30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Babyliss3021E

Termékkatalógus
Babyliss3021E
5 5 értékelés
Elektromos hajcsavaró - melegíthető, kerámia felület, 20 hajcsavaró - 8 nagy, 6 közepes, 6 kicsi, 40 csipesz, LED-es kijelző, tárolódoboz, maximális hőmérséklet 130 °C
Kód:  BABNAT02 Termékszám:  41005754

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss3021E

Szép frizurára és lágy hullámokra vágysz? A kerámia bevonatos elektromos hajcsavaróval az egyenes hajat hullámos hajkoronává változtathatod. A francia BaByliss elektromos hajcsavarójával könnyen és gyorsan készíthetsz magadnak ellenállhatatlan hullámokat. A 20 darab hajcsavaró csábító loknikat varázsol fejedre, ehhez használd a 8 nagy méretű, a 6 közepes vagy a 6 kicsi hajcsavarót. Így a frizurát nem kell két részletben megcsinálnod, tehát a BaByliss segítségével rengeteg időt takaríthatsz meg. A hajat a 40 csipesz (20 fémcsipesz és 20 csíptető) segítségével rögzítheted a hajcsavaróhoz.

BaByliss elektromos hajcsavaró

  • Készíts magadnak álomfrizurát csábító fürtökkel
  • Maximális hőmérséklet 130 °C
  • Minőségi kerámia bevonat
  • A készletben 20 darab különböző méretű hajcsavarót találsz
  • 8 nagy méretű hajcsavaró, amelyek átmérője 32 mm
  • 6 közepes méretű hajcsavaró, amelyek átmérője 25 mm
  • 6 kis méretű hajcsavaró, amelyek átmérője19 mm
  • Elegáns szürke és fehér design
  • Extra bónusz - tároló tok és táska

A frizura, amely egész nap kitart

A BaByliss hajcsavarók 130 °C-on rögzítik a hajat. A még jobb eredmény érdekében hasznád a csíptetőket és a fém csipeszeket, amelyekből összesen 20 darab van. A készlet egy praktikus tokban van, így bárhová magaddal viheted. Csak tedd be a táskádba, és a divatos frizurát bárhol elkészítheted. A hajcsavaró kerámia felülete kíméletesen bánik a hajjal. 


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss3021E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss 3021E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss3021E.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ