Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AVerMedia GM310

Termékkatalógus
AVerMedia GM310
Mikrofon - gaming, 50-20000Hz, Speaker Sound Supression technológia, USB
Kód:  JT145n1 Termékszám:  61GM3100A0AD Gyártó honlapja:

AVerMedia GM310

Számtalan játék esetében a kommunikáció a siker igazi kulcsa. Az AVerMedia GM310 gaming mikrofon pontosan ezt a cél szolgálja. A mikrofon legfőbb előnye a speciális technológia, mely lehetővé teszi a hangszórókból érkező hang semlegesítését. Ezáltal hallgatói egyáltalán nem fogják hallani az Ön számítógépéből érkező különféle hangokat, így zavartalanul megoszthatják egymással észrevételeiket, illetve információt cserélhetnek. A mikrofon egyedi és rendkívül praktikus alakjának köszönhetően semmiben nem fogja Önt zavarni, hiszen akár a képernyő alatt is elfér. Rendkívül egyedi, összetéveszthetetlen design-ját a nemzetközi Golden Pin design-versenyen is díjazták.

Fő sajátosságok

  • Gaming mikrofon csúcskategóriás design-nal
  • Speciális technológia, amely lehetővé teszi a hangszórókból érkező hang semlegesítését
  • Intuitív vezérlés
  • Akár 60 cm-es hatótávolság
  • Tápellátás USB-n keresztül
  • Rendszer követelmények: Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7
  • Tömeg: 130 g

Nagy hatótávolság

A mikrofon rendkívüli érzékenységének köszönhetően akár 60 cm-es távolságra is lehet az eszköztől, mégis mindenki tökéletesen fogja hallani Önt. Nem kell többé az asztal felett görnyednie, nyugodtan hátra dőlhet, és végre igazán élvezheti a játékot.

Ne veszítse el a koncentrációt!

Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a hangerő növelését és csökkentését, vagy akár a mikrofon teljes elnémítását is, különösebb erőfeszítés nélkül. Ezáltal a vezérlés nem megy a játékteljesítménynek rovására, hiszen a megfelelő összpontosítás sokszor döntő tényező lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AVerMedia GM310
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia GM310. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVerMedia GM310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia GM310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia GM310.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ