AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Babyliss 6613DE

Termékkatalógus
Babyliss 6613DE
5 1 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2300 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor, fekete
Kód:  SPTkn1209 Termékszám:  41006196 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss 6613DE

Ápold hajadat a tökéletes BaByliss hajszárítóval. Hozza létre tökéletes frizurát, mint a fodrásznál az otthonodban. A hosszú élettartamú professzionális AC motor 2200 W teljesítménnyel, a légáramlás két sebességével és a három hőmérséklet fokozattal garantálja a tökéletes eredményt. A levegő 110 km/h-s sebessége hasznos lehet, ha rövid idő alatt akarod megszárítani a hajadat. Minden a kényelmes használatot szolgálja, ezért a berendezés teljes tömege mindössze 635 g. Az akasztófül lehetővé teszi, hogy egyszerűen felakaszd a hajszárítót egy akasztóra a fürdőszobában. További előny az eltávolítható szűrő. A rendszeres tisztítással jobb eredményeket érhetsz el.

A Babyliss 6613DE hajszárító fő jellemzői

  • professzionális AC motor
  • a levegő sebessége 120 km/h
  • 6 sebesség és 6 hőmérséklet fokozat
  • ionizálás
  • mindössze 6 × 75 mm széles hajformázó adapter
  • hideg levegő funkció a gyors hajfixálásért
  • kivehető szűrő

Gyors szárítás

Az ionizálás lehetősége biztosítja simább és ragyogóbb hajat, amely nem száll. Lehetővé teszi a gyorsabb szárítást, miközben csökkenti a statikus elektromosságot. Így könnyen ki lehet fésülni a hajat. Ugyanakkor megakadályozza a haj károsodását.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss 6613DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss 6613DE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss 6613DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babyliss 6613DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss 6613DE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ