Slevy s AP+ Shop roku

Babolat Evoke 102 G3

Termékkatalógus
Babolat Evoke 102 G3
Teniszütő 270 g, 3 markolat
Kód:  SPT205 Termékszám:  3324921318509

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Evoke 102 G3

Babolat teniszütő van a globális piacon tenisz megingathatatlan pozícióját. Ezek a rakéták, amelyekkel játszani a világ legjobb játékosok és a játékosok. Kialakításuk alapja a folyamatos innováció és a legújabb technológiát.

specifikációk:

  • Súly ütő: 270 g
  • Ütő hossz: 685 mm / 27 hüvelyk 
  • Velikost hlavy: 660 cm2
  • Balance rakéta: 330 mm

Ez egyedülálló

Series teniszütő Babolat Evoke célja a sport a tenisz, különösen a fiatal játékosoknak. Ugyancsak a jobb ütő szabadidős vagy kezdő teniszezőknek, akik szeretnének bejutni alap kézi csapások. 
Műszaki rajz a keret és az alumínium-magnézium felépítés biztosítja az Ön számára elég könnyű és egyszerű használat a játék során. Biztosítja azt, hogy jobb eredményeket érjenek el a pontszám az ellenfél ellen. Nagyon jó kezelése Babolat teniszütő Keltsen 102, amely lehetővé teszi, hihetetlen érzi a labdát, és ellenőrzik minden egyes lövés.

Grip 3 helyet rakéta kategóriákba, melyek szintén a férfiak vagy a nők kisebb kezét. Amikor kiválaszt egy fogást, ne feledje, hogy a méret a markolat lehet növelni, de nem csökkent. Tehát, ha bizalommal, vagy te egy értéktartomány, a kisebb a tapadás és add meg a szalagot. Ez növeli a markolat mérete átlagosan 2 mm.

Paraméterek

Tömeg
270 g Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
270 g Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat Evoke 102 G3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Evoke 102 G3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat Evoke 102 G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Evoke 102 G3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Evoke 102 G3.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ