30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AXAGON HUE-X6GB OTG fekete

Termékkatalógus
AXAGON HUE-X6GB OTG fekete
4,7 97 értékelés
USB Hub - csatlakoztatás: 1 × USB-A USB 2.0, egyéb csatlakozók: 4 × USB-A USB 2.0, 1 × USB Micro-B USB 2.0
Kód:  AG200a20e Termékszám:  HUE-X6GB Gyártó honlapja:

AXAGON HUE-X6GB OTG fekete

Az OTG funkcióval rendelkező AXAGON HUE-X6GB négyportos USB 2.0 hubjának a fő előnye a sokoldalúság -  közvetlenül csatlakoztatható asztali számítógéphez vagy notebookhoz, tabletekhez vagy okostelefonhoz. A számítógéphez való csatlakoztatásához egy szabványos USB A-M típusú csatlakozó szolgál. A mobilkészülékhez való közvetlen csatlakoztatásához egy általános micro USB M típusú csatlakozóval rendelkezik. Mindezt minden további művelet nélkül. Az USB Hub egyedülálló OTG funkciójának köszönhetően az okostelefonhoz vagy a tablethez egyszerűen csatlakoztatható egér, billentyűzet vagy flash kártya, és tápegységgel együtt akár külső merevlemez is.

A hub kerületén elhelyezett USB portok kiválóan fognak szolgálni a zökkenőmentes csatlakoztatáshoz az olyan USB eszközök esetében, amelyeknek a csatlakozója nagy térfogattal rendelkezik. A hub tetejére ügyesen elhelyezett USB port lehetővé teszi a flash meghajtó egy kézzel való behelyezését. Az ebben a portban elhelyezett vezeték nélküli WiFi adapter szintén jobb jelerősséggel fog rendelkezni.

Az USB hub sokoldalúságát növeli a beépített microUSB csatlakozó, amelyhez a mobil eszközökhöz használható szabványos USB töltő csatlakoztatható. Ennek a kiegészítő tápellátásnak köszönhetően például a tablethez vagy az okostelefonhoz egy külső meghajtó is csatlakoztatható.

A hub kompakt, könnyű és tartós szerkezete egy szép matt felülettel rendelkezik, amely megakadályozza a nem kívánt ujjlenyomatokat. A halványan világító kék LED dióda az USB eszköz hubhoz való csatlakoztatását jelzi.

Bemenet:
1x USB 2.0

Portok:
4x USB 2.0

Tápellátás:
USB buszon keresztül + bemenet a külső AC adapterhez

Tulajdonságok:
4x USB 2.0 downstream port, 1x USB 2.0 upstream port egy A-M típusú csatlakozóval és egy micro USB M típusú csatlakozóval, amelyek egy 80 cm hosszúságú kábelen vannak rögzítve.
Teljesen kompatibilis az USB 2.0-val és visszafelé kompatibilis az USB 1.1-gyel.
Támogatott átviteli sebességek: 1,5/12/480 Mbit/s (low/full/high speed).
Teljes mértékben támogatja a Plug and Play-t és a Hot Plug-ot.
Akár 127 darab USB eszköz lépcsőzetes csatlakoztatását teszi lehetővé.
Túláram elleni észlelés és védelem.
Halványan világító kék LED dióda az USB eszköz hubhoz való csatlakoztatás jelzésére.

Tápellátás:
Támogatja az USB buszon (bus power) keresztüli tápellátást és a hub saját tápellátását (self power).
Az USB buszon keresztüli tápellátás a legtöbb esetben elegendő; még abban az esetben is elegendő a bus power, amikor a hubhoz egyidejűleg csatlakozik mobiltelefon, billentyűzet, egér és flash disk is.
A sáját tápellátásához a hub tartalmaz egy integrált micro USB csatlakozót is, amely például akkor használható, ha egy külső meghajtót akarunk csatlakoztatni.
Az USB hub saját tápellátásához használni lehet egy olyan micro USB csatlakozóval rendelkező szabványos USB töltőt, amelyet a mobil eszközökhöz adnak.

További információk:
Méretek: 60 x 22 mm.
Tömege: 63 g (beleértve az USB kábelt is).
Az USB kábel hossza 80 cm + micro USB csatlakozó 10 cm-es kábellel.

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 és újabb, Windows Server 2003/2008/2012 és újabb (támogatja a Windows összes 32 és 64 bites változatát), Mac OS X 10.4.x és újabb, Linux 2.6.x kernel és újabb, Android (le kell ellenőrizni, hogy az eszköz támogatja-e az USB kapcsolatot, és végül telepíteni kell az OTG támogatást).
Megjegyzés.: Az illesztőprogramok a támogatott operációs rendszerek részét képezik és teljesen automatikusan telepítődnek. Egyéb illesztőprogramokat nem kell telepíteni és rendelkezésre sem állnak. 

A csomag tartalma:
USB hub szilárdan rögzített USB kábellel, amelynek a hosszúsága 80 cm.

 

Paraméterek

1. Male konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Male konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Male konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Female konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!
2. Male konnektor - Típus
USB Micro-B Kész!
2. Male konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
2. Male konnektor - Száma
1 × Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
0,8 m Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Szín
Fekete Kész!

Portok száma

USB 2.0
4 Kész!
Több paraméter

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON HUE-X6GB OTG fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON HUE-X6GB OTG černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON HUE-X6GB OTG čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-X6GB OTG Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON HUE-X6GB OTG Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ