A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BABYLISS PRO Rotating BAB2770E

Termékkatalógus
BABYLISS PRO Rotating BAB2770E
4,6 15 értékelés
Hajformázó - forgófejes, 2 hőmérséklet fokozat, 800W teljesítmény, ionizálás funkció, kétirányú forgás, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel, 2,7 m hosszú kábel, forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
30 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABKUF01 Termékszám:  BAB2770E
BABYLISS PRO Rotating BAB2770E 30 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BABYLISS PRO Rotating BAB2770E

Biztosíts hajadnak rendkívüli volument annak károsítása nélkül a BABYLISS PRO hajformázó segítségével. A forgó kerámia kefe vaddisznó sörtékkel még a hosszú, vastag szálú hajjal is probléma nélkül megbirkózik. A központi iongenerátornak köszönhetően eltávolítja a statikus elektromosságot a hajból, a frizurád légiesen könnyed, puha érintésű és fényes lesz, emellett igazán könnyen kezelhető is. Továbbá bizonyított, hogy az iontechnológia fokozza a hajápoló termékek hatékonyságát.

A hajformázás egyszerűségéről a BABYLISS PRO két forgásiránya gondoskodik. A két elérhető hőmérsékletbeállítás növeli a hajformázó hatékonyságát. Két kefét tartalmaz, 40 mm és 50 mm-es átmérővel. A nagyobb kefeátmérő különösen alkalmas a nagyobb volumen létrehozására, míg a kisebbel romantikus vagy játékos hullámokat hozhatsz létre, amelyek kiemelik a haj természetes szépségét. 

A BABYLISS PRO hajformázó fő paraméterei

  • Kerámia kefe vaddisznó sörtékkel, a sörték feje epoxigyantával fedett, így könnyen csúszik és bontja ki a hosszú és sűrű hajat és megóvja azt a sérüléstől vagy töredezéstől
  • Két kefe 40 és 50 mm átmérővel amely új dimenziót kölcsönöz a hajnak
  • Két hőmérsékletfokozat és hideg levegő állás a hajnak leginkább megfelelő formázáshoz
  • Két forgásirány a kefe könnyű használatához - a hajszál automatikusan megfordul a haj gubancolódása nélkül
  • Az ionizáló technológia megakadályozza a statikus elektromosság kialakulását, megőrzi a haj minőségét, hozzájárul a fényes és egészséges hajhoz, valamint elősegíti a hajápolási termékek hatékonyságát
  • Használat után a haj rugalmas, fényes és könnyen kezelhető
  • A hátsó szűrő eltávolítható

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
2 db Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS PRO Rotating BAB2770E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO Rotační horkovzdušný kartáč Rotating BAB2770E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS PRO, Rotačná teplovzdušná kefa Rotating BAB2770E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO Rotary Warmluftbürste Rotierende BAB2770E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO Rotary Warmluftbürste Rotierende BAB2770E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ