Akvizice ApF HU Rapture

AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub

Termékkatalógus
AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub
4,7 123 értékelés
USB Hub - Külső, 7 USB 3.0 port, 0.4m kábel, gyorstöltés, 5V / 2A, alumínium
Kód:  AG200a22l Termékszám:  HUE-SA7SP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub

A 7-portos AXAGON HUE-SA7SP ALU CHARGING USB 3.0 hub saját energiaellátással és gyorstöltés támogatással rendelkezik az összes USB foglalaton. A kompakt hub ellenálló alumínium fedéllel rendelkezik, és akár hét USB eszközt is képes csatlakoztatni a számítógéphez egyszerre. Ugyanakkor képes tölteni a mobiltelefonokat/tableteket/powerbankeket és egyéb eszközöket is akár 2 A árammal, hála az USB Battery Charging 1.2 támogatásnak. Néhány külső merevlemez állandó kapcsolatát is képes fenntartani. A mereven rögzített USB kábel 40 cm hosszú. Az 5V/2A kompakt hálózati adapter pedig a csomagolás részét képezi. 

Bemenet:
1x USB 3.0
 
Portok:
7x USB 3.0

Jellemzők:
7 downstream USB 3.0 port elegendő hellyel rendelkezik a csatlakozók körül.
Upstream USB 3.0 port az USB 3.0 A-típusú male csatlakozóval mereven rögzített, 40 cm hosszú kábelen.
Kompatibilis az USB 3.0-al, visszafelé kompatibilis az USB 2.0 és USB 1.1 eszközökkel.
Átviteli sebesség támogatása: 1,5 / 12 / 480 / 5000 Mbit / s (alacsony / teljes / nagy / szuper sebesség).
USB Battery Charging támogatása 1.2 specifikációban.
A hub minden portja használható töltésre, akár 2A árammal.
Lehetőség készülékek csatlakoztatására menet közben, hála a Hot Plug támogatásnak.
A Plug and Play teljes támogatása.
LED jelzés a hub csatlakoztatásakor.
Túláram elleni észlelés és védelem. 

A hub csatlakoztatása USB kábellel (bus power):
Az USB buszon keresztül való csatlakoztatás elegendő az alacsony fogyasztású USB eszközök csatlakoztatására (egér, billentyűzet, kártyaolvasó, flash disk, stb.), vagy pedig az önálló meghajtású eszközök csatlakoztatására (nyomtató, szkenner, 3.5" külső merevlemez) mind a hét foglalatba.
Az USB hub ebben az üzemmódban akár 2 mágneses 2.5" külső merevlemezt, vagy fokozatos csatlakoztatással akár három merevlemezt is elbír egyszerre. 
A mobil eszközök töltése (kivéve az iPad)  ebben az üzemmódban is lehetséges, de a töltő áram maximum a 0.9 A-t éri el. 

A hub saját energiaforrása a mellékelt hálózati adapterről (self power):
Saját energiaellátás a mellékelt AC/DC adapterrel (bemenet: 100-240 V, 50 / 60Hz, 0,45A, kimenet: 5V-2A / 10W, két pólusú Euro dugó, koaxiális csatlakozó kimenet 3,5 / 1.3 mm átmérővel, a kábel hossza 150 cm).
Az USB hub ebben az üzemmódban képes elbírni akár 4 mágneses 2.5" külső merevlemezt is. A megbízható, hosszútávú üzemidőhöz azonban maximum három merevlemez csatlakoztatását ajánljuk egyszerre. 
A mobileszközök gyorstöltése (az iPad-et is beleértve) 2A árammal lehetséges minden foglalatban. A teljes áram, amit a hub szolgáltat, töltés közben korlátozva van a kimeneti árammal az adapterben, max 2A-ra.

Önálló üzemmód, a számítógéphez való csatlakozás nélkül (charging hub)
A csatlakoztatott számítógép kikapcsolása után, vagy pedig számítógéphez való csatlakoztatás nélkül a hub a mellékelt AC/DC adapterrel működik, mint egy önálló töltő USB hub.
A mobileszközök gyorstöltése (beleértve az iPad-et) 2A árammal lehetséges minden foglalatban. A teljes áram, amit a hub szolgáltat, töltés közben korlátozva van a kimeneti árammal az adapterben, max 2A-ra.

További információk:
A hub méretei 156 x 30 x 21 mm, az AC adapter méretei 29 x 75 x 80 mm, beleértve a villásdugót. A hub tömege 91 g (a kábellel együtt), az AC adapter tömege 97 g (a kábellel együtt).

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 vagy újabb, Windows Server 2003 / 2008 / 2012 / 2016 vagy újabb (támogatja az összes 32 és 64 bites Windows OS verziót), Mac OS X 10.4x vagy újabb, Linux 2.6.x vagy újabb.
Megjegyzés.: A vezérlők a támogatott operációs rendszerek részét képezik, és a telepítésük automatikusan történik. Más illesztőprogramra nincs szükség, és nem is áll rendelkezésre.

A csomagolás tartalma:
USB 3.0 hub fix kábellel, amelynek a hossza 40 cm. Hálózati adapter. A telepítési folyamat és a termék műszaki paraméterei a dobozon szerepelnek. 

 

Paraméterek

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
0,4 m Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fémház Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING Hub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING Hub. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-SA7SP 7-Port USB 3.0 CHARGING Hub.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ