A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

AXAGON PCEU-43VQ

Termékkatalógus
AXAGON PCEU-43VQ
5 1 értékelés
Vezérlőkártya - 4 x külső USB 3.0 port PCIe-hez, UASP, akár 3,8 A-os töltés, VIA Labs chip, HQ kártya kialakítás, a csomagolás része a "low profile dugasz" is
Kód:  AG200h7a6 Termékszám:  PCEU-43VQ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AXAGON PCEU-43VQ

Az AXAGON PCEU-43VQ HQ PCI-Express kártya négy nagy sebességű 3.0 USB csatlakozóval bővíti ki az asztali számítógépet. A USB csatlakozók bővítőkártyájának magas designja lehetővé teszi az alacsony profilú házakba való szerelést is a csatolt low profile dugasszal. Az USB Battery charging 1.2 funkció támogatásnak és a kiváló minőségű alkatrészek felhasználásának köszönhetően lehetőség nyílik a mobilkészülékek nagyon gyors töltésére, 2,1 A árammal minden portban. A bővítőkártya által szolgáltatott teljes töltőáram 3,8 A. Támogatott az Apple iPad készülékek töltése is, amelyeket a számítógép USB 3.0-ás csatlakozójáról álatlánosan nem lehet tölteni. A passzív hűtő, a toroid huzal, a visszaállítható biztosíték és a kiváló minőségű kondenzátorok megbízható működést és hosszú élettartamot garantálnak.

Bemenet:
PCI-Express 2.0, kompatibilis a PCI-Express 1.0a / 1.1 / 2.1 / 3.0 programmal.
Az x1 / x4 / x8 / x16 PCIe résekkel kompatibilis 1-sávos (x1) vonalak száma.
1-sávos PCI-Express 2.0 gyűjtő átvitele akár 5 Gbps.
 
Kimenet:
4 x külső USB 3.0 port A-F típusú USB csatlakozókkal.
Teljesen kompatibilis az USB 3.1 Gen 1 specifikációkkal (korábban USB 3.0), visszafelé kompatibilis az USB 2.0 és USB 1.1 verziókkal.
Támogatja a 1.5 / 12/480/5000 Mbps (alacsony / teljes / nagy / szuper sebességű) átviteli sebességeket.
 PCI-Express 1.0 teor. verzióhoz való csatlakozás esetén az átviteli sebesség max. 2500 Mb/s.

Tulajdonságok:
Teljes Plug and Play támogatás.
Támogatja azUSB 3.0, USB 2.0 és USB 1.1 eszközök párhuzamos használatát.
Megfelel az USB-IF végleges hivatalos xHCI revízió 1.0 specifikációjának.
UASP (USB csatolt SCSI) támogatás a gyorsabb adatátvitel érdekében a Windows 8 és újabb verziókban.
Teljesen támogatja a Hot Plug csatlakoztatását és az USB-eszközök leválasztását futás közben.
USB Battery charging 1.2 támogatás - akár 2,1 A árammal való töltés, az iPadot is beleértve.
Passzív sík alumínium hűtő nagy sűrűséggel az alkatrészek hosszabb élettartamának érdekében.
Ellenálló kondenzátorok, szilárd dielektrikkel az hőmérsékletváltozások eseténi remek stabilitás és a hosszú élettartam érdekében.
Visszaállítható biztosíték, amely megvédi a vezérlőt az áramterhelés és a rövidzárlat ellen, az USB-eszközök csatlakoztatása során.
Toroid tekercs az USB-portok aktuális áramkimenetének növeléséhez.
 VIA Labs VL805 chipset.

Tápegység:
A kártya és a csatlakoztatott USB készülékek PCI-Express gyűjtőből történő standard áramellátás mellett az összes 3.0 USB port 5 V/2,1 A áramot ad, összességében 3,8 A. Az áramellátó SATA csatlakozó a választható kártya-áramellátásra szolgál a PC forrásból a PCI-Express gyűjtő nagy teljesítmény-leterheltsége esetén, mint például a saját áramellátás nélküli videó kártya esetén. A PC-ből nyert választható kártya-áramellátás esetén az USB port minimum 20%-kal alacsonyabb áramot szolgáltat, mint a klasszikus PCI-Express gyűjtő standard áramellátása esetén.

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10, Windows Server 2003/2008/2012/2016 (a Windows operációs rendszer összes 32 és 64 bites változata támogatott), Linux 2.6.31. vagy azt meghaladó maggal.
Megjegyzés: Az illesztőprogramok telepítése csak Windows XP / Vista / 7 alatt szükséges. A Linux, a Windows 8 / 8.1 / 10, a Server 2012/2016 és az újabbaknál nincs szükség külső illesztőprogramok telepítésére, mivel már az operációs rendszer részei.

A csomag tartalma:
PCI-Express vezérlő standard dugasszal, low profile dugasz, ENG / CZ / DE / ESP / FR / HU / IT / PL / RO / RU / SK / BG többnyelvű kézikönyv, karton dobozban. 

Paraméterek

Használat
Belső, Külső Kész!
A vezérlő csatlakozása a PC-hez
PCIe 2.0 Kész!
Vezérlő ki -és bemenetek
USB 3.0 (3.1 gen1) Kész!
Átviteli sebesség
5 000 Mb/s Kész!

Használat

Használat
Belső, Külső Kész!

Csatlakozás

A vezérlő csatlakozása a PC-hez
PCIe 2.0 Kész!
Vezérlő ki -és bemenetek
USB 3.0 (3.1 gen1) Kész!
Átviteli sebesség
5 000 Mb/s Kész!

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON PCEU-43VQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON PCEU-43VQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON PCEU-43VQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON PCEU-43VQ.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ