Shop roku Shop roku

B250 GIGABYTE Gaming 3

Termékkatalógus
B250 GIGABYTE Gaming 3
5 2 értékelés
Alaplap - Intel B250, DDR4 2400 SATA III, USB 3.1 Gen.1, M.2, az Intel GLAN, D-Sub, DVI, HDMI, DisplayPort, 8 csatornás audio, mATX, 1151 foglalat, hangulat LED
Kód:  AG155m4g Termékszám:  GA-B250M-Gaming 3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B250 GIGABYTE Gaming 3

Szeretnél egy megbízható asztali számítógépet, amely gond nélkül képes megfelelni az igényeidnek, legyen szó játékról vagy munkáról? Szükséged lesz egy minőségi alaplapra. A GIGABYTE B250M-GAMING 3 egy MicroATX alaplap B250 chipsettel, amely támogatja a legújabb Intel Kaby Lake processzorokat és megbízható alapként szolgál gyors PC-khez. Akár négy DDR4 memóriamodult és rendkívül gyors SSD meghajtókat is csatlakoztathatsz. Az alaplapnak van egy eredeti stílusos kivitelezése a piros részletekkel, ami nagyon jól fog kinézni egy üveglapos számítógép házban.

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja a legújabb Intel Kaby Lake processzorokat
  • Extra gyors, modern M.2 csatlakozó SSD-hez, akár 32GB-ig / s sebességgel
  • Gigabit LAN alkalmazásokkal hálózati adatáramláshoz
  • USB 3.1 gyors adatátvitelhez a külső merevlemezről
  • Hitelesített ALC887 audioprocesszor, akár 7.1 csatornás kimenet
  • Csatlakoztass HD kijelzőket HDMI, DVI-D és D-SUB csatlakozókon keresztül

Multimédiás élmény

Az alaplap egy AKC887 audioprocesszorral és 7.1 csatornás kimenettel rendelkezik. A legmagasabb minőségű hangélményt élvezheted, valósághű hangokkal, zene és film minőséggel. Élvezd az audiovizuális élményt  a lehető legmagasabb képfelbontáson, anélkül hogy lemaradnál bármiről is. Lehetőséged van HD kijelzők csatlakoztatására HDMI, DVI-D és D-SUB csatlakozókon keresztül.

Villám gyors adatátvitel

Mindenki átélte már a hosszú betöltés az operációs rendszer vagy alkalmazások indulásakor egy egyszerű merevlemezről. Most vége a várakozásnak az ultragyors SDD-kkel, amelyeket az M.2 foglalaton keresztül tudsz csatlakoztatni és akár 32Gb/s sebességgel is büszkélkedhetnek. Az USB 2.0 helyett használhatod a sokkal gyorsabb USB 3.1-et.

Hozzáférés az összes alkalmazáshoz

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center felület, amely lehetővé teszi az összes beállítás módosítását. A gyors internet eléréshez, rendelkezésedre áll a Realtek Intel GbE LAN. A cFosSpeed Internet Accelerator szoftverrel irányíthatod a hálózati adatáramlást az internet kapcsolat javításához.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Serial ATA III Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI Kész!
Belső
Serial-ATA-III, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B250 GIGABYTE Gaming 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B250M-Gaming 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B250-Gaming 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250M-Gaming 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250M-Gaming 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ