A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

AwoX StriimLIGHT mini Color

Termékkatalógus
AwoX StriimLIGHT mini Color
LED izzó - Hangszóróval - 1x3W LED meleg fehér, 3W mono hangszóró, E14 aljzat, 30.000 óra, szabályozható, 16 millió szín, mobiltelefonon és alkalmazásokon keresztüli zene lejátszása, diszkó üzemmód, hangerő szabályozás, az izzó és a hangszóró ki/be kapcsolása, az alap színek megváltoztatása
Kód:  AWX004 Kiterjesztett jótállás+96 hónap Termékszám:  SLmC-B3

AwoX StriimLIGHT mini Color

Úgy néz ki, mint egy egyszerű kis izzó, azonban egy 16 millió színárnyalatot kínáló LED fény, egy hangszóró, és Bluetooth is rejlik benne. A magyarázat egyszerű, mégis fantáziadús. Nem csak, hogy a világítást teheted vele különlegessé, de zenét is hallgathatsz vele a Bluetooth-on és a beépített hangszórón keresztül. A zene lejátszása közvetlenül a telefonodról, a tabletedről, vagy pedig az otthoni audió könyvtáradból történik a számítógépeden. Csak annyi kell, hogy legyen Bluetooth 4.0-d, és ingyen letöltsd az AwoX SmartCOLOR Control alkalmazást.

Az izzót egyszerűen elhelyezheted az E14 aljzattal rendelkező lámpádba, és a lejátszóval való csatlakozás után már hallgathatod is a kedvenc zenéidet kábelek használata nélkül. Az izzót elhelyezheted például a fürdőszobádba is, és így egy új szintre emelheted a fürdőzés élményét. A csomagolásban egy önálló távirányító is található a hangerő és a fény szabályozására. 


Paraméterek és specifikációk:

Hang:
Erősítő: D osztály
Kimenet: mono

Hangerőszabályozás:
Bluetooth segítségével, mobiltelefonon keresztül
A távirányító használatával

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AwoX StriimLIGHT mini Color. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AwoX StriimLIGHT mini Color.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ