Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BABYLISS 6709DE

Termékkatalógus
BABYLISS 6709DE
4,7 3 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, kefe kiegészítő, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete kivitel
16 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABFV849 Termékszám:  6709DE
BABYLISS 6709DE 16 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

BABYLISS 6709DE

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közkedvelt BABYLISS által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe és diffúzor. A diffúzor garantálja az egyenletes levegőeloszlást. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. A formázó kefén lévő speciális nyílások segítenek abban, hogy gyorsabb legyen a frizura rögzítése.

Hajszárító BABYLISS 6709DE Oldalnézet
Hajszárító BABYLISS 6709DE Lifestyle

A közismert BABYLISS 6709DE hajszárító leglényegesebb tulajdonságai

  • A közkedvelt BABYLISS hajszárító segítségével olyan lesz a hajad, mindha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomag részét képezi többek között egy formázó kefe és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 2,5 m
  • Színe: fekete

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A neves BABYLISS hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A híres BABYLISS hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Hajszárító BABYLISS 6709DE Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS 6709DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS 6709DE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLIS 6709DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLIS 6709DE Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLIS 6709DE Fön.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ