
Készítettünk egy részletes bemutatót a Philips Saeco GranAroma SM6580/00 kávéfőzőről, amely egy teljesen...
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január...
További cikkek Összes cikk

Automata kávéfőzők

Ugyanúgy, ahogy számos háztartási kisgép esetében, az automata kávéfőzők között is számos olyan gyártó található, amelyek neve már valójában összeforrott a kényelmes, de minőségi kávéfőzés rituáléjával.

Automata kávéfőzők

Az automata kávéfőzők megjelenése új dimenziókba emelte a kávéfőzés lehetőségeit. Segítségükkel számtalan kávéital készíthető el könnyen, gyorsan és egyszerűen akár otthon is - lényegében egy gombnyomásra. De vajon melyik automata kávéfőző márka felel meg leginkább a te igényeidnek?

Krups automata kávéfőzők

A Krups automata kávéfőzők stílust, eleganciát, és mindenekelőtt a tökéletesen aromás és ízletes kávé utánozhatatlan illatát és ízét hozzák el otthonodba. A Krups mini automata kávéfőző modellek a legkisebb teljesen automata kávéfőzők közé tartoznak a világon, míg a Krups professzionális automata kávéfőző modelleket a legszenvedélyesebb kávérajongóknak tervezték. Bizonyos modellek Activespeed darálót és Quattro Force technológiát alkalmaznak, mely optimalizálja a kávé készítésének minden egyes lépését. Számos Krups automata kávéfőző modell egyszerre két csésze kávé elkészítésére is alkalmas.

Philips automata kávéfőzők

A Philips a világ egyik vezető márkája, és nemcsak a kávéfőzés területén. A Philips automata kávéfőzők kivételes minőséget, precíz dizájnt, intuitív vezérlést és könnyű karbantartást garantálnak, illetve olyan innovatív technológiákat, mint a LatteGo tejhabosító, amely bársonyosan selymes tejhabot készít, és mindössze 15 másodperc alatt meg is tisztítható. A Philips automata kávéfőzők darálói akár 12 fokozatú darálást biztosítanak, így sokféle finomságú kávéból készítheted el kedvenc italodat - a durva szemű kávétól egészen az ultra finom porrá őrölt kávéig.

De'Longhi automata kávéfőzők

A De'Longhi automata kávéfőzők a legmodernebb technológia és az elegáns olasz dizájn kombinációjának köszönhetően finom kávék számtalan változatát készítik el egyetlen gombnyomásra. A De'Longhi márka többféle termékcsaládot kínál.

 • De'Longhi Magnifica - A De'Longhi automata kávéfőzők nagyon népszerű alapcsaládja.
 • De'Longhi Dinamica - Az alapsorozatnál nagyobb hangsúlyt fektet a dizájnra és a funkciók nagyobb választékára.
 • De'Longhi Perfecta és PrimaDonna - A De'Longhi automata kávéfőzők között ezek a legtöbb funkciót kínáló kávégépek, melyek a legszenvedélyesebb kávérajongóknak készültek mindennapi, intenzív használatra.

Válassz az igényeidnek leginkább megfelelő termékcsaládból, s biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott De'Longhi automata kávéfőző hűséges társként fog szolgálni minden nap.

Tchibo automata kávéfőzők

A Tchibo automata kávéfőzők egyszerű, letisztult dizájnt és modern eleganciát hoznak konyhádba olyan hasznos funkciókkal együtt, mint a beállítható víz- és kávémennyiség, időzítő, vízkőtelenítő rendszer és automatikus kikapcsolás, s mindezt más márkához képest kedvezőbb áron. Ha kompakt automata kávéfőző az álmod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Tchibo automata kávéfőzővel helyet takaríthatsz meg a konyhapulton.

Automata kávéfőzők - Árak

Az automata kávéfőzők fogyasztói ára általában 100 ezer forint körül indul. A kifinomultabb, több funkciót kínáló modellek ára akár többszázezer forint is lehet. Ugyanakkor találhatsz automata kávéfőzőt 100 ezer forint alatti áron is, például a Krups és a Tchibo márkák esetében. Némi szerencsével 100 ezer forintnál jócskán alacsonyabb árat is kifoghatsz.

Automata kávéfőzők - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem nyerték meg tetszésedet, akkor természetesen számos további márka termékei között válogathatsz. Ilyen például a SAECO, a Melitta, vagy a Sencor, amelyek szintén egyedi minőséget, dizájnt és elengedhetetlen funkciók sokaságát kínálják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó automata kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább automata kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb automata kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: automata kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ