Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC

Termékkatalógus
B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC
5 1 értékelés
Polárszűrő - CPL, átmérő: 62 mm,
Kód:  OT402m4 Kiterjesztett jótállás+96 hónap Termékszám:  62CPKNXSPH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC Megszűnt

B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC

Készíts tökéletes fényképeket! Ez a csúcsminőségű B+W Käsemann polárszűrő könnyedén kiszűri a nemfémes felületek fényvisszaverődéseit, legyen szó vízfelületről vagy éppen üvegről. A színek még markánsabbak lesznek, a kék ég még telítettebb, a fehér felhők pedig még jobban ki fognak tűnni! A hatás mértéke a szűrő elforgatásával és a felvétel szögének megváltoztatásával szabályozható. A csúcsminőségű Schott optikai üveg kétoldalról lefedi mind a tizennégy tükröződésmentes réteget, amelyek hatékonyan védenek a nemkívánt fényvisszaverődésektől, a szűrő és a chip közötti fényvisszaverődéstől és a szembefény torzításaitól, miközben a színek sem fognak torzulni. A Nano védőrétegekbiztosítják az extrém mértékű strapabíróságot, a tapadásmentességet és a karcmentességet. A szűrő teljesértékű elülső menettel rendelkezik, amely 4,2 mm-el lépi túl az objektívet, és akár még a széleslátószögű lencsékhez is használható. Hála a maga egyeüdlálló tulajdonságainak, kiválóan alkalmas nemcsak az utazásokra, de még a nedves környezetbe is. 

A legjobb fotók érdekében

  • Cirkuláris polárszűrő 62 mm átmérővel
  • Hatékonyan véd a nemkívánt fényvisszaverődésektől, a szűrő és a chip közötti fényvisszaverődéstől és a szembefény torzításaitól, miközben a színek sem fognak torzulni
  • A hatás mértéke a szűrő eltekerésével és a felvétel szögének megváltoztatásával szabályozható
  • Tizennégy tükröződésmentes bevonat
  • Bevonat a szűrő elülső oldalán - megakadályozza a kártékony sugarak behatolását
  • Nincs színtorzulás
  • Extrém strapabíróság hála az extra kemény Nano védőrétegeknek
  • Teljesértékű elülső menet, amely 4,2 mm-el lépi túl az objektívet
  • Használható a széleslátószögű objektívekhez is
  • Csúcskategóriás Shott optikai üveg
  • Kiválóan alkalmas utazásokra és nedves környezetbe egyaránt
  • 10 év garancia

Tökéletes védelem

A védőrétegek extrém keménysége a nanotechnológia által garantált, amely nemcsak karcállósággal látta el a szűrőt, hanem még a por és a vízcseppek sem fognak tudni megmaradni rajta, illetve még ujjlenyomatfoltot is nehéz lesz rajta hagyni. Ennek köszönhetően a szűrő folyamatosan tiszta lesz. Mindemellett pedig a rendkívül hatékony polarizáló fólia a természetes gyantájával még a penésznek is ellenáll. Mindez kombinálva a tükröződésmentes tömítéssel garantálja, hogy még a nedvesség sem fog bejutni, így a szűrő nemcsak utazásokra, de még a nedves környezetekbe is ideális választás. 

A részletekig kidolgozott gyűrű

A szűrő tökéletesen kidolgozott funkcionális designjának fő része az elülső menet, amely csupán 4,2 mm-el lépi túl az objektívet, ezzel messzemenően lekörözve minden egyéb gyártót. A szűrő még az extraszéles látószögű objektívekhez is kiválóan alkalmas. Hála a gyűrű önkenő funkciójának, biztosítva van a sima menete és a masszívsága is. A csúcskategóriás Schott optikai üveg tökéletesen lett elhelyezve, így nem fog sem deformáció sem pedig feszülés bekövetkezni. A szűrő mindezen tulajdonságainak köszönhetően hosszú élettartammal büszkélkedhet, amelynek köszönhetően sok-sok évig fogod tudni majd örömödet lelni benne. 

 

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ