Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

AXAGON CRI-S3

Termékkatalógus
AXAGON CRI-S3
4,7 147 értékelés
Kártyaolvasó - interní, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), támogatott kártyatípusok micro SDHC, SDHC, micro SDXC, SDXC, Compact Flash, SD, micro SD, memóriakártya és XD
Kód:  AG200d9 Termékszám:  CRI-S3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AXAGON CRI-S3

Az AXAGON CRI-S3 egy nagy sebességű belső all-in-one, minden az egyben memóriakártya olvasó, amely támogatja a leggyorsabb szabványos adatátvitelt, USB 3.0 interfészen keresztül. Ezt a kártyolvasót a 3,5" kártya bemeneti nyílásba való beépítésre szánták. Legfőbb előnye, hogy támogatja a legújabb előírásoknak megfelelő flash-kártyákat és a közvetlen adatátvitelt a kártyák között mind az öt kártya olvasónál - a böngésző egyszerűen csak kijelzi az operációs rendszer minden egyes bemeneti nyíláshoz tartozó saját meghajtóját, és maximálisan kényelmeskörnyezetben tudsz dolgozni. A kártyaolvasó a magyar személyi igazolvánnyal nem kompatibilis. A kártyaolvasó csak kontakt felületű chipekkel ellátott igazolvány- típusokkal kompatibilis.

Az olvasó különösen a microSD, XD, CF, SD / MMC és MS részére kínál bemeneti lehetőséget. Egy elülső USB 3.0 port is van, így az AXAGON CRI S3 a számítógépét is bővíti ebben a vonatkozásban. A kártyaolvasó számítógéphez való csatlkoztatása az alaplapon található belső 20-tűs USB 3.0 csatlakozón keresztül valósítható meg.

Másik nagy előnye, a józan és tiszta vonalvezetésű, logók nélküli előlap - így a kártyaolvasó alkalmas bármilyen márkájú PC -be való behelyezésre. A robusztus fém ház és a minőség garanciát jelent az elektromágneses sugárzásra vonatkozó szabványok zökkenőmentes végrehajtására.
 
Típus:
nagysebességű belső 3,5 "all-in-one, minden az egyben kártyaolvasó

Input interfész:
1x USB 3.0

Külső portok:
1x USB 3.0

Bemeneti nyílások száma:
5

Memóriakártya támogatás:
MICRO SD Slot: microSD / microSDHC / microSDXC / TransFlash.
Slot XD: xD Picture Card, xD Type M, H típus xD; Smart Media kártya használata nem támogatott.
CF slot CompactFlash Type I, CF Type II, Microdrive, Magicstore.
MS Slot: Memory Stick, MS Pro, MS Duo, MS MagicGate MS Pro Duo Magic Gate, Memory Stick Pro Duo HG kártyákat támogat adapterrel Micro MS / M2.
SD / MMC slot: Secure Digital, SDHC, SDXC, MultiMedia Card, MMC 4.0,MMC Dual Voltage, MMC mobile, RS-MMC, miniSD adapterrel, miniSDHC, MMC Micro.

Flash kártya specifikáció támogatás:
Az olvasó közvetlenül támogatja a legújabb előírásoknak megfelelő flash kártyákat CF 4.1 (UDMA 0 - UDMA 6), SD 3.0 (SDXC akár 2 TB), SD 2.0 (SDHC 32 GB-ig), MMC 4.2 (8 bites), MS 143, MS Pro 1.03 MS Pro HG 1.01, xD 1.2
  Közvetlen adatátvitel támogatás a kártyák között mind az öt kártya olvasó bemeneti nyílásnál (az eszközkezelő öt ikonnal jelzi a  tárolókat).
Támogatott fájl formátumok: FAT 12/16/32, NTFS, exFAT (FAT 64).

Támogatott bit tartomány: 12/480/5000 Mbit/s

Jellemzők:
Kompatibilis az USB 3.0 -al a specifikáció felülvizsgálata 1.0, visszafelé kompatibilis az USB 2.0.-vel
Támogatott átviteli sebesség 12/480/5000 Mbit / s (teljes / nagy / szuper sebesség).
Támogatás: Plug & Play, Hot Plug, Hot Swap
Teljesítmény: Reader USB busz (bus power).
Egy USB 3.0 port az előlapon
Ha csatlakoztatni akarja az olvasót, akkor fel van szerelve két USB 3.0 A típusú csatlakozó aljzattal a hátsó oldalán.
A csomag tartalmazza az USB 3.0 kábelt 2x USB 3.0 A típusú dugóval / belső 2 tűscsatlakozóval az olvasóhoz, hogy a belső 20 tűs (2x10 tűs) USB 3.0 csatlakozóval a számítógép alaplaphoz csatlakoztatható
A zöld LED jelzi folyamatos fénnyel a kártya behelyezésnek megfelelően és folyamatosan villogó az adatátvitelnél (kártya nélkül nincs világítás).

További információk:
Tömeg: 165 g (USB kábel nélkül )

Üzemi hőmérséklet: 0-40 C, Tárolási hőmérséklet: -10-85 C,

Test mélység: 95mm

Támogatott operációs rendszerek

MS Windows 8.32/64 bit ,MS Windows 732/64 bit, MS Windows Vista 32/64bit, MS Windows XP 32/6bit, MS Windows 2003 Server 32/64bit,MS Windows 2008 Server 32/64bit, MacOS 10x vagy magasabb, Linux OS with kernel 2.6x és magasabb
Megjegyzés.támogatja az operációs rendszereket és automatikusan telepíti. Nincs szükség más illesztőprogramra, telepítése nem szükséges és nem áll rendelkezésre. Nincs szükség meghajtó telepítésre.
 
A csomag tartalma:
USB 3.0 belső kártyaolvasó, fekete kivitel,, egy USB 3.0 kábel, amelynek hossza 32 cm, 4 rögzítőcsavar és egy gyors telepítési útmutató.

Paraméterek

Szélesség
10,1 cm Kész!
Magasság
2,47 cm Kész!
Mélység
9,65 cm Kész!
Tömeg
165 g Kész!
Típus
Interní Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,1 cm Kész!
Magasság
2,47 cm Kész!
Mélység
9,65 cm Kész!
Tömeg
165 g Kész!

Típus és csatlakozás

Típus
Interní Kész!
Érzékelőfelület
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Memóriakártya támogatás

Slotok száma

Slotok száma
5 × Kész!
Több paraméter

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON CRI-S3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON CRI-S3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON CRI-S3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Axago CRI-S3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Axago CRI-S3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ