Všechny dárky jako na dlani

Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzőgép használatával a teljes kávéfőzési folyamat automatizált - a darálástól kezdve a tömörítésen át egészen a gőzölésig. Egy automata darálós kávéfőző otthonra is remek választás, elsősorban viszont olyan háztartásokba és irodákba ajánlott, ahol nagy mennyiségben fogyasztanak kávét és a hangsúly az elkészítés gyorsaságára és egyszerűségére van fektetve. Mire érdemes odafigyelni egy automata kávéfőző kiválasztásakor?

Tovább

Automata kávéfőzők – mi alapján válasszunk?

Automata kávéfőzőgép választásakor a legfontosabb tulajdonságok, amikre figyelned kell, a nyomás, a víztartály térfogata, a teljesítmény és a funkciók. Ezeknek köszönhetően tucatnyi különböző kávét készíthetsz.

Automata kávéfőző teszt
Tudni szeretnéd, melyek a legjobb automata kávéfőzőgép? Az Alza automata kávéfőző teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális automata kávéfőzőgép termékkínálatot.

Automata kávéfőző
Az automata kávéfőző nemcsak kényelmet és eleganciát, hanem csodás ízek és aromák széles választékát hozza konyhádba.

Az automata kávéfőzőgép nyomása

Az őrölt kávéra gyakorolt nyomás határozza meg az elkészült ital minőségét. A jó presszókávé készítéséhez nem feltétlenül a legjobb automata kávéfőzőgép a legjobb választás, elegendő egy olyan is, amelynél az állandó nyomás 15 bar. Fontos, hogy a kávéfőzés során a nyomás ne csökkenjen jelentősen. A nagynyomású (legalább 15 bar) automata kávéfőzők folyamatosan biztosítják a szükséges minimális nyomást, ami a jó minőségű kávé elkészítéséhez elengedhetetlen.

Az automata kávéfőzőgép víztartályának térfogata

A víztartály térfogatát úgy válaszd meg, hogy az automata kávéfőző egy feltöltéssel képes legyen annyi embert kiszolgálni, ahány számára általában kávét fogsz főzni.

 • Az irodák számára ajánlott automata kávéfőzők víztartálya általában 2-3 literes. Akár tucatnyi embert is kiszolgál, így megkímél a gyakori vízfeltöltéstől.
 • Automata kávéfőző otthonra leginkább olyan ajánlott, amelynek kisebb, 1 literes víztartálya van, hiszen egy átlagos háztartásban csak napi néhány csésze kávé szokott elkészülni.

Az automata kávéfőzőgép teljesítménye

Minél nagyobb egy automata kávéfőzőgép teljesítménye, annál több energiára van szüksége. Egy teljesen automata kávéfőzőgép teljesítménye 850 W-nál kezdődik, míg egy fejlettebb szemes kávéfőző teljesítménye akár 2700 W is lehet.

Amennyiben az automata kávéfőzőgép elsősorban az irodában fog szolgálatot teljesíteni, ahol gyakran használják, vedd fontolóra egy alacsonyabb fogyasztású automata kávéfőző beszerzését – a költségmegtakarítás jelentős lesz.

A teljesen automata kávéfőzők előnyei és hátrányai

Előnyei

 • Teljesen automatizált működés.
 • Automata darálás a beépített daráló segítségével.
 • Napközben több csészényi kávét lefőz.
 • Egyszerű karbantartás az öntisztító és vízkőmentesítő funkciónak köszönhetően.
 • Hosszú élettartam.

Hátrányai

 • Magasabb vételár a karos kávéfőzőkhöz képest.
 • A teljesen automata kávéfőzők nagyobb méretekkel rendelkeznek.

i

Automata kávéfőző ár
Egy olcsó automata kávéfőző 80-90 ezer forintnál kezdődik, az átlagár körülbelül 200 ezer forintra tehető, azonban egyes automata kávéfőzőgép modellek elérhetik a 800-900 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

Automata kávéfőző akció
Ha a különleges ajánlatokat keresed, a legjobb helyen jársz: tekintsd meg automata kávéfőzőgép akciós termékkínálatunkat, ahol kihagyhatatlan kedvezményekkel találkozhatsz!

Automata kávéfőző otthonra

Az automata kávéfőző gépek külön csoportját képezik az otthoni automata kávéfőzők, amelyek, mint a nevükből adódik, elsősorban otthoni használatra ajánlottak. Ezek némileg alacsonyabb árkategóriájú automata kávégép modellek, amelyek az elegáns és stílusos dizájn mellett kompakt méreteket, gyors és egyszerű használatot kínálnak. Ugyanakkor kisebb terhelést viselnek el, mint a professzionális automata kávéfőzőgépek, bár így is képesek egyszerre két csésze kávé elkészítésére, és számtalan egyéb hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például beállítható kávémennyiség, energiatakarékos üzemmód, öntisztító rendszer, vízkőtlenítő rendszer.

Darálós automata kávéfőzőgép

A darálós automata kávéfőzők általában nagyobbak, kávétartályuk befogadó képessége 120 g és 600 g között mozog.

 • A lapos köves darálók 900-1400 percenkénti fordulatszámmal darálják a kávét. Az ilyen automata kávéfőzők azonban nagyobbak és a daráláshoz csak kevés helyük van, ami a daráló felmelegedéséhez vezethet.
 • A kúpos köves darálók kisebb fordulatszámon darálják a kávét – kb. percenkéni 500-as fordulattal, ezek kisebbek is és így nem melegszenek túl.

A kávéőrlemény alapvető fokozatai a nagyon finom, finom, közepesen finom, durva és nagyon durva. Egyes darálóknál akár 13 fokozatú finomság is választható.

Automata darálós kávéfőző
A szemes kávéfőzők leegyszerűsítik a kávé őrlésének folyamatát.

Szemes kávéfőzők - Mi is az?

A szemes kávéfőző megnevezést általában azok a kávéfőző gépek kapják, amelyek darálóval is rendelkeznek, tehát szemes kávé önthető beléjük, s abból másodpercek alatt őrölt kávét képesek varázsolni. Ha számodra is fontos, hogy a kávédat reggelente frissen őrölt kávéból készítsd, akkor érdemes megtekintened darálós szemes kávéfőzőgép kínálatunkat, ahol automata szemes kávéfőzők gazdag választékából válogathatsz.

A szemes kávéfőző mellé szükséges lesz szemes kávé is. Vásárolhatsz 100%-os Arabica szemes kávét, vagy Arabica, Robusta és egyéb kávékból készült szemes kávé keveréket. Ha igazi pörkölt kávé különlegességre vágysz, akkor kóstold meg AlzaCafé kínálatunk darabjait.

Kávéfőzőgépek - Automata vagy félautomata?

A félautomata kávéfőző, szemben a teljesen automata kávéfőző modellekkel, nem végez el minden folyamatot a kávéd elkészítése során. De kevesen tudják, hogy mi a pontos különbség, és milyen folyamatokat végez el a félautomata kávéfőző.

A félautomata kávéfőző a gombnyomás után:

 • Letömöríti az őrölt kávét
 • Elkészíti az kávéitalt, leginkább espresso-t
 • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
 • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Az automata kávéfőző ezzel szemben elvégzi a kávékészítés teljes folyamatát:

 • Leőrli a szemes kávét
 • Az őrölt kávét a főzőegységbe adagolja
 • Letömöríti a kávét
 • Italok széles választékából elkészíti a kiválasztott kávét
 • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
 • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Mint a fentiekből látható, az automata kávéfőző gépek és a félautomata kávéfőző közötti fő különbség, hogy a félautomata modellek nem rendelkeznek beépített darálóval. Természetesen vásárolhatsz előre csomagolt őrölt kávét, de ha szerelmese vagy a frissen őrölt kávénak, akkor egy kávédaráló jelentheti a megoldást. Ha a hagyományos megoldásokat kedveled, akkor leginkább a kézi darálók fognak tetszeni, ugyanakkor érdemes megfontolni az elektromos kávédarálók által nyújtott előnyöket a kézi darálókkal szemben. Ha igazán komoly kávédarálóra van szükséged, akkor a profi kávédarálók közt találod meg azt, amit keresel.

Automata kávéfőző otthonra
Az automata kávéfőző funkciók sokaságát hozza otthonodba.

A teljesen automata kávéfőzőgép funkciói

Foglaljuk tehát össze, mik azok a lényeges tulajdonságok, amelyek az automata kávéfőzőgépek népszerűségét megalapozták.

Kényelmi funkciók

 • Kávédaráló – az őrölt kávé darálási finomsága általában beállítható
 • Állítható kávé hőmérséklet – segítségével kiválaszthatod az elkészült kávé hőmérsékletét.
 • Gőzfúvóka – tejet habosíthatsz cappuccino, latte vagy bármilyen más tejeskávé készítéséhez.
 • Két csésze készítése egyszerre – az automata kávéfőző egyszerre két adag kávét is le tud főzni.
 • Csészemelegítő tálca – biztosítja, hogy a kávéd sokáig meleg maradjon.
 • Állítható kifolyócső magasság – különböző magasságú csészéket használhatsz.
 • Időzítő – az automata kávéfőzőgép magától elkészíti a kávét az általad beállított időben.
 • Memóriás automata kávéfőzőgép – megjegyzi a beállított kávé-, tej- és tejhab mennyiséget, így egy gombnyomással lefőzheted kedvenc kávédat.

Automata kávéfőző outlet
Kíváncsi vagy, hogyan juthatsz hozzá egy használt automata kávéfőző berendezéshez? Az automata kávéfőző outlet kedvező ajánlatokat tartogat számodra, ahol számtalan felbontott, újszerű és használt automata kávéfőző vár rád.

Az automata kávéfőzőgép karbantartó funkciói

 • Öntisztító funkció – az automata kávéfőzőgép használat után automatikusan kiöblíti önmagát.
 • Automatikus vízkőtelenítő funkció – szükség esetén az automata kávéfőző jelzi, hogy ideje elindítani a vízkőtelenítő programot.
 • Cseppmentes rendszer – miután elvetted a csészét az elkészült itallal, a maradék kávé nem csepeg ki az automata kávéfőző tálcájára.

Automata kávéfőző tisztítás

Ha attól tartasz, hogy a kávéfőzőgép tisztítása sok időt fog elvenni, akko feleslegesen aggódsz. A kávéfőző gépek többsége öntisztító rendszerrel van felszerelve, ami a végletekig könnyíti a munkádat. Nincs is másra szükséged, mint a kimondottan kávéfőzőkhöz kifejlesztett kávégép tisztító tablettákra, illetve szintén automata kávéfőző tisztításhoz ajánlott folyékony vízkőoldó és kávéfőző tisztító készítményekre.

Automata kávéfőző - Használt

Néha egyszerűen lehet jelentős összeget megtakarítani. Ha nem zavar, hogy már felbontott automata kávéfőző modellt vásárolsz, esetleg hiba nélküli használt terméket, amely esetben természetesen a termék mindegyik eredeti tartozéka megvan és a termék használatra kész, akkor használt automata kávéfőzők oldalunk mindenképp érdeklődésedre tarthat számot. Ezek a termékek tökéletes állapotban vannak, teljesen működőképesek, tehát a megbízhatóságukkal kapcsolatban nem kell aggódnod. Ezért is adunk rájuk nyugodt szívvel 12 hónap garanciát.

Automata kávéfőző - Kiegészítők

Akár szemes kávéfőzőgép, akár daráló nélküli automata kávéfőző díszíti konyhádat, kiegészítők és kellékek széles választéka áll rendelkezésedre, hogy még könnyebbé vagy édesebbé tegye életedet. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

 • Barista kellékek
 • Tejhabosítás - Eleketromos vagy kézi tejhabosítók arra az esetre, ha megpróbálkoznál a latte típusú kávéitalokkal.
 • Kávé felszolgálás - mivel különböző kávét, különböző módon kell felszolgálni, nem elég pár kávéscsésze, szükség lesz magas latte poharakra is.
 • Kávétartók

i

Milyen automata kávéfőzőt vegyek?
Ha még mindig nem tudod, melyik a számodra legmegfelelőbb kávéfőző, esetleg másfajta kávégépeken is gondolkodsz, vess egy pillantást a Hogyan válasszunk kávéfőzőt? cikkünkre, ahol megismerkedhetsz a kávégépek többi típusával is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Series 2200 EP2221/40 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, kijelző, beállítható vízmennyiség, forró víz funkció, gőzfúvóka és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, darálási mechanizmus: őrlőköves, 275 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1500 W fogyasztás, 37,1 cm magas, 24,6 cm széles, 43,3 cm mély, 7,5 kg, fekete színű
99 990 Ft

2.
KRUPS EA8108 Roma Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Automata kávéfőző - 15 bar, teljesítmény 1450W, 1,7 l víztartály, 500 grammos kávébab tároló, vezérlőpanel LED világítással, 3 hőmérséklet beállítás, 3 őrlési fokozat, gőzfúvóka, állítható kávékifolyó, fém kúpos daráló, a kávékifolyó maximum távolsága a csepptálcától 10,5 cm
89 990 Ft

3.
KRUPS EA810B70 Essential Espresso Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, gőzfúvóka, csészemelegítő, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,7 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,5 cm magas, 24,5 cm széles, 33 cm mély, 7,4 kg, ezüst és szürke színű
94 990 Ft

Még több
131 tétel
Classic Kategória
Philips Series 2200 EP2221/40 - Automata kávéfőző
Típusok
Philips Series 2200 EP2221/40
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, kijelző, beállítható vízmennyiség, forró víz funkció, gőzfúvóka és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, darálási mechanizmus: őrlőköves, 275 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1500 W fogyasztás, 37,1 cm magas, 24,6 cm széles, 43,3 cm mély, 7,5 kg, fekete színű

99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISE455
Arany középút
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, forró víz funkció, gőzfúvóka, csészemelegítő, energiatakarékos üzemmód, két kávé készítése egyszerre, automatikus kikapcsolás, okos - teszt és smart, 1,8 l-es víztartály, 1450 W fogyasztás, 34,8 cm magas, 23,6 cm széles, 42,9 cm mély, 10 kg, ezüst és ezüst színű

298 690 Ft áfa nélkül 235 190 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELKA536
Premium Kategória
Saeco Xelsis SM7580/00
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, öntisztító rendszer, 1,7 l-es víztartály, 450 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1850 W fogyasztás, 39,3 cm magas, 28,3 cm széles, 48,9 cm mély, 10,78 kg, fekete színű

440 000 Ft áfa nélkül 346 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHIKA101
KRUPS EA8108 Roma
Automata kávéfőző - 15 bar, teljesítmény 1450W, 1,7 l víztartály, 500 grammos kávébab tároló, vezérlőpanel LED világítással, 3 hőmérséklet beállítás, 3 őrlési fokozat, gőzfúvóka, állítható kávékifolyó, fém kúpos daráló, a kávékifolyó maximum távolsága a csepptálcától 10,5 cm

89 990 Ft áfa nélkül 70 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3065i
KRUPS EA810B70 Essential Espresso
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, gőzfúvóka, csészemelegítő, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,7 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,5 cm magas, 24,5 cm széles, 33 cm mély, 7,4 kg, ezüst és szürke színű

94 990 Ft áfa nélkül 74 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUEE746
KRUPS EA810570 Essential White
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, gőzfúvóka, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,7 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,5 cm magas, 24,5 cm széles, 33 cm mély, 7,1 kg, fehér színű

94 990 Ft áfa nélkül 74 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUEA494
Philips Series 2200 LatteGo EP2231/40
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, darálási mechanizmus: őrlőköves, 275 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,6 cm magas, 24,7 cm széles, 43,4 cm mély, 7,5 kg, fekete színű

169 990 Ft áfa nélkül 133 850 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISE068
Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10
Automata kávéfőző - kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, tejhabosító, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, két kávé készítése egyszerre és állítható magasságú állvány, 1,8 l-es víztartály, 250 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 34 cm magas, 22,1 cm széles, 43 cm mély, 9,1 kg, fekete színű

239 990 Ft áfa nélkül 188 970 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK736
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B - Automata kávéfőző
Típusok
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, gőzfúvóka és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, 250 g-os daráló tartály, 13 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 35,1 cm magas, 23,8 cm széles, 43 cm mély, 9 kg, fekete színű

109 990 Ft áfa nélkül 86 610 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3019b
Philips Series 3200 LatteGo EP3246/70
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, LatteGo tejrendszer, kávédaráló, két csésze készítése egyszerre, kijelző, forró víz funkció, beállítható kávémennyiség, vízkőtelenítő rendszer és cappuccino és latte, 1,8 l-es víztartály, 275 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,6 cm magas, 24,7 cm széles, 43,4 cm mély, 8 kg, fekete és ezüst színű

229 990 Ft áfa nélkül 181 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISE738
KRUPS EA890810 EVIDENCE - fekete - Automata kávéfőző Típusok
KRUPS EA890810 EVIDENCE - fekete
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, forró víz funkció, energiatakarékos üzemmód, időzítő, két kávé készítése egyszerre, állítható magasságú állvány és automatikus kikapcsolás, 2,3 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,3 cm magas, 24 cm széles, 37,2 cm mély, 8,4 kg, fekete színű

186 990 Ft áfa nélkül 147 240 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES023
Krups EA895N10 Evidence One Meteor Grey
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, forró víz funkció, energiatakarékos üzemmód, időzítő, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 2,3 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 37,2 cm magas, 24 cm széles, 36,3 cm mély, 8,712 kg, ezüst színű

199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUAK805
De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró víz funkció és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, 1450 W fogyasztás, 36 cm magas, 24 cm széles, 44 cm mély, 9 kg, ezüst színű

135 990 Ft áfa nélkül 107 080 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELKA120
Tchibo Esperto Latte
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, tejhabosító, forró víz funkció, gőzfúvóka, időzítő, automatikus kikapcsolás és állítható magasságú kifolyó csésze világítással, 1,1 l-es víztartály, 300 g-os daráló tartály, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 18 cm széles, 40 cm mély, 7,5 kg, antracitszürke színű

+ INGYEN Kávé Tchibo

98 990 Ft áfa nélkül 77 940 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCHAK423
Krups Espresseria Auto Pisa Black EA815070
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, gőzfúvóka, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,7 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36,5 cm magas, 24,5 cm széles, 33 cm mély, 7,2 kg, fekete színű

134 990 Ft áfa nélkül 106 290 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES002
Krups Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, gőzfúvóka, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,7 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 260 g-os daráló tartály, 3 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 33 cm magas, 24,5 cm széles, 36,3 cm mély, 7,2 kg, fehér színű

179 990 Ft áfa nélkül 141 720 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES003
Tchibo Esperto Caffé 1.1 ezüst
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, vízkőtelenítő rendszer, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és állítható magasságú kifolyó csésze világítással, 1,1 l-es víztartály, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 18 cm széles, 40 cm mély, 7,5 kg, fekete és rozsdamentes acél színű

+ INGYEN Kávé Tchibo

83 990 Ft áfa nélkül 66 130 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCHAK666
SENCOR SES 7015CH
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, kijelző, beállítható vízmennyiség, forró víz funkció, energiatakarékos üzemmód, automatikus kikapcsolás és hangjelzés, 1,1 l-es víztartály, darálási mechanizmus: őrlőköves, 150 g-os daráló tartály, 5 darálási fokozat, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 18 cm széles, 41 cm mély, 7,8 kg, ezüst színű

87 990 Ft áfa nélkül 69 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENAK241
SENCOR SES 9200CH automata Espresso
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, forró víz funkció, energiatakarékos üzemmód, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kifolyó csésze világítással és hangjelzés, 1,1 l-es víztartály, 150 g-os daráló tartály, 5 darálási fokozat, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 18 cm széles, 41 cm mély, 8,5 kg, fekete és ezüst színű

131 990 Ft áfa nélkül 103 930 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENAK743
De'Longhi PrimaDonna ECAM 650.85 MS
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csészemelegítő, energiatakarékos üzemmód, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 2 l-es víztartály, 400 g-os daráló tartály, 1450 W fogyasztás, 37,5 cm magas, 26 cm széles, 48 cm mély, 12,5 kg, ezüst és ezüst színű

514 390 Ft áfa nélkül 405 030 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES014
Saeco Xelsis SM7685/00
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, időzítő és két kávé készítése egyszerre, 1,7 l-es víztartály, 450 g-os daráló tartály, 12 darálási fokozat, 1850 W fogyasztás, 39,3 cm magas, 28,3 cm széles, 48,9 cm mély, 14,2 kg, ezüst színű

545 090 Ft áfa nélkül 429 200 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIKA100
De'Longhi Magnifica Cappuccino ECAM 23.260 B
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, forró víz funkció, gőzfúvóka, csészemelegítő és két kávé készítése egyszerre, 1,8 l-es víztartály, 1450 W fogyasztás, 34,5 cm magas, 23,8 cm széles, 43 cm mély, 10 kg, fekete színű

164 990 Ft áfa nélkül 129 910 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELKA845
ECAM 46.860.W
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, tejrendszer, cappuccino és latte, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, tejhabosító, csepegtető rendszer, forró víz funkció, csészemelegítő és két kávé készítése egyszerre, 2 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 380 g-os daráló tartály, 13 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 36 cm magas, 26 cm széles, 46,9 cm mély, 11 kg, fehér színű

299 990 Ft áfa nélkül 236 210 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELAK818
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB - Automata kávéfőző
Típusok
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, tejrendszer, cappuccino és latte, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer, beállítható kávémennyiség, kijelző, beállítható vízmennyiség, tejhabosító, csepegtető rendszer, forró víz funkció, gőzfúvóka, energiatakarékos üzemmód, két kávé készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás, 1,8 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 300 g-os daráló tartály, 1450 W fogyasztás, 34,8 cm magas, 23,6 cm széles, 42,9 cm mély, 9,5 kg, ezüst színű

206 990 Ft áfa nélkül 162 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELEC709

Automata kávéfőzők

KrupsPótalkatrészek – 10 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a...
Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet...
Nagyon szeretjük a kávét és azok közé tartozunk, akik naponta többször is kávéznak. Otthon azonban...
automata kávéfőzőPhilips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző (RECENZIÓ) A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb...
A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha...
Az automata kávéfőzők elhozzák otthonodba a kávé gazdag és magával ragadó világát. Habár az automata...
További cikkek Összes cikk

Automata kávéfőzők

Ugyanúgy, ahogy számos háztartási kisgép esetében, az automata kávéfőzők között is számos olyan gyártó, amely már valójában összeforrott a kényelmes, de minőségi kávéfőzés rituáléjával.

Automata kávéfőzők

Az automata kávéfőzők megjelenése új dimenziókba emelte a kávéfőzés lehetőségeit. Segítségükkel számtalan kávéital készíthető el könnyen, gyorsan és egyszerűen akár otthon is - lényegében egy gombnyomásra. De vajon melyik automata kávéfőző márka felel meg leginkább a te igényeidnek?

Krups automata kávéfőzők

A Krups automata kávéfőzők stílust, eleganciát, és mindenekelőtt a tökéletesen aromás és ízletes kávé utánozhatatlan illatát és ízét hozzák el otthonodba. A Krups mini automata kávéfőző modellek a legkisebb teljesen automata kávéfőzők közé tartoznak a világon, míg a Krups professzionális automata kávéfőző modelleket a legszenvedélyesebb kávérajongóknak tervezték. Bizonyos modellek Activespeed darálót és Quattro Force technológiát alkalmaznak, mely optimalizálja a kávé készítésének minden egyes lépését. Számos Krups automata kávéfőző modell egyszerre két csésze kávé elkészítésére is alkalmas.

Philips automata kávéfőzők

A Philips a világ egyik vezető márkája, és nemcsak a kávéfőzés területén. A Philips automata kávéfőzők kivételes minőséget, precíz dizájnt, intuitív vezérlést és könnyű karbantartást garantálnak, illetve olyan innovatív technológiákat, mint a LatteGo tejhabosító, amely bársonyosan selymes tejhabot készít, és mindössze 15 másodperc alatt meg is tisztítható. A Philips automata kávéfőzők darálói akár 12 fokozatú darálást biztosítanak, így sokféle finomságú kávéból készítheted el kedvenc italodat - a durva szemű kávétól egészen az ultra finom porrá őrölt kávéig.

De'Longhi automata kávéfőzők

A De'Longhi automata kávéfőzők a legmodernebb technológia és az elegáns olasz dizájn kombinációjának köszönhetően finom kávék számtalan változatát készítik el egyetlen gombnyomásra. A De'Longhi márka többféle termékcsaládot kínál.

 • De'Longhi Magnifica - A De'Longhi automata kávéfőzők nagyon népszerű alapcsaládja.
 • De'Longhi Dinamica - Az alapsorozatnál nagyobb hangsúlyt fektet a dizájnra és a funkciók nagyobb választékára.
 • De'Longhi Perfecta és PrimaDonna - A De'Longhi automata kávéfőzők között ezek a legtöbb funkciót kínáló kávégépek, melyek a legszenvedélyesebb kávérajongóknak készültek mindennapi, intenzív használatra.

Válassz az igényeidnek leginkább megfelelő termékcsaládból, s biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott De'Longhi automata kávéfőző hűséges társként fog szolgálni minden nap.

Tchibo automata kávéfőzők

A Tchibo automata kávéfőzők egyszerű, letisztult dizájnt és modern eleganciát hoznak konyhádba olyan hasznos funkciókkal együtt, mint a beállítható víz- és kávémennyiség, időzítő, vízkőtelenítő rendszer és automatikus kikapcsolás, s mindezt más márkához képest kedvezőbb áron. Ha kompakt automata kávéfőző az álmod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Tchibo automata kávéfőzővel helyet takaríthatsz meg a konyhapulton.

Automata kávéfőzők - Árak

Az automata kávéfőzők fogyasztói ára általában 100 ezer forint körül indul. A kifinomultabb, több funkciót kínáló modellek ára akár többszázezer forint is lehet. Ugyanakkor találhatsz automata kávéfőzőt 100 ezer forint alatti áron is, például a Krups és a Tchibo márkák esetében. Némi szerencsével 100 ezer forintnál jócskán alacsonyabb árat is kifoghatsz.

Automata kávéfőzők - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem nyerték meg tetszésedet, akkor természetesen számos további márka termékei között válogathatsz. Ilyen például a SAECO, a Melitta, vagy a Sencor, amelyek szintén egyedi minőséget, dizájnt és elengedhetetlen funkciók sokaságát kínálják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó automata kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább automata kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb automata kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: automata kávéfőzők vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ