A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

BaByliss C435E

Termékkatalógus
BaByliss C435E
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, automatikus kikapcsolás és hideg vég, 3 hőmérséklet fokozat, 1,75 m hosszú kábel, fekete és arany színű
Kód:  BAKNV649 Termékszám:  C435E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss C435E

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. Ez a BABYLISS által gyártott kúpos hajsütővas kulcsfontosságú azok számára, akik természetes hatású hajfürtöket szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a hajsütővas kúpos formájáról ismerhető fel. Kezeléséhez kell egy kis gyakorlat, de a látványos hullámok megérik az erőfeszítést. A fej átmérője 25 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé sorolható. Hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez tervezték. A fej borítása kerámia, melynek hőelosztása egyenletes, így károsodott vagy vékony hajhoz is használható. A hibátlan hajkoronához a hajunk típusához optimális hőmérsékletet kell beállítanunk. A hajsütő 3 hőmérséklet fokozatot kínál, maximális hőmérséklete pedig 200 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BaByliss C435E hajsütővas legfontosabb jellemzői

  • Kúpos hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: Kerámia
  • Hideg csúcs
  • Legmagasabb hőmérséklete: 200 °C
  • Hőmérséklet fokozatok: 3
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Pofonegyszerű használat

A(z) BaByliss C435E hajsütővas nélkülözhetetlen funkciói

A hideg tapintású csúcs megvéd attól, hogy megégesd magad, így használata mindig biztonságos. Az automatikus kikapcsolás funkcióval megelőzhetők a véletlen balesetek, mert a gép kis idő elteltével magától kikapcsol. A(z) 1,75 m hosszú hálózati kábel komfortos használatot garantál. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában dolgozhatsz. Elegáns formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus
Kúpos Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
3 Kész!
Max. hőmérséklet
200 °C Kész!
Kábel hosszúsága
1,75 m Kész!

Típus

Típus
Kúpos Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Kerámia Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
3 Kész!
Max. hőmérséklet
200 °C Kész!
Kábel hosszúsága
1,75 m Kész!
Átmérő
25 mm Kész!

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők
Automatikus kikapcsolás, Hideg vég Kész!

Szín

Szín
Fekete, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BaByliss C435E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C435E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BaByliss C435E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C435E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C435E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ