Shop roku Shop roku

Baby Control Digital BC-200 légzésfigyelő + Gyermek elsősegély DVD

Termékkatalógus
Baby Control Digital BC-200 légzésfigyelő + Gyermek elsősegély DVD
5 1 értékelés
Légzésfigyelő - érzékelő lemezzel, segít megvédeni a babát, újszülött kortól kezdve 1 éves korig
Kód:  FOB431 Termékszám:  5999883433201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baby Control Digital BC-200 légzésfigyelő + Gyermek elsősegély DVD Megszűnt

Baby Control Digital BC-200 légzésfigyelő + Gyermek elsősegély DVD

Szeretnéd a legjobbat nyújtani a gyermekednek, és szeretnél mindent kézben tartani? A gyermek életének első éve számos veszéllyel van tele, köztük a szabálytalan légzéssel vagy a teljes légzés elakadásával. Az ok lehet megfázás, láz vagy más betegség. Ezek extrém esetekben bölcshalált is okozhatnak, amely az egy éves kor alatt bekövetkező csecsemőhalálozások jelentős részéért felel. Habár az az oka ismeretlen, és nem jelezhető előre, a légzésproblémák korai felismerése megmentheti a babát. A Baby Control kifinomult légzésfigyelő, amely felismeri a potenciális veszélyt.

Hogyan működik?

  • A kiságyba, a matrac alá kerül az érzékelő lemez
  • Folyamatosan információkat közvetít a vezérlőegységnek, amely feldolgozza a kapott adatokat
  • A tökéletesen figyeli a 2 és 20 kg közötti babák légzését.
  • Veszély esetén (amikor az értékek nem haladják meg a kijelölt szintet több, mint 12 másodpercig), az egység riaszt
  • Az ezt követő beavatkozás a szülők dolga

Diszkrét őr

Az érzékelő mérete 300 x 500 mm, nem akadályozza a baba alvását, és bármilyen típusú matraccal használható, a babának nem kell közvetlenül az érzékelőn feküdnie, hiszen az érzékelő képes figyelni a jeleket oldalról is. A vezérlőegységet több érzékelőre is lehet csatlakoztatni, így a baba helyváltoztatása során sem kell aggódnod. A készülék képes kommunikálni Android, Windows vagy iOS operációs rendszerű telefonokkal, a kiegészítő megvásárlását követően. A termék klinikailag tesztelt, megfelel a CE 1011-es szabványnak, az érzékelő lemez nem tartalmaz veszélyes ftalátokat. 

Sok lehetőség, nagy megbízhatóság

A készülék könnyen beállítható a kívánt érzékenységre, amely meg is jelenik a kijelzőn, és tisztán látszik éjjel is. Ugyanakkor látod az előző 9 percben mért értékeket percenkénti lebontásban. Ez információt nyújt a légzésről. A babád teljes biztonságáért a légzésfigyelő dupla szirénával és az elem merülését jelző érzékelővel is felszerelt. Az áramellátásról két AA elem gondoskodik, amelyek a csomag részei. Emellett a csomag tartalma a vezérlőegység, az értékelő lemez, egy használati utasítás, és egy DVD, amely megtanítja, hogyan nyújts elsősegélyt gyermekeknek.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baby Control Digital BC-200 légzésfigyelő + Gyermek elsősegély DVD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baby Control Digital BC-200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baby Control Digital BC-200 + DVD Prvá pomoc deťom.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ