Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ

Termékkatalógus
Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ
Hajszárító - ionizáló, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, professzionális felépítés, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 2,7 m hosszú kábel, fekete kivitel
Kód:  BABFV227 Termékszám:  BAB6970IE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A neves BaByliss PRO által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2400 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban található többek között egy koncentrátor. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a már kész részeket összekócolod. Ez a hajszárító a népszerű BaByliss PRO gyártótól a professzionális minőség és az egyedi design kombinációja.

Hajszárító Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ Csomagolás/doboz
Hajszárító Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ Oldalnézet

A közkedvelt Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ hajszárító fontosabb tulajdonságai

  • A népszerű BaByliss PRO hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor
  • A kábel mérete: 2,7 m
  • A népszerű BaByliss PRO hajszárító professzionális használatra lett tervezve
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A neves BaByliss PRO hajszárító nemcsak remekül néz ki, de kiváló funkcióival is lenyűgöz A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A híres BaByliss PRO hajszárító a sima és puha haj kulcsa az ionizátornak köszönhetően. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. A csomagban a híres BaByliss PRO hajszárítón kívül a következő tartozékokok érkeznek akasztó pánt.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
2 400 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Hőmérséklet fokozat
3 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss PRO BAB6970IE CARUSO-HQ Fön.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ