Shop roku 30 dnů na vrácení

Babyliss 6614DE

Termékkatalógus
Babyliss 6614DE
4,2 4 értékelés
Hajszárító
Kód:  SPTkn1210 Termékszám:  41006197

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss 6614DE

Vigyázz a hajad egészségére ezzel a remek BaByliss hajszárítóval. Készíts szalonminőségű, tökéletes frizurát közvetlenül otthonod kényelméből. A professzionális, 2300 wattos, hosszú élettartamú aszinkron motor, amely hat fúvási sebességgel és hat hőmérsékletszinttel párosul, tökéletes eredményt biztosít. A 120 km/h fúvási sebesség ideális, ha rövid idő alatt kell megszárítanod a hajadat. A kényelmes használat jegyében lett tervezve, ezért a készülék össztömege is mindössze 635 g. A felfüggesztő hurok lehetővé teszi, hogy egyszerűen felakaszthasd a hajszárítót a fürdőszobában. További nagy előnye az eltávolítható szűrő. Rendszeres tisztítása mellett jobb eredményt érhetsz el.

Főbb jellemzők

  • professzionális AC motor
  • fúvási sebessége 120 km/h
  • 2 sebesség és 3 hőmérsékletszint
  • ionizálás
  • két, csak 6×75 mm-es és 6×90 mm széles formázóadapter
  • hideg levegő funkció a gyors formázáshoz
  • eltávolítható szűrő

Gyors szárítás

Az ionizáló funkció finomabb és fényesebb hajat biztosít. Lehetővé teszi a gyorsabb szárítást, ugyanakkor minimalizálja az elektrosztatikus töltést. A hajat könnyebben fésülhetővé teszi, ezzel megakadályozza a haj károsodást is.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss 6614DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss 6614DE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss 6614DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss 6614DE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ