AlzaBoxy Q1 Xiaomi 14

Az EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással

Termékkatalógus

Cikk

• Szerző: Kiadó

A multimédia manapság az életünk nélkülözhetetlen része. A streaming szolgáltatások kibővítésének köszönhetően az internet vált a leggyakrabban használt forrássá, és csak kevesen tartanak otthonukban fizikai adathordozókat. Ugyanakkor a streaming tartalom minősége is javult, és azok, akik úgymond, megízlelték már a nagyfelbontást, biztosan nem szeretnének arról lemondani. Az Evolveo MultiMedia Box C4 multimédia központ az összes online tartalom 100%-os minőségű élvezetét teszi lehetővé. Mi mindenre képes? Cikkünkben erről részletesen olvashatsz.

EVOLVEO MultiMedia Box C4

Az Evolveo MultiMedia Box C4 egy intelligens multimédia központ

Filmek, zene, játékok - ezeket a multimédia tartalmakat az Evolveo intelligens multimédia központ közvetlenül és egyszerűen hozza el otthonodba, anélkül, hogy a Smart TV becenevet kellene viselnie. Ez a szinte észrevétlen doboz, amelyet elég a meglévő TV-hez csatlakoztatnod, új, a szórakozás eddig még ismeretlen világát nyitja meg előtted.


A nagy teljesítményű Evolveo MultiMedia Box azoknak a felhasználóknak jelent megoldást, akik videót és más tartalmat szeretnének lejátszani, de a jelenlegi televíziójuk ezt nem teszi lehetővé. A problémát gyakran a fájlok - pontosabban a kodekek - inkompatibilitása okozza. Az is érdekes, hogy a TV-gyártóknak nincs egységes szabványa a multimédia alkalmazások esetében. Minden TV-gyártó  saját alkalmazáscsomaggal rendelkezik, amelyet saját könyvtárként is értelmezhetünk, amely jelentősen korlátozott az Android számára elérhető alkalmazások számához képest. És éppen az Android a kulcsa az Evolveo multimédia központ sokoldalúságának.

EVOLVEO MultiMedia Box C4

A kulcs az Android

Az Evolveo MultiMedia Box C4 az Android 9 operációs rendszerre épül, amely az alkalmazások és a hozzájuk kapcsolódó kodekek lényegesen nagyobb kínálatát biztosítja, amelyek a multimédia sokkal szélesebb spektrumának lejátszását teszik lehetővé, mint a TV-szoftver, amely gyakran viszonylag korlátozott. Az Android azonban csak egy operációs rendszer, amely a formátumok és kodekek kompatibilitását biztosítja. Az Evolveo multimédia központ magja az Amlogic S905X3 chip legújabb generációja, amely a 4 GB RAM-mal és a 32 GB ROM-mal működik együtt. A hálózati kapcsolatot a kettős WiFi 2,4/5GHz vagy LAN csatlakozó biztosítja. Ami a TV-hez való csatlakoztatást illeti, arról a gyors HDMI 2.1 szabvány gondoskodik. Az USB 3.0 vagy a Bluetooth technológia adatátvitelre alkalmas, fényképeket, zenét és filmeket pedig MicroSDHC/SDXC memóriakártyán is átvihetsz. Természetesen egy klasszikus AV kimeneti csatlakozóval is ellátták az audio perifériák csatlakoztatásához.

EVOLVEO MultiMedia Box C4

Az Evolveo különféle forrásokból tud multimédiát lejátszani

Paramétereinek köszönhetően az Evolveo MultiMedia Box C4 könnyedén képes a tartalmat 8K UltraHD felbontásban HDR támogatással lejátszani. A lejátszás visszamenőleg kompatibilis a HDMI korábbi verzióival, 4K esetén képes a másodpercenkénti 120 képkocka lejátszására. A mellékelt intelligens távirányítóval mindent kényelmesen vezérelhetsz, amely olyan funkcióval büszkélkedhet, hogy egy másik távirányító jelét is meg tudja tanulni. Így egyetlen távirányítóval egyszerre irányíthatod a TV-t és a MultiMedia Box készüléket is.

A MultiMedia Box C4 otthoni DLNA-szerverként is használható, ez a szabvány teszi lehetővé a videó tartalom megosztását az otthoni hálózattal. Például a tartalom megosztása mobiltelefonról TV-re a MultiMedia Box segítségével a Miracast szolgáltatáson keresztül történik. A telefonon/tableten látható összes tartalom tükrözhető a TV-re. A funkciót például akkor használhatod, amikor a fényképeket a TV-n szeretnéd megmutatni a családnak és a barátoknak.

EVOLVEO MultiMedia Box C4
i Ezek is érdekesek lehetnek számodra

Az okos (Smart) TV sokat tud, de gyakran sok szolgáltatásért fizetni kell. Az Evolveo MultiMedia Box C4 elegáns módon biztosítja, hogy a meglévő televíziód a mai interneten elérhető szolgáltatások és formátumok széles skáláját tudja kezelni és lejátszani. Ez a kis távirányítóval ellátott doboz egy pillanat alatt az otthonod multimédia központjává válik.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ