Shop roku 30 dnů na vrácení

Axago EE25-XP WAVE

Termékkatalógus
Axago EE25-XP WAVE
4,5 472 értékelés
Külső merevlemez ház - 2.5" lemezformátumhoz, lemez maximális magassága: 9,5 mm, USB 2.0, USB-A
Kód:  AG200c Termékszám:  EE25-XP Gyártó honlapja:

Axago EE25-XP WAVE

Az elegáns kivitelű Axago EE25-XP WAVE  ház  2,5"-os külső merevlemezekhez készült. A remek technológiai megoldásnak köszönhetően csavarok nélkül is beilleszhető merevlemez a házba. Az alul található "lock" gomb elmozdításával gyorsan és könnyen szétszerelhető. 

Az általánosan használt USB 2.0 csatlakozóval  csatlakoztatható számítógéphez. Ideális választás, ha laptpot vagy más mobil eszközt viszünk magunkkal az utazáshoz. Nagyon jó megoldás, hogy az USB kábel belülről hozzá van rögzítve a ház testéhez. Az adatátvitel közben így az USB kábel mindig biztonságosan benne van a házban, de mindig azonnal rendelkezésre is áll.

Az USB által nyújtott tápellátás elegendő, s az esetek többségében nem szükséges egyéb kiegészítőt magunkkal vinni. Nagyobb erőforrásigényű eszközök esetén a tartozék Y USB kábel segítségével bedughatjuk mindkét USB portba őket. 

A ház csatlakoztatható bármilyen, elterjedt operációs rendszert futtató számítógéphez, nincs szükség semmilyen meghajtó telepítésére. Az adatok tárolására a One Touch Backup funkció használható, amely lehetővé teszi adatok biztonságos mentését egyetlen gombnyomással. A kapcsolatról és a lemez aktivitásáról a LED izzók tájékoztatnak.


Bemeneti csatalkozó:
1x USB 2.0

Tmogatás:
Port: 1x SATA
Méret: 2.5" HDD, SSD

Tápellátás:
USB-kábelen keresztül

Jellemzők:
Teljesen kompatibilis az USB 2.0-val, és visszafelé kompatibilis az USB 1.1-gyel
12/480Mb/s adatátviteli sebesség támogatása (teljes/nagy sebesség).
Alkalmazható 2.5" SATA HDD-hez (9.5 mm magas)
A Hot Plug technológiának köszönhetően csatlakoztatható működés közben is a számítógéphez
Teljes plug and play támogatás
Csatlakozás közvetlenül az USB-n keresztül, A típusú apa csatlakozóval, a kábel kényelmes, a házban van szállítás közben
Tápellátás USB-n keresztül
Kétszínű LED jelzi tápegység és a merevlemez aktivitását.


A One Touch Backup funkció adatok lemenetését a PC-ről külső merevlemezre egyetlen gombnyomással. A szükséges CD telepítését követően ki kell jelölnünk a könyvtárat a mentés számára, s indulhat is gombnyomásra a mentés. 

Tápellátás az integrált USB-kábel teljesen elegendő a legtöbb esetben. Szükség esetén a tartozék USB Y kábel segítségével mindkét USB porthoz csatlakoztatható eszköz. 

A ház nagyon gyorsan, és egyszerűen, csavarhúzó nélkül is össze- és szétszerelhető. A felső része foglalatba illeszkedik, az alsó pedig biztonságosan rögzíthető. A lemez közvetlenül a SATA alaplapi csatlakozóba illeszkedik, a ház felső része pedig csavarok nélkül is nagyon jól rögzíthető. A ház tartós, csúcsminőségű elemekből készült. A házat nem szükséges védő burokba helyezni. 


További információk:
Méret: 132 x 81 x 17,5mm.
A ház tömege: 67 g (lemez nélkül).
 
Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 vagy újabb, Windows Server 2003/2008/2012 és újabb (támogatja az összes 32 és 64 bites Windows operációs rendszert), Mac OS X 10.x és újabb, Linux kernel 4.2x és újabb.
Megjegyzés: a támogatott operációs rendszerek tartlamazzák a teljesen automatikusan telepítődő meghajtókat is. Nincs szükség semmlilyen más meghajtóra, s nem is érhető el ilyen. Csak az MS Windows 98SE-hez kell telepíteni manuálisan meghajtót (ez rajta van a mellékelt CD-n).


A csomag tartalma:
Külső  merevlemez ház, USB Y-kábel (50cm), nyomtatott telepítési útmutató angol, cseh, szlovák és lengyel nyelven, W98SE CD meghajtóval és OTB szoftver.

Paraméterek

Maximális lemezvastagság
9,5 mm Kész!
Csatlakozók
USB-A Kész!
Szabványok
USB 2.0 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Támogatott meghajtók

Maximális lemezvastagság
9,5 mm Kész!

Csatlakozók

Csatlakozók
USB-A Kész!
Szabványok
USB 2.0 Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:
» Összes külső merevlemez ház
» Összes HDD és SSD beépítő keret
» Összes HDD

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Axago EE25-XP WAVE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON EE25-XP WAVE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGO EE25-XP WAVE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGO EE25-XP WAVE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGO EE25-XP WAVE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ