Shop roku Siguro kuchyňský robot

BABYLISS 6000E

Termékkatalógus
BABYLISS 6000E
5 5 értékelés
Hajszárító - professzionális, 2200W, 8 sebesség, 8 fokozatú hőmérséklet, EC motor, TURBO funkció, 2 adapter, diffúzor, felfüggesztő hurok, kábel hossza 2,7m
Kód:  EAT316t Termékszám:  6000E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS 6000E

A professzionális, ezüst színű BABYLISS 6000E hajszárító kiváló minőségű, nagy teljesítményű és számos funkciót tudhat magáénak. A hajszárító segítségével nagyon gyorsan megszáríthatod a a hajadat és gyönyörű frizurát készíthetsz magadnak. A különböző hajtípusokhoz ideális kombináció beállításához a szárító nyolc sebességfokozatot és nyolc hőmérsékletfokozatot kínál. Egy profi, elektronikus vezérlésű digitális motor működteti, amely akár 10.000 órás élettartamával igazán lenyűgöző.

Ez az egyedülálló és erős hajszárító Turbo funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb szárítást további hőmérséklet-emelés nélkül. A légáramlás erősebb és maximális teljesítményt nyújt. Így száríthatsz vele nagyon nedves hajat, kisimíthatod a göndör hajat, vagy megszelidítheted a rakoncátlan fürtöket. A hajszárító nagyon kényelmes fogást tesz lehetővé alacsony súlyának és hosszú kábelének köszönhetően.

Fő előnyei

  • rendkívül gyors hajszárítás
  • 8 sebesség/hőmérséklet
  • professzionális, elektronikusan vezérelt digitális motor (EC)
  • Turbó funkció
  • diffúzor
  • ionizálás
  • hideg levegő funkció
  • 2 adapter

Hasznos funkciók

A hajszárító előnye a számos hasznos funkció. Diffúzorral is el van látva a természetes volumenért, illetve a hullámos és göndör haj jobb szárításáért. Jó használatot tesz az ionizáció is, amely a negatív ionoknak köszönhetően megtartja a haj hidratáltságát és fényét, kisimítja és tartást biztosít neki. A haj így sokkal tartósabb, szebb és finomabb tapintású lesz. Nagyon praktikus a hideg levegő funkció is, ami hajformázáshoz és rögzítéshez tökéletes. Két adapterrel rendelkezik a levegőáram megfelelő irányításához és egy felfüggesztő hurokkal a készülék kényelmes felakasztásához. Ez a kiváló minőségű és nagy teljesítményű hajszárító óriási segítséget jelent a professzionális hajápolásban.

További információ:

Súly:
443 g (kábel nélkül)

Levegő sebessége:
208 km/h

Adapterek méretei:

  • 4 × 75 mm
  • 6 × 90 mm

                                               


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS 6000E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss 6000E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS 6000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS 6000E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ