Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Az ASUS ROG G31 Edition 10

Termékkatalógus
Az ASUS ROG G31 Edition 10
Számítógép Intel Core i5 / i7 processzorokkal, akár NVIDIA GeForce GTX SLI 1080, opcionális SSD, a Windows 10, VR-Ready
Kód:  TA251a10nad Gyártó honlapja:

Az ASUS ROG G31 Edition 10

A játékosok, akik egy kompakt kialakítás játék vadállat, mi a zsebébe, és egy játék PC a legújabb grafikus kártya, az Asus készített egy csemege formájában egy új jelentést, ROG G31 a 10. Edition egy speciális kiadás játék PC szerepel az alkalomból a 10. évfordulója a márka ROG. Bent a kis szekrények, stílusos RGB LED-es háttérvilágítás, senki sem várja a legerősebb SLI konfiguráció, NVIDIA GTX 1080 tele berendezések formájában az Intel Core i7 processzorral, akár 64 GB memória mellett ultragyors M.2 SSD RAID 0 És ki akar felmelegszik még, akkor használja az automatikus túlhajtás.

legfontosabb jellemzői

  • stílusos design
  • Tömör teljesítmény egy kompakt csomagban
  • Ready virtuális valóság a legmagasabb részlet
  • Testre szabható RGB LED háttérvilágítás
  • Gombot a gyors teljesítmény-növekedést

külső erő

Így a hatalom erős játékgép ba szolgáló forrás található, amely a kabinet. Ez a forrás van egy kimeneti 600 watt, és az energia átadódik a ház komponensek egyetlen fonott kábellel. Mindkét szekrények mind a forrás, és a komponensek alkotnak harmonikus egészet kellemes a szemnek minden Parana.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Az ASUS ROG G31 Edition 10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG G31 Edition 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG G31 Edition 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG G31 Edition 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG G31 Edition 10.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ