A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

AVENE Hydrance Set 2 db

Termékkatalógus
AVENE Hydrance Set 2 db
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Hidratáló krém száraz, érzékeny bőrre (Hydrating Cream) 40 ml + Nyugtató arc tonik (Gentle Toning Lotion) 200 ml - 2 145 Ft/db
Kód:  KSDS1155 Termékszám:  3282779119788 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AVENE Hydrance Set 2 db

Az AVENE Hydrance Set kozmetikai készletben olyan prémium minőségű termékeket találsz, amelyet kimondottan a száraz, érzékeny és érdes bőrre terveztek - egy hidratáló arckrémet és egy nyugtató arctonikot. A 40 ml-es könnyed hidratáló krém (Hydrating Cream) mélyen hidratálja a bőrt és megújítja annak víztartalmát. Nyugtatja a bőrt, védi az irritációtól és csökkenti a diszkomfort érzését. Gondoskodik a bőr számára szükséges táplálásról, rugalmas, üde és táplált bőrt eredményez. Krémes állaga nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. A krém összetételét az Avene termálvízzel és a Cohederm TN aktív hatóanyaggal dúsították.

Az AVENE Hydrance Set kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • Az AVENE Hydrance Set a száraz, érzékeny és érdes bőr ápolására készített termékeket tartalmazza
  • Az AVENE könnyed hidratáló krém mélyen hidratálja a bőrt
  • Megvédi a bőrt az irritációtól és mérsékli a feszülés érzését
  • Az AVENE nyugtató arctonik hidratálja és puhítja a bőrt
  • Lágy, sima réteget képez a bőrön
  • Mindkét termék az Avene termálvízzel készült


Hatóanyagok:

  • Az Avene termálvíz nyugtató hatású
  • A Cohederm TN hatóanyagok intenzív hidratálást nyújtanak a bőrnek

Használat:
Vidd fel a krémet a megtisztított bőrre reggel és este és hagyd, hogy felszívódjon.

Az AVENE nyugtató arctonik ápolásával

A 200 ml-es gyengéd arctonik (Gentle Toning Lotion) hidratálja és lágyítja a bőrt és visszaállítja üdeségét. Egy puha és vékony réteget képez a bőrön, amellyel védelmet nyújt a külső behatásokkal szemben. Alkoholmentes összetétele a gyulladásgátló hatású Avene termálvizet tartalmazza, így a tonik alkalmas az érzékeny, száraz és nagyon száraz bőrre is.

Használat:
Vidd fel a tonikot egy vattakorongra és gyengéden töröld át az arc és a nyak területét.

Csomag tartalma:

  • Hidratáló krém a száraz és érzékeny bőrre (Hydrating Cream) 40 ml
  • Nyugtató tonik (Gentle Toning Lotion) 200 ml

Krém összetétele:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Mineral Oil (Paraffinum Liquidum). Glycerin. Isohexadecane. Dimethicone. Cetearyl Alcohol. Carthamus. Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus Tinctorius Seed Oil). Isocetyl Stearoyl Stearate. Triethylhexanoin. Glyceryl Stearate. Peg-100 Stearate. 1,2-Hexanediol. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter). CetearylGlucoside. Benzoic Acid. Beta-Sitosterol. Bht. Disodium Edta. Fragrance (Parfum). Polyacrylate-13. Polyisobutene. Polysorbate 20. Sodium Hydroxide. Sorbitan Isostearate. Water (Aqua). Xanthan Gum.

Tonik összetétele:
Avene Thermal Spring Water, Fragrance, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Stearalkonium Hectorite, Trisodium Edta, Water.


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AVENE Hydrance Set 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVENE Hydrance Set 2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVENE Hydrance Set 2 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ