A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB

Termékkatalógus
AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB
5,0 17 értékelés
Autós töltő - 2x Quick Charge 3.0 USB kimenet, QC3.0, AFC (Samsung), FCP (Huawei) és PE+ gyorstöltés, SMART, 39W összteljesítmény, 6A összáram
Kód:  AG200a30a9 Termékszám:  PWC-DQC Gyártó honlapja:

AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Töltő típusa
Autós Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!
Teljesítmény
39 W Kész!
Maximális kimeneti áram
3 A Kész!
Kimenetek száma
2 Kész!

Típus

Töltő típusa
Autós Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
39 W Kész!
Maximális kimeneti áram
3 A Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás Kész!

Gyorstöltés típusa

Gyorstöltés típusa
Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, MediaTek Pump Express+, MediaTek Pump Express 2.0 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON PWC-DQC QUICK Dual USB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ