Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Babolat POP digitális karkötő

Termékkatalógus
Babolat POP digitális karkötő
Csuklópánt - egy intelligens termék, amely monitorozni tudja a játékot, minden teniszütővel kompatibilis, ingyenes alkalmazás Android (4.3+ verzió) és iOS (7.0+ verzió) operációs rendszerekhez
Kód:  SPTba098
Babolat POP digitális karkötő Megszűnt

Babolat POP digitális karkötő


Elemezd ki a játékot a legapróbb részletekig! A Babolat POP digitális karkötője ugyanis teniszezés közben minden fontos, a teljesítményre vonatkozó információt képes eltárolni. Így könnyedén valós idejű adatokhoz juthatunk például az ütések erősségéről, a sebességről, a különféle mozdulatokról és a játékos stílusáról, mindezt egy úgynevezett Piq pontszámban egyesítve. A POP megvásárlásával ráadásul csatlakozhatsz a világ Babolat közösségéhez is. Könnyű kialakítás, esztétikus design és kiváló minőség. Minden korosztály számára ideális választás, hiszen különböző szintekkel rendelkezik.


Egyszerűen csatlakoztatható az okostelefonodhoz

A BLUETOOTH 4.0 (Smart Bluetooth) technológia segítségével a modell bármilyen telefonhoz könnyedén csatlakoztatható. Minden valós idejű adat egy helyen a teniszmeccsről! A Pop alkalmazásnak köszönhetően ezek egy úgynevezett Piq pontszámot alkotnak. A világos statisztikák lehetővé teszik a játék tökéletes elemzését. A Babolat POP átfogó képet kínál egy játékos teljesítményéről és stílusáról. A teniszezés új, intelligens aspektusa!

Babolat POP elektronické potítko Smart

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Csatlakoztasd a POP karkötőket az okostelefonodhoz

POP szenzor

  • Teniszezés során figyelemmel kíséri a játékos ütéseinek erősségét, sebességét és a különféle mozdulatait, amiket egy úgynevezett Piq pontszámmá alakít
  • Minden ütővel kompatibilis
  • Ingyenes alkalmazás, elérhető Android (4.3+ verzió) és iOS (7.0+ verzió) operációs rendszerekhez
  • Egyszerűen csatlakozhatsz a világ Babolat tenisz közösségéhez
  • A készlet egy POP szenzort, egy csuklópántot, töltőt és USB kábelt is tartalmaz
Babolat POP elektronické potítko Smart

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

POP alkalmazás előnézete

POP alkalmazás

A POP névre keresztelt mobiltelefonos alkalmazás ingyenesen letölthető Android (4.3+) és iOS (7.0+ verzió) operációs rendszert futtató készülékekhez. Átfogó képet nyújt az ütésekről és a stílusról, valamint a Piq pontszámról, a teniszezőről és a POP közösségi rangsorolásáról.

POP közösség

A digitális POP és PULSE modelleket használó játékosok világméretű hálózata. Ha csatlakozol ehhez a közösséghez, akkor egy azonnali áttekintést kapsz majd a játékosok rangsorolásáról és arról, hogy hogyan lehet őket, illetve ismerőseiket kihívni egy találkozóra.

Babolat POP elektronické potítko Smart

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

POP közösség

Babolat POP elektronické potítko Smart

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A POP digitális karkötő alkatrészei


Alkatrészek

  • Kilenc-tengelyes érzékelő - giroszkóp, gyorsulásérzékelő, magnetométer, súly: kevesebb, mint 9 gramm
  • Memória - hordozható, több mint 10 óra teniszezéshez
  • Akkumulátor - beépített, újratölthető lítium akkumulátor BLUETOOTH 4.0 (BLE)
  • Töltővel és microUSB kábellel
  • Karkötő - lélegző neoprén anyag, vastagság: 1,5 mm, súly: 10 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat POP digitális karkötő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat POP elektronické potítko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat POP elektronické potítko.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ