Az Apple Sport Nike 42mm platina / fekete

Termékkatalógus
Az Apple Sport Nike 42mm platina / fekete
Szíj cserélhető, fluoroelasztomer tűsdugóval és préselt lyukakkal, az Apple Watch 42mm-hez, állítható hosszúságú S / M vagy M / L
Kód:  JA063b3n Termékszám:  MQWQ2ZM/A Gyártó honlapja:
Az Apple Sport Nike 42mm platina / fekete Megszűnt

Az Apple Sport Nike 42mm platina / fekete

Minden óriási Apple Watch tudja, hogy különböző színváltozatoApproxan kerülnek értékesítésre. Ennek a nagy papírdarabnak a megtervezése azonban nemcsak egy tárcsával jár. A fő részt főként egy heveder játssza. Köszönhetően a kicserélhetőségnek, tetszés szerinti alkalmakra szabhatja az intelligens partnert.

Az Az Apple Sport Nike Platinum / Black főbb jellemzői

  • Állítható hosszúság - S / M vagy M / L
  • 140-210 mm körüli csukló esetén
  • Rögzített tűzárás
  • Kiváló minőségű fluorelasztomerből készül
  • Nyitott lyukak a jobb levegősség érdekében
  • Nike Sports Edition

Az Apple Sport Nike

A Nike sport heveder speciális anyagból készül - egy rendkívül funkcionális fluoroelasztomer, melynek nyomott nyílásai nagyobb légiességet biztosítanak. Tartós, rendkívül erős és meglepően puha. A sima, sűrű anyag magában foglalja a csuklóját, és olyan kellemes a bőrén, hogy alig tud róla. Az innovatív pin-típusú rögzítés tovább növeli már a magas kényelmet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Az Apple Sport Nike 42mm platina / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport Nike 42mm Platinový/černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Sport Nike 42 mm Platinový/čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Sport Nike 42 mm Platinum / Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Sport Nike 42 mm Platinum / Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ