A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm

Termékkatalógus
B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm
5 2 értékelés
Polárszűrő
Kód:  OT402l3 Kiterjesztett jótállás+96 hónap Termékszám:  62CPKNSXPH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm Megszűnt

B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm

A csúcsminőségű Käsemann fekete-fehér szűrő fejlett polarizációs réteggel büszkélkedik. Ez a típus hatékonyabb a hagyományos polarizációs szűrőknél, s a hivatásosok körében a legjobb választásnak számít. Az üveg bevonata Multi Resistant Coating nanotechnológia alkalmazásával továbbfejlesztett változata. A hagyományos Multi Resistant technológiánál jóval fejlettebb megoldást alkalmazó szűrő könnyebben tisztítható. Nemcsak hatékonyabb, de keményebb isaz e technológiával rendelkező szűrő, így jobban ellenáll a karcolásnak, a víznek és a szennyeződésnek. 

Az XS-PRO Digital rendszer széles látószögű és zoom objektívvel felszerelt tükörreflexes fényképezőgépekhez készült.  A B+W szűrők sárgaréz foglalatát matt feketére festik, megakadályazondó a nemkívánatos tükröződések előfordulását. A polarizációs szűrő kiválóan alkalmazható panorámaképek, de egyéb más felvételek készítéséhez is. Nagyon jól használható továbbá akkor is, ha sötétíteni akarjuk az eget, ki akarunk emelni színeket vagy mérsékelni  akarjuk a nem fémes feleületről érkező visszaverődést. Nincs negatív hatása az autofókuszra, és az expozíció minőségét sem befolyásolja. 

Paraméterek és specifikációk:

Filter típusa:
Käsemann B + W C-PL cirkuláris polárszűrő

Átmérő:
62mm

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 62mm C-PL Kasemann Nano MRC XS Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B + W cirkulárny pre priemer 62 mm C-PL Kasemann Nano MRC XS Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B+W XS-Pro HTC Käsemann-Zirkularpolfilter 62mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B+W XS-Pro HTC Käsemann-Zirkularpolfilter 62mm.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ