Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

BABYLISS AS551E

Termékkatalógus
BABYLISS AS551E
4,5 10 értékelés
Hajformázó - forgó fejes, 800 W teljesítmény, 2 hőmérséklet fokozat, 2 sebesség fokozat, ionizálás és hideg levegő, fekete színű
Kód:  EAT3202d Termékszám:  AS551E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS AS551E

Biztosíts a hajadnak dús hatást, ragyogást és tökéletesen sima megjelenést - az erőteljes BABYLISS AS551E forró levegős hajkefe segítségével sikerülhet! A két különböző méretű, cserélhető hajkefével gyorsan készíthetsz professzionális megjelenésű frizurát az otthonod kényelemében. A frizura végleges fixálásához csak kapcsold be a hideg levegő funkciót. A kefe forgásának irányát és a levegő hőmérsékletét könnyen beállíthatod az adott hajhosszúság és hajtípus szerint, így az soha nem fog összegubancolódni. Az alkalmazott iontechnológia nem csak a szükséges hidratálást biztosítja a hajnak, hanem megakadályozza a statikus elektromosság kialakulását is. A hajad fényes lesz, kellemes érintésű és nagy volumenű.   


Készíts lágy fürtöket játékosan

  • Két forgókefe sűrű vaddisznó sörtékkel
  • 50 mm-s kerámia felületű forgókefe
  • Ionizálás
  • Két hőmérséklet + hideg levegő
  • Két forgásirány
  • Kivehető hátsó szűrő
  • Forgókábel
  • Hosszú és félhosszú hajra

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS AS551E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss AS551E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS AS551E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS AS551E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ