Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE

Termékkatalógus
BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE
5 1 értékelés
Hajvasaló - simítólapok anyaga: kerámia, kerámia felület, 28 mm széles simítólapok, hőmérséklet-tartomány: 150 °C - 230 °C, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, flexibilis kábel és ionizálás, kijelző háttérvilágítás nélkül, 70 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, szürke színű
Kód:  BABZVL03 Termékszám:  BAB2091EPE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE Megszűnt

BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE

Igazán tökéletes frizurára vágysz?A profi hajvasaló ionizációs technológiával könnyen és gyorsan segít neked ebben. PRO TI-IONIC Babyliss a legújabb technológiával készült, amelynek köszönhetően tökéletesen sima és fényes hajad lesz egy mozdulattal. Köszönhetően a speciális kerámia lapoknak, amelyek 3-szor keményebbek, tartósabb és simább, és még a hosszú hajat is kiegyenesíti.

A fő előnyök

  • Különösen nagy, 28 x 110 mm-es betétfelületek az EP TECHNOLOGY 5.0 segítségével
  • ionizációs rendszer
  • Vezérlő kapcsoló segítségével ki / bekapcsolás
  • azonnali bemelegedés
  • hőmérséklet megjelenítéséhez fok
  • elforgatható vezeték hossza 2,7 m
  • 5 pozíció a beállított hőmérséklet

Egyedi technológia

A melegítőlemezekben a fémrészecskék réteget kaptak elektrogalvanizálással, az eljárás hasonló az ékszerhnél alkalmazott módszerhez. Ellenállnak a magas hőmérsékleten, és a hő egyenletesen oszlik el a táblák felületén. Ez kevesebb súrlódást és a vasaló használatát enyhébbé teszi.

A vasaló önszabályozó fűtőkerámia rendszerrel rendelkezik a legújabb fejlett hőkezelő rendszer technológiával, amely lehetővé teszi a pontos és sima elektronikus hőmérsékletszabályozást. Ez lehetővé teszi az eszköz azonnali felmelegítését, nagyon magas hőmérséklet elérését, 0,5 ° C pontosságú hőmérsékleti stabilitás, nagyon magas reakcióképesség és regeneráló képesség biztosítását.

ION TECHNOLÓGIA - a haj természetesen pozitív töltésű. A szárítás során ez a pozitív töltés növekszik, statikus elektromosságot generálva, így a hajad szállni fog. Ez a haj felületét durvává és tompábbá teszi. A vas által generált negatív ionok semlegesítik a pozitív töltést, és eltávolítják az összes statikus elektromosságot a hajból. Így a haj rugalmas, fényes és könnyen kezelhető lesz.

Hőmérséklet-beállítás a hajad

1-115 ° C, - hideg, száraz, szőkített vagy érzékeny haj
2-140 ° C - finom haj
3-170 ° C - normál, festett haj
4-200 ° C - göndör hajra
5-230 ° C - nagyon göndör haj


Paraméterek

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Teljesítmény
70 W Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,7 m Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BaByliss PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY hajvasaló BAB2091EPE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS PRO Žehlička na vlasy TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Glätteisen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO TI-IONIC EP TECHNOLOGY BAB2091EPE Glätteisen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ