A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Seagate BackUp Plus Hub 4TB + 2x USB, fekete

Termékkatalógus
Seagate BackUp Plus Hub 4TB + 2x USB, fekete
4,8 6 értékelés
Külső merevlemez - 3,5", 4000GB kapacitás
Kód:  FR056l1 Termékszám:  STEL4000200

Seagate BackUp Plus Hub 4TB + 2x USB, fekete

Csinálj több helyet életednek

A Seagate® Backup Plus HUB Desktop merevlemezek ideális kellékei egész digitális világod mentéséhez és megosztásához. Legfeljebb 8 TB kapacitásig terjedő méretben kaphatóak, az USB 3.0 felületnek köszönheten pedig nagy átviteli sebesség biztosított, amely korlátozások nélkül teszi lehetővé a PC és a Mac közötti adatátvitelt. A modell elsülső oldala továbbá két praktikus USB 3.0 csatlakozóval is ellátott.

Használd a Backup Plus HUB lemezt, amely minden egyben alapon működik - adattároló és töltőállomás fenomenális kapacitással. Telefonod vagy tableted így egy lépésben tölthető és automatikusan lementhető.

Annak köszönhetően, hogy a készülék a Windows és a MAC OS X platformokkal is kompatibilis, a személyi számítógépek különféle változatai között is könnyű az adatátvitel, a formázás szükségessége nélkül.

A Seagate Dashboarddal mindent elrendezhetsz

Alakíts ki készenléti másolatokat összes dokumntumodról, felvételedről és videódról a Seagate Dashboard program segítségével, azokat is beleértve, amelyeket megosztasz a Facebook, Flickr és YouTube közösségi hálózatokon. Egyszerűen kiválasztod a fájlokat, amelyeket menteni szeretnél és mással nem is kell törődnöd. Mindig, amikor csatlakoztatod a lemezt számítógépedhez, az összes új vagy megváltoztatott fájl automatikus mentésre kerül a háttérben. (A Mac OS operációs rendszerben mindez a Time Machine alkalmazással történik.)

A csomgolás része

  • Seagate® Backup Plus Desktop HUB merevlemez
  • Seagate Dashboard szoftver a készenléti másolatok készítéséhez
  • USB 3.0 kábel, plug-and-play
  • NTFS illesztőprogram a Mac számára
  • Rövid használati utasítás
Megjegyzés:
» Összes 4 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate BackUp Plus Hub 4TB + 2x USB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate BackUp Plus Hub 4TB + 2x USB, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate BackUp Plus Hub 4 TB + 2x USB, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate 4TB Backup Plus Hub + 2x USB, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate 4TB Backup Plus Hub + 2x USB, schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ